AutoSmart szerviz program

Autószerviz program
Az AutoSmart szerviz program elsősorban a kisebb autószerelő műhelyek adminisztrációs igényeire kínál megoldást, de sikerrel alkalmazza már klímaszerelő, autóhifi és gumiszerelő vállalkozás is.

Az autószerviz program előnyei

Az AutoSmart autószerviz szoftver olcsó és hatékony eszköz lehet minden autószerelő műhely életében, aki a kockás füzet vagy Excel helyett keres komplexebb megoldást. Tartalmaz ügyfél, gépjármű és anyag nyilvántartást és tud munkalapot készíteni.

Miért gazdaságosabb egy kiforrott szerviz program mint a kockás füzet?

Az Autosmart szerviz program használata már az első évben megtérülhet, hiszen a folyamatosan vezetett adatokkal a visszatérő rendszámok esetén naprakész információt kaphatnak az autószerelő kollégák a jármű előéletéről. A nap végére be nem fejezett munkák esetén, a befejezetlen munkalapokat indításkor listázza a rendszer, és betölthetjük majd folytathatjuk őket. Precízen követhetjük a munkatársaknak kiadott munkaruhát, kesztyűket és az esetleges nagy értékű, személyi használatba kerülő szerszámokat.

Előnyös lehet az ön számára a szerviz szoftver használata?

Autószerviz program nélkül manapság már igen nehéz az élete az autószerelőknek: ezernyi típus és alkatrészt kell fejben tartaniuk. Próbálja ki Ön is az autószerviz programunkat, és győződjön meg arról, hogy mennyire megkönnyíti a napi munkáját! Minden elkészült munkalapot korlátlan ideig tárol a rendszer, és rendszámokra szűrve előhívható, letölthető. A Munka befejezésekor a munkalapot elküldi az ügyfél e-mail címére. Az AutoSmart mentes a túlbonyolított menürendszerektől. Korszerű, reszponzív technológiája miatt tableten is kitűnően fut.

Beépített raktárkezelés:

Az AutoSmart autószerviz szoftver rendelkezik saját raktárkezelővel, ami megkönnyíti a raktárban lévő anyagok fogyásának nyomon követését. Az anyag beépítésekor látjuk, hogy mennyi volt a beszerzési ár, és mennyi az eladási ára. Külön statisztikát vezet arról, hogy melyik autóba milyen alkatrészek kerülnek, így később könnyű visszakeresni, hogy az adott típusba milyen alkatrészeket szereltünk be eddig. Ugyanezt tudja az alkatrészek oldaláról is: megnézhetjük, hogy egy adott alkatrészt milyen típusokban használhatjuk fel.

Személyi készlet vezetése:

Amennyiben a munkatársak kapnak használatra eszközöket, munkaruhát vagy védőfelszerelést, az AutoSmart szerviz program megkönnyíti ezek nyilvántartását. Minden felhasználónak van saját “személyi készlete”, amelyhez hozzáadhatunk, illetve elhasználódás esetén selejtezhetünk. Nem kell többé Excel táblázatokkal vesződnie, tartsa nyilván a kollégáknak kiadott munkaruhát és drága szerszámokat egy helyen!

Beépített számlázás:

Az AutoSmart jelenleg a számlázz.hu közreműködésével képes on-line számlát kiállítani az elkészült munkalapokról. A számlázás funkció használatához rendelkeznie kell érvényes olyan Számlázz.hu hozzáféréssel, amely lehetővé teszi az API-n keresztüli számlázást. A számlázás funkció használata részünkről díjtalan. Amennyiben Ön más (on-line) számlázórendszerrel szeretné összekötni az AutoSmart-ot (Billingó, stb.), azt jelezze nekünk. Nyitottak vagyunk további fejlesztésekre az Ön igényeinek megfelelően.

Az AutoSmart szerviz program éves használati díja: 120.000,- Ft + ÁFA.

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Próbálja ki a terméket most ingyen!