Menu

Szoftverfejlesztés

Akár napi három óra belvárosi parkolás áráért egyedi szoftvere lehet. Ráadásul ez később megtérül.

Mi itt a Mav-IT Kft.-nél azt gondoljuk, hogy - ahogyan az élet egyéb területein sem - a programozói szakmában sem nyújthat mindenki minden területen egyformán kiváló teljesítményt. Éppen ezért a Mav-IT Kft. specialitása és erőssége szoftverfejlesztési területen az egyedi platformfüggetlen WEB alapú szoftverek készítése. A WEB alapú szoftverek számos előnyei közül a legfontosabb, hogy egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépen telepítés nélkül, egy böngészőben futtathatóak, így a világ több pontján egyszerre, ugyanabban a szoftverben dolgozhatnak a munkatársak. A WEB alapú szoftverek frissítése is igen egyszerően "real-time" azaz valós időben zajlik, és a frissítés egyszerre érvényesül minden példányban. Bízza az időrabló rutinmunkát egyedi fejlesztésű szoftvereinkre, és utazzon inkább el valami szép helyre!

Miért praktikus a web alapú szoftver?

szoftverfejlesztes
  • Mert a világon bárhol is legyen bármikor elérheti. Csak internet kell hozzá, és böngésző.
  • Mert nagyobb biztonságban vannak az adatai egy szerverteremben mint a saját szerveren az irodában.
  • Mert bármilyen platformon működik. Ha a kollágája Mac számítógépet használ, az irodavezető megszokta a Windowst Ön pedig Linuxon érzi magát komfortosan, a webes rendszerekkel zökkenőmentesen dolgozhat!

Miért jobb az egyedi fejlesztés mint a kész, "dobozos" megoldások?

  • Fizet, és használja. Korlátlan számú felhasználóval, korlátlan számú számítógépen. Ráadásul szinte azonnal.
  • Pont olyan, amire vágyik. Optimális eszköz lesz a kollégái és a saját kezében.
  • Az on-line működés miatt útiköltséget és munkaidőt - ezeken keresztül pedig pénzt takarít meg. Utazzon el inkább egy hétvégére Toscánába!

Mikor jobb a webes szoftver?

Mire akarjuk használni? Web alapú szoftver Telepített szoftver
Adminisztrációs feladatok egyszerre több kollágával (földrajzilag is különböző helyeken) Ok-iconIdeális választás!Helyi szerverrel megoldható, de körülényesebb mint a web-alapú rendszerek.
Késleltetést nem tűrő munkafolyamatokhoz (Pl.: pénztárgép-szoftver, ipari gépvezérlő rendszerek) Nem használható.Ok-iconIdeális választás!
Nagy erőforrás igényű feladatokhoz (Pl: renderelés, CAD tervezés, stb.) Megoldható, de nem ideális. Javasoljuk a helyi telepített programokat.Ok-iconIdeális választás!
Több szereplős, több platformos együttműködés mobil munkahelyekkel Ok-iconIdeális választás!Nehézkesen, drágán oldható meg.

A dobozos megoldással két probléma van: vagy "kevés", vagy "sok".

Vagy hiányzik belőle valami, ami miatt "épphogy nem tudom használni", vagy "tele van számomra felesleges funkciókkal" és a betanulás több időt visz el, mint amennyit a használata megtakarítana. A saját javaslatain és ötletein alapuló egyedi szoftverével az Ön cége komoly versenyelőnyhöz jut a piacon. Cégünk nyitott az új technológiák és szolgáltatások irányába, ezért saját fejlesztésű szoftvertermékeit az egyre nagyobb népszerőségnek örvendő "SaaS" rendszer szerint licenceli. A SaaS jelentése: szolgáltatásként kínált szoftver (Software-as-a-Service - SaaS) Eltérve a hagyományos megközelítéstől, Ön nem egy telepíthető, birtokolható szoftvert kap melyet feltelepít és használ, majd ha elavult lecseréli, hanem az alkalmazásokat interneten keresztül teszi szinte azonnal elérhetővé. (Ezért tartják rugalmasnak a webes szoftverfejlesztést.) A Mav-IT Kft. partnerei ez által gyorsan növelhetik és skálázhatják az alkalmazásaikat, emellett nem kell hardver-beruházásokat finanszírozniuk, üzemeltetésben, biztonságban jártas szakembereket képezniük, hanem a szoftvereszköz alkalmazására koncentrálhatnak. Ne feledje: egyedi szoftver fejlesztése 2-3 év alatt megtérülő beruházás!

Az SaaS licencelésű szoftverekhez a Mav-IT Kft. az alábbi támogatást, illetve szolgáltatásokat nyújtja:

Szolgáltatás leírása Economy
Korlátlan telefonos/e-mail/skype segítségnyújtás munkanapokon 9.00-17.00 között Ok-icon
Folyamatos hibajavítás-ellenőrzés, hogy Ön lehetőleg soha ne talákozzon hibával Ok-icon
Korlátlan számú kliensen és felhasználóval egyidőben elérhető Ok-icon

Talán már van az Önök tevékenységére is egy kész szoftveres megoldásunk? Spóroljon! Tekintse át a kész termékeinket!

Minden szoftverünk folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért előfordulhat hogy Ön a szoftver első kipróbálásakor már egy továbbfejlesztett változattal találkozik az oldalunkon szereplővel szemben.

Nem talált a kész termékeink között megfelelőt? Egyedi igényei vannak? Örömmel fejlesztünk Önnek!

Ameddig az Economy licenccel rendelkező ügyfeleink nem kérhetnek új fejlesztéseket csak hibajavításokat, addig egyedi fejlesztés esetén ez a lehetőség korlátlanul nyitva áll. Ne feledje egyedi szoftver = nagyobb hatékonyság! Az alábbi fejlesztői óradíjakon állunk rendelkezésére:

Szolgáltatás Óradíj
Normál fejlesztői óradíj, kapacitás lekötése nélkül. Ön annyi fejlesztői órát vásárol, amennyit akar.* 8.000,- Ft + ÁFA
Kedvezményes fejlesztői óradíj 1 éves szerződéssel. Kedvezményért cserébe Ön leköt egy meghatározott fejlesztői kapacitást minden hónapban 1 évig.** 7.000,- Ft + ÁFA
Kedvezményes fejlesztői óradíj 2 éves szerződéssel. Kedvezményért cserébe Ön leköt egy meghatározott fejlesztői kapacitást minden hónapban 2 évig.** 6.000,- Ft + ÁFA

* A fejlesztési kapacitásunk természetesen korlátos, így erről mindig egyeztetés szükséges.

** Az előre lekötött fejlesztési időt minden körülmények között biztosítjuk minden hónapban. Az efölötti fejlesztési időt normál óradíjjal számlázzuk.

Hektikus javíttatások helyett folyamatos rendszergazdai támogatást szeretne? Kattintson ide!

A halogatás a tett halála, cselekedjen most!Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Érdekel, visszahívást kérek!