Menu

Kiegészítő modulok

A kiegészítő modulok olyan kis alkalmazások, amelyek a megvásárolt szoftverbe integrálva használhatók, és további hasznos funkciókkal bővítik a gazdaprogram képességeit. Az alábbiakban megtekintheti az eddig elkészült kiegészítő modulokat, és azok nettó havi használati (licenc) díjait. A kiegészítő modulok külön nem, csak valamely teljes on-line alkalmazásunkhoz vásárolhatók meg.

 

Sudoku Light beépített számlázó kiegészítő modul

A számlázó modul az egyik legnépszerűbb kiegészítő modul. A legnagyobb előnye, hogy beépülve a gazdaprogramba, abból közvetlenül vihetünk fel tételeket a számlázáshoz, és nem szükséges az ügyféltörzset folyamatosan szinkronban tartanunk. A számlák e-mailben elküldhetők (de nem időbélyeggel ellátott E-számlát küld, hanem "Szoftver segítségével előállított gépi számlát", amit nem elektronikus, hanem papírformátumban kell megőrizni a vevőnek. Ennek megfelelően a számlázásnak már nincs példányonkénti költsége). A számlázó modul képes a hatályos jogszabályok szerint a termék, az utólag számlázott szolgáltatások, és az előre fizetett szolgáltatások ÁFA tv. és szv tv. szerinti helyes dátumozásra, és számlaösszesítő csatolására több számla esetén. A számlák könyvelésre szánt példányait ZIP formátumban letöltve, kicsomagolás után nyomtathatjuk a PDF állományokat, vagy továbbíthatjuk a könyvelésre. A termékek és szolgáltatások csoportokra bontva rögzíthetők, ami kiváló alapot ad számos hasznos statisztika és kimutatás előállítására. A már kiállított számlák egy gombnyomással sztornózhatók, újraküldhetők, vagy módosító számla előállítása céljából alapul vehetők. A számlázó modul megfelel minden ide vonatkozó hatályos jogi szabályozásnak. Természetesen gazdaprogramon kívüli tételek is felvihetők, azaz "hagyományos" számlázó programként is használható.

A Kiegészítő modulként rendelhető Sudoku Light és a teljes Sudoku Pro online számlázó szoftver között jelentős funkcionalitásbeli különbségek vannak. A részletekért tekintse meg összehasonlító táblázatunkat itt.

A Sudoku Light modul ára: 3.000,- Ft / hó + ÁFA.


Jármű nyilvántartó kiegészítő modul

A vállalkozások életében talán apró, de igen bosszantó problémára ad megoldást a Járműnyilvántartó modul. Pénzbe kerülhet, ha lejárt az autón a műszaki vizsga, vagy netán a sofőr jogosítványa. Néhány autó esetén még észben tartható, de 10-15 autó fölött precíz nyilvántartás nélkül reménytelen hogy soha ne kerüljünk emiatt kényelmetlen helyzetbe. A Jármű nyilvántartó modul megoldást kínál erre a problémára: a sor átszínezésével, e-mail küldésével, és akár SMS küldésével is figyelmeztet a lejáró dokumentumra. Ezen felül egy komplett elektronikus szervizkönyvet is kap, amiben rögzítheti korlátlan számú jármű forgalmi adatait, javításait, olajcseréit, sőt, még a gumi méreteit is. Nagyon hasznos eszköz, próbálja ki mielőbb!

A jármű nyilvántartó modul ára: 2.000,- Ft / hó + ÁFA.

Bemutató videó megtekintése


Hírlevélküldő kiegészítő modul

A hírlevélküldő modul egyszerűvé, és gyorsabbá teszi a hírlevél küldését az alapmodulban szereplő e-mail címekre. Elmenthetjük, és később visszatölthetjük a már egyszer elküldött hírleveleinket, majd módosítva újra küldhetjük. Így lehetővé válik a gyors, de mégis egységes megjelenésű hírlevélküldés. A hírlevelek tartalmazhatnak linkeket, képet, vagy csatolt fájlt is. Képes külső CSV fájlból importált címekre is leveleket küldeni.

A hírlevélküldő modul ára: 1.000,- Ft / hó + ÁFA.

Bemutató videó megtekintése


Raklap- és rakodástervező kiegészítő modul

A raklap- és rakodástervező modul nélkülözhetetlen eszköz azoknak a fuvarozóknak, akik rendszeresen szállítanak raklapos árut. Ez a modul képes egy meghatározott alapterületű (pl. raklap, vagy más paletta) méretére kiszámítani, hogy egy megadott súlyú és élhosszúságú dobozból hány darabot tehetünk egy raklapra. A magasságot is megadva, képes kiszámítani, hogy ugyanebből a dobozból hány darabot tehetünk egy adott magasságú (pl. ponyvás, dobozos) teherautó rakterébe. Figyelembe veszi, hogy a szállítandó dobozokból hány darab rakatolható egymásra, hány darab tehető - súlyánál fogva - maximálisan egy raklapra, és hogy a dobozok bármely oldalára fekteve szállítható-e. Eredményként megkapjuk hogy hány raklapra van szükség, és hogy a kiszámított térfogatnak mi a százalékos kihasználtsága térfogatra, és tömegre vetítve.

A raklaptervező kiegészítő modul ára: 1.000,- Ft / hó + ÁFA.

Bemutató videó megtekintése


WebDoksi dokumentum nyilvántartó és archiváló rendszer modul

A WebDoksi dokumentum nyilvántartó és archiváló rendszer főbb funkciói: bejövő (szállító) számlák iktatása, levelezés és szerződések szkennelt változatainak az archiválása. Minden dokumentumot típusokba sorolunk, és a típusokhoz rendelhetőek paraméterek, amik szerint keresni szeretnénk. Ilyen paraméter lehet a szállító számlák esetében a szállító neve, a számla végösszege, vagy lejárati/kibocsátási dátuma. Szerződés esetén kereshetünk például partner nevére, vagy a szerződés tárgyára. Feltölthetünk számos fájlformátumot, pl. PDF-et, kép- és dokumentum formátumokat. A feltöltött fájlokat mappákba rendezhetjük, cimkézhetjük, letölthetjük, és továbbküldhetjük e-mailben.

A WebDoksi kiegészítő modul ára: 2.000,- Ft / hó + ÁFA.