Autosmart szerviz program

Szerviz program
Az AutoSmart szerviz program elsősorban a kisebb autószerelő műhelyek adminisztrációs igényeire kínál megoldást, de sikerrel alkalmazza már klímaszerelő, autóhifi és gumiszerelő vállalkozás is.

Szerviz program nélkül egy autószerelő műhely ma már nem versenyképes

Az AutoSmart autószerviz szoftver olcsó és hatékony eszköz lehet minden autószerelő műhely életében, aki a kockás füzet vagy Excel helyett keres komplexebb megoldást. Tartalmaz ügyfél, gépjármű és anyag nyilvántartást és tud munkalapot készíteni. Használható az autószerelő műhelyeken túl a gumis műhelyekben, elektronikai és bicikli szervizekben is.

Hogyan spórolhat az AutoSmarttal?

Az Autosmart szerviz program használata már az első évben megtérülhet, hiszen a folyamatosan vezetett adatokkal a visszatérő rendszámok esetén naprakész információt kaphatnak az autószerelő kollégák a jármű előéletéről. A nap végére be nem fejezett munkák esetén, a befejezetlen munkalapokat indításkor listázza a rendszer, és betölthetjük majd folytathatjuk őket. Precízen követhetjük a munkatársaknak kiadott munkaruhát, kesztyűket és az esetleges nagy értékű, személyi használatba kerülő szerszámokat.

Előnyös lehet az ön számára a szerviz program használata?

Szerviz program nélkül manapság már igen nehéz az élete az autószerelőknek: ezernyi típus és alkatrészt kell fejben tartaniuk. Próbálja ki Ön is az autószerviz programunkat, és győződjön meg arról, hogy mennyire megkönnyíti a napi munkáját! Minden elkészült munkalapot korlátlan ideig tárol a rendszer, és rendszámokra szűrve előhívható, letölthető. Az AutoSmart mentes a túlbonyolított menürendszerektől. Korszerű, reszponzív technológiája miatt tableten vagy mobiltelefonon is használható.

Jármű előélet

Az AutoSmart szerviz programban nagyon könnyű megkeresi egy-egy jármű előéletét. A rendszerben láthatjuk:

  • alapadatokat (rendszám, alvázszám, motorszám, gyártmány, modell, hengerűrtartalom, évjárat, stb.)
  • műszaki időpontját
  • tulajdonos / üzembentartó adatait
  • szerviznaplóját: mikor, milyen javítások történtek az autón
  • következő műszaki vizsga időpontját

Munkalap készítés

A munkalapra rögzíthetők fizikai tételek, amelyeknél lényeges a pontos készletvezetés, és olyan tételek, amik szolgáltatások (tehát nem szükséges a készlet). Egy megkezdett (de le nem zárt) munkalap kiállítása megszakítható (pl. alkatrészre vár az autó), majd később bármikor folytatható, vagy lezárható. A szolgáltatások és az alkatrészek eladási áron kerülnek fel a munkalapra. A munkalap elkészülte után PDF-ként nyomtatható, és egy kattintással a rendszerből kiküldhető az ügyfél e-mail címére.

Beépített raktárkezelés

Az AutoSmart autószerviz szoftver rendelkezik saját raktárkezelővel, ami megkönnyíti a raktárban lévő anyagok fogyásának nyomon követését. Az anyag beépítésekor látjuk, hogy mennyi volt a beszerzési ár, és mennyi az eladási ára. A beépített készletkezelő raktárhelyeket is kezel, ezért egy új alkatrész/anyag betárolásakor eldönthető, hogy melyik raktárhelyre tesszük. Így felhasználáskor csökken a kereséssel töltött idő. A fel nem használt / megsemmisült alkatrészek selejtezéssel a készletről levehetők.

Személyi készlet vezetése

Amennyiben a munkatársak kapnak használatra eszközöket, munkaruhát vagy védőfelszerelést, az AutoSmart szerviz program megkönnyíti ezek nyilvántartását. Minden felhasználónak van saját “személyi készlete”, amelyhez hozzáadhatunk, illetve elhasználódás esetén selejtezhetünk. Nem kell többé Excel táblázatokkal vesződnie, tartsa nyilván a kollégáknak kiadott munkaruhát és drága szerszámokat egy helyen!

Keresztreferencia

A rendszer az elkészült munkák alapján rendszerezi a beépített anyagokat, és virtuális mátrixot képez belőlük. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az autó típusánál megtudjuk, hogy a az adott autó típusba milyen milyen anyagokat szoktunk beépíteni (a kompatibilis anyagokat), illetve az alkatrészekről megtudhatjuk, hogy azokat milyen típusokba lehet beépíteni.

A szerviz program beépített számlázása

Az AutoSmart szerviz program jelenleg a Számlázz.hu közreműködésével képes on-line számlát kiállítani az elkészült munkalapokról. A számlázás funkció használatához rendelkeznie kell érvényes olyan Számlázz.hu hozzáféréssel, amely lehetővé teszi az API-n keresztüli számlázást. A számlázás funkció használata részünkről díjtalan. Amennyiben Ön más (on-line) számlázórendszerrel szeretné összekötni az AutoSmart-ot (Billingó, stb.), azt jelezze nekünk. Nyitottak vagyunk további fejlesztésekre az Ön igényeinek megfelelően.

A termék éves licencdíja: 160.000,- Ft + ÁFA.

A termék használati útmutatóját itt találhatja meg.

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Helyszíni oktatást kérne erről a termékről? Megoldható, és nem is drága.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Kipróbálom az AutoSmart szerviz programot most ingyen!