Rendszergazda szolgáltatás Budapesten és környékén

Rendszergazdai szolgáltatás
A rendszergazda komplex feladatait ellátni, informatikai biztonságot növelni és a költségeket kordában tartani egyszerre nem könnyű feladat.

Ha a tevékenység nem kívánja állandó rendszergazda jelenlétét, viszont szeretnének, hogy az IT rendszer mégis megbízhatóan és stabilan működjön, akkor egy külsős alvállalkozó, egy kiszervezett rendszergazda az optimális választás. Elsősorban Budapesten és Pest megyében szolgáltatunk. De miért válassza Ön is a Mav-IT Kft-t? Olvasson tovább, és megtudja!

Cégünk az Ön igényeinek minél pontosabb kielégítése végett rendszergazdai szolgáltatását 3 csomagra bontva kínálja.

Ön kiválaszthatja a szükségleteinek megfelelő rendszergazdai csomagot. Akármelyiket választja, biztos lehet benne, hogy a kollégáink a magas szakmai színvonalon végzik majd a munkájukat az Ön elvárásai szerint. Önnek és munkatársainak nem többé kell olyasmire időt fecsérelnie, amik feleslegesen vonják el figyelmét a cég valódi tevékenységeiről. Bennünk olyan hosszútávú partnert talál, aki megbízhatóan és gyorsan elvégzi az informatikai feladatokat. Ön ezentúl több időt fordíthat a valódi érték- és eredményteremtő tevékenységére, hiszen a jó rendszergazda szolgáltatás észrevétlen. Akkor mennek jól a dolgok, ha kevés “látványos” munkát végez, inkább a háttérből pro-aktív módon oldja meg a feladatokat, és a korszerű módszerekkel monitorozza a rendszerét.

Mit NEM csinál a rendszergazda?

Az árak előtt pár szó arról, hogy mi mit NEM csinálunk ügyfeleinknél.

 • Ha már telefonálnia kell, akkor a rendszergazda veszi fel a telefont, nem kell automatával beszélgetnie. Nincs nincs 6 lépcsős azonosítási ceremónia és azt sem hisszük, hogy szívesen hallgatna zongorajátékot a kapcsolás előtt, ezért nem alkalmazunk hívásvárakoztatást.
 • Hibajegy rendszert üzemeltetünk, hogy Önnek ne merüljön fel költsége a hibajelentésekor. Így jobban követhető a mi munkánk is.
 • Nem vagyunk multi, de nem vagyunk “one man show” sem. Éppen akkorák vagyunk, hogy még lehet hívni telefonon, válaszolunk az e-mailekre. Nem zárkózunk el a hétvégi munkától, vagy attól hogy beállítsuk az otthoni számítógépét. Igyekszünk kollégaként szót érteni minden munkatársával.
 • Nálunk mindig ugyanaz a rendszergazda foglakozik ugyanazzal a céggel. Nem passzolgatjuk a munkát egymás között. A problémákat nem iktatjuk, elemezzük, dokumentáljuk majd regisztráljuk, hanem megoldjuk.
 • Nem számlázunk ki 43 Ft és 25 fillér túlórapénzt azért, ha felhív minket este hat órakor mert vissza kell állítani egy véletlenül kitörölt fájlt. A havidíjak függetlenek az elhárított hibák számától, mert az Ön cégének gördülékeny működése közös érdekünk.
 • Nem akarunk minden problémát íróasztal mellől megoldani. A rendszergazda Budapest és környékén kimegy a helyszínre, közérthetően elmagyarázzuk mi történt és hogy fogjuk megoldani.
 • Nem szerelünk elektromos hálózatot, fali kábelezést és analóg telefont. Nem értünk hozzá.
 • A rendszergazdai szolgáltatás keretében a rendszergazda kollégánknak nem feladata a céges weboldal módosítása, frissítése. Ez nem a rendszergazda kollégánk szakterülete, de ha Önnek ez fontos, akkor ajánljuk a tartalomkezelő szolgáltatásunkat.

Rendszergazdai szolgáltatási csomagok / árak

Az árképzésünk letisztul, átlátható. Nincsenek apró betűs részek, sem felételes költségek mindössze három díjcsomag. Csak a munkaállomásokkal számolunk, a hálózati eszközöket, nyomtatók felügyelete és kezelése benne van a díjban.

A csomag neve =>Economy*StandardPrémium
Telefonos, távoli asztalos és e-mail segítség azonnal.8-18h8-18h8-18h
Automata lokális adatmentés kialakítása, felügyeleteOk-iconOk-iconOk-icon
WebIroda” online csoportmunka rendszerOk-iconOk-iconOk-icon
Windows fájlszerver az “Ingyen szerver” szolgáltatásunk keretében**Ok-iconOk-iconOk-icon
A szerverek 24 órás monitorozása, és real-time vírusirtás a tárolt fájlok között.Ok-iconOk-iconOk-icon
A tőlünk vásárolt IT eszközök garanciális ügyintézést mi vállaljuk.Ok-iconOk-iconOk-icon
Számítógép meghibásodás esetén ingyen csereszámítógép a javítás befejezéséig*Ft*Ok-iconOk-icon
VPN hálózat kialakítása telephelyek összekapcsolásához és home office munkavégzéshezOk-iconOk-icon
Informatikai szabályzat kidolgozása + évente egy ingyenes ITSZ oktatás*Ft*Ok-iconOk-icon
A havidíjban foglalt helyszíni munka (számítógépenként)max. 0,5hmax. 1h
Helyszíni levelezőszerver üzemeltetése (50 gép felett)Ok-icon
Ingyen hálózati adattároló (NAS) az adatmentéshez**Ok-icon
Adatmegőrzés” szolgáltatás 1 évre, 100GB-ig, max. 50km-ről*Ft**Ft*Ok-icon
Fix havi 1 nap helyszíni tartózkodás előre egyeztetett naponOk-icon
Munkaállomások meghibásodása esetén a javításhoz az alkatrészt is ingyen biztosítjukOk-icon
Számítógépenkénti havidíj (nettó Ft / hó):3.000,-6.000,-12.000,-

*Ft* Opcionálisan külön díjért megrendelhető.

“Extra feltétek” rendszergazdai szolgáltatási csomagjainkhoz

Dedikált IP cím a levelezéshez és a weboldalhoz1.000,- Ft /db /hó
Csomagon felüli helyszíni munkavégzés12.000,- Ft /óra
Vírusirtó (fizetős) minden munkaállomásra500,- Ft /hó /munkaállomás

Levelezési megoldások

Opció 1: saját IMAP szerverOpció 2: MS Exchange online (plan 1)
Email tárhely (fiókonként)100,- Ft /hó /GB50GB: 1.100,- Ft /hó
Naptár szinkronTartalmazza, CalDAVTartalmazza, Exchange
Címjegyzék szinkronTartalmazza, CardDAVTartalmazza, Exchange
Webes elérhetőségIgen, Webiroda, Horde, RoundCubeIgen, Webes Outlook
HűségidőNincsVan, 1év
Vírus és spamszűrésVan, ClamAV, MailscannerVan, Microsoft***
A levelek fizikai helyeA Mav-IT budapesti szerverénA Microsoft valamelyik adatközpontjában
Rendelkezésre állás99,9%99,9%
Tárhely weboldalánakVan, 10GBNincs

Fájlszervert minden csomag esetében ingyen biztosítunk.

Mindhárom csomag esetén fájlszervert, Prémium csomag esetében levelezőszervert is tartalmazhat (igény esetén). A Standard és a Prémium csomagoknál a csomagár a földrajzi távolságtól +- 20%-ban változhat. Az első szerver karbantartási díja minden díjcsomagnál egységesen: 10.000,- Ft+ÁFA. Minimum havidíj minden díjcsomagnál: 20.000,- Ft + ÁFA / hó.

** Az eszköz nem kerül a megbízó tulajdonába, de ingyenesen használhatja a szerződés ideje alatt. (A karbantartás és az esetleges javítás a Mav-IT Kft. költsége.)

*** Tapasztalatunk szerint a Microsoft által kezelt email címek esetében (Exchange Online, Office csomagok, @outlook.com, @msn.com, @hotmail.com stb.) előfordul, hogy a címzett nem kap meg más rendszerből küldött levelet a Microsoft levélszemét-szűrő szolgáltatása miatt.

A szerverek esetében 10 munkaállomásonként 1db helyszíni szerver üzemeltetése tartozhat a csomagba. (Prémium csomag estében levelező szolgáltatás is futhat rajta.) További szerverek üzemeltetését

 • Windows szerver esetén 15.000,- Ft /hó
 • Linux alapú (Debian, Ubuntu, Zentyal, stb…) szerver esetén 20.000,- Ft /hó

díjért vállaljuk. A különbséget a Linux és a Windows rendszerek adminisztrációjához szükséges eltérő szakmai tudásszint indokolja.

* Az Economy rendszergazdai csomag három különleges feltétele:

 • Szükséges egy olyan munkatárs közreműködése cégüknél, aki legalább “haladó felhasználói” szintű, közepes hozzáértéssel rendelkezik, és rajta keresztül a távsegítség hatékonyan megoldható.
 • Az első hónapra Standard díjcsomagot számlázunk, mert szükséges a helyszíni munka a számítógépek, a hálózat és az adatmentés beállításához.
 • Helyszíni munkát nem tartalmaz. Amennyiben szükség van helyszíni munkára, úgy azt 12.000,- Ft / óra díjon számlázzuk. (Budapesten a kiszállás ingyenes, vidékre 50,- Ft / km.)

Több száz hozzánk hasonló rendszergazda tevékenykedik Magyarországon, miért válasszon pont minket?

 • Munkaállomás meghibásodásakor ingyen biztosítunk csereszámítógépet a javítás befejeződéséig. (Standard csomagban.)
 • Nincs kiszállási díj. Ha lehet, megoldjuk távsegítséggel, ha ki kell látogatni akkor benne van az árban. Nincs meglepetés-számla.
 • Ingyenes, közvetlen telefon a dedikált rendszergazdához. Nincs hívásvárakoztatás, sem üzenetrögzítő.
 • Ingyen adunk egy szervert. 🙂
 • Díjmentesen használhatja kiváló web alapú csoportmunka-rendszerünket.
 • Igény esetén minőségi tárhelyet adunk a saját szerverünkön a weboldalainak és levelezésének.
 • Proaktívak vagyunk: monitorozzuk minden felügyelt szerverünket, így általában előbb tudunk a problémákról mint Ön vagy a munkatársai.
 • Egyszerűen, havi 300,- Ft-ért kaphat vírusirtó licencet a munkaállomásaira. Nem kell éves licencet vennie, csak annyit fizet ahány gépen használja, azt is a havi számlán.

Standard csomag esetén cégünk rendszergazdája munkanapokon 8:00-től 18:00-ig akár 1 órán belül kivonul a helyszínre és megkezdi a hiba feltárását. Tisztában vagyunk vele, hogy a rendszergazda munkája – hasonlóan a könyvelőéhez – bizalmi állás. Ennek megfelelően minden munkatársunk titoktartási nyilatkozatot tesz, és munkája során fokozottan ügyel arra, hogy a cég adatai véletlenül se kerülhessenek illetéktelen kezekbe. Mivel szolgáltatásunkat kizárólag vállalkozások részére nyújtjuk, így minden feltüntetett ár nettó. A szolgáltatást elsősorban Budapesten és az agglomerációban végezzük, de reméljük, megfelelő árat tudunk adni leendő vidéki ügyfeleinknek is.

Ügyfeleink véleménye a munkánkról…

Megbízható, rugalmas, gyors munkavégzés!

Csáki Anikó
Irodavezető, A-Lap Kft.

Hibaelhárítás megkezdésének gyorsasága, új hardver-softver szállításának gyorsasága, új lehetőségek, fejlesztések ajánlása.

Csörnyei Vilmos
Ügyvezető, Pack & Roll Kft.

Mindig segítőkészen, az igényeinknek lehető legjobban megfelelő megoldást kínálták fel, ha kéréssel fordultunk hozzájuk. A megbeszélt határidőket kivétel nélkül mindig tudták tartani.

dr. Ágoston Csaba
Ügyvezető, KVI-Plusz Kft.

A Mav-IT Kft. 2013 óta a szerződésben rögzített feltételeknek megfelelően végezte feladatait. Rendszeresen elérhetőek, a felmerült problémákat azonnal kezelik. Összességében meg vagyunk elégedve a szolgáltatás színvonalával.

Házkötő György
Ügyvezető, Pro-Construct zRt.

Az irodai rendszere rendben van, már csak egy jó ügyviteli rendszer hiányzik? Válogasson szoftvertermékeink közül, vagy fejlesztünk Önnek egyedi szoftvert!

Van céges weboldala, de nincs ideje a tartalmat frissíteni? Webáruházat üzemeltetne, de nincs erőforrás a termékek feltöltögetésére? Lehet, hogy ezt a szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki…

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Szükség lenne Önöknél is ilyen szolgáltatásra?