Menu

Kiegészítő modulok

A kiegészítő modulok olyan kis alkalmazások, amelyek a megvásárolt szoftverbe integrálva használhatók, és további hasznos funkciókkal bővítik a gazdaprogram képességeit. Az alábbiakban megtekintheti az eddig elkészült kiegészítő modulokat, és azok nettó havi használati (licenc) díjait. A kiegészítő modulok külön nem, csak valamely teljes on-line alkalmazásunkhoz vásárolhatók meg.

 

Jármű nyilvántartó kiegészítő modul

A vállalkozások életében talán apró, de igen bosszantó problémára ad megoldást a Járműnyilvántartó modul. Pénzbe kerülhet, ha lejárt az autón a műszaki vizsga, vagy netán a sofőr jogosítványa. Néhány autó esetén még észben tartható, de 10-15 autó fölött precíz nyilvántartás nélkül reménytelen hogy soha ne kerüljünk emiatt kényelmetlen helyzetbe. A Jármű nyilvántartó modul megoldást kínál erre a problémára: a sor átszínezésével, e-mail küldésével, és akár SMS küldésével is figyelmeztet a lejáró dokumentumra. Ezen felül egy komplett elektronikus szervizkönyvet is kap, amiben rögzítheti korlátlan számú jármű forgalmi adatait, javításait, olajcseréit, sőt, még a gumi méreteit is. Nagyon hasznos eszköz, próbálja ki mielőbb!

A jármű nyilvántartó modul ára: 2.000,- Ft / hó + ÁFA.

Bemutató videó megtekintése


Hírlevélküldő kiegészítő modul

A hírlevélküldő modul egyszerűvé, és gyorsabbá teszi a hírlevél küldését az alapmodulban szereplő e-mail címekre. Elmenthetjük, és később visszatölthetjük a már egyszer elküldött hírleveleinket, majd módosítva újra küldhetjük. Így lehetővé válik a gyors, de mégis egységes megjelenésű hírlevélküldés. A hírlevelek tartalmazhatnak linkeket, képet, vagy csatolt fájlt is. Képes külső CSV fájlból importált címekre is leveleket küldeni.

A hírlevélküldő modul ára: 1.000,- Ft / hó + ÁFA.

Bemutató videó megtekintése