Rendszergazda szolgáltatás Budapesten és környékén

Rendszergazdai szolgáltatás
Az IT rendszergazda komplex feladatait ellátni, informatikai biztonságot növelni és a költségeket kordában tartani egyszerre nem könnyű feladat.

Rendszergazda szolgáltatás: Ha a tevékenység nem kívánja állandó rendszergazda jelenlétét, viszont szeretnének, hogy a céges IT rendszer mégis megbízhatóan és stabilan működjön, akkor egy külsős alvállalkozó, egy kiszervezett rendszergazda az optimális választás. Szolgáltatásunk olyan sokrétű, amilyen az informatika világa is. Minden felmerülő kérdésre egyenes és világos választ adunk, a problémákat pedig megoldjuk, nem pedig iktatjuk, rögzítjük és analizáljuk.

Profi IT környezetet biztosítunk cégének

Az Ön vállalkozása is megérdemli a megbízható IT infrastruktúrát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amiben a legjobb: a cégével! Akármelyiket csomagunkat is választja, biztos lehet benne hogy a kollégáink magas szakmai színvonalon végzik majd a munkájukat az Ön elvárásai szerint. Önnek és munkatársainak nem többé kell olyasmire időt fecsérelnie, amik feleslegesen vonják el figyelmét a cég valódi tevékenységeiről. Hiszünk benne, hogy a támogatásunkkal hatékonyabb lesz az Ön cége.

Hosszútávon tervezünk és cselekszünk

Bármilyen üzemeltetési problémában segítünk, nem kell várnia senkire. Bennünk olyan hosszútávú partnert talál, aki megbízhatóan és gyorsan elvégzi az informatikai feladatokat mert ezzel segítjük Önt leginkább. Ezentúl több időt fordíthat a valódi érték- és eredményteremtő tevékenységére, hiszen a jó rendszergazda szolgáltatás észrevétlen. Akkor mennek jól a dolgok, ha a rendszergazda kevés látványos munkát végez, inkább a háttérből pro-aktív módon oldja meg a feladatokat, és a korszerű módszerekkel folyamatosan monitorozza a rendszerét. Nem vagyunk multi, de nem vagyunk “one man show” sem. Éppen akkorák vagyunk, hogy még lehet hívni telefonon, válaszolunk az e-mailekre. Nem zárkózunk el a hétvégi munkától, vagy attól hogy beállítsuk az otthoni számítógépét. Igyekszünk kollégaként szót érteni minden munkatársával.

Több tucat hozzánk hasonló rendszergazda szolgáltatás elérhető Magyarországon, miért válasszon pont minket? 12 jó okunk van magunkat ajánlani.

 1. Elsősorban azért, mert 20+ éve ezt csináljuk, így pontosan tudjuk mi kell egy jól működő rendszerhez.
 2. Munkaállomás meghibásodásakor ingyen biztosítunk csereszámítógépet a javítás befejeződéséig. (Standard csomagban.)
 3. Nem akarunk minden problémát íróasztal mellől megoldani és nincs kiszállási díj. Kollégánk Budapest és környékén kimegy a helyszínre, közérthetően elmagyarázzuk mi történt és hogyan lehet megoldani. Ha tudjuk megoldjuk távsegítséggel, ha ki kell látogatni akkor benne van az árban. Nincs meglepetés-számla.
 4. Ha telefonon hív minket, akkor a dedikált rendszergazda veszi fel a telefont, nem kell automatával beszélgetnie. Nincs nincs hat lépcsős azonosítási ceremónia. Nem hisszük, hogy szívesen hallgatna zongorajátékot a kapcsolás előtt, ezért nem alkalmazunk hívásvárakoztatást.  Nálunk mindig ugyanaz a rendszergazda dolgozik ugyanazzal a céggel.
 5. Hibajegy rendszert is üzemeltetünk, hogy Önnek ne merüljön fel költsége a hibajelentésekor. Így jobban követhető a mi munkánk is. Vannak problémák, amiket jobb leírni.
 6. Nem számlázunk ki 43 Ft és 25 fillér túlórapénzt azért, ha felhív minket este hét órakor mert vissza kell állítani egy véletlenül kitörölt fájlt. A havidíj független az elhárított hibák számától, mert az Ön cégének gördülékeny működése közös érdekünk.
 7. Tőlünk laptopot is bérelhet, a weboldalát is karbantartjuk, és egyedi szoftvert is fejlesztünk Önnek ha igénye van rá. Mert jobb egy kézből az IT, ugye?
 8. Ingyen adunk egy szervert. 🙂
 9. Díjmentesen használhatja kiváló web alapú csoportmunka-rendszerünket.
 10. Igény esetén minőségi tárhelyet adunk a saját szerverünkön a weboldalainak és levelezésének.
 11. Pro-aktívak vagyunk: minden nap, napi 24 órában monitorozzuk minden felügyelt szerverünket, így általában előbb tudunk a problémákról mint Ön vagy a munkatársai.
 12. A piaci ár kb. feléért, havi 400,- Ft-ért kaphat  minőségi vírusvédelmi megoldást a munkaállomásaira. Nem kell éves licencet vennie, csak annyit fizet ahány gépen használja, azt is a havi számlán.

Meggyőztük? Kérjen ajánlatot ide kattintva!

Nem győztük meg? Olvasson tovább!

Amennyiben Ön az alábbiak közül legalább két pontban magára ismer, szüksége van profi rendszerfelügyeletre cégéhez

 1. Gyakran lefagy a számítógépe és nem érti az okát. Egy nagyon hosszú kávét is megihat reggelente, amíg elindul a gépe.
 2. Valamilyen ingyenes levelezőrendszert használ, de már érzi: egy saját domain professzionálisabb benyomást keltene üzletfeleiben.
 3. Valamiért irgalmatlanul lassú az egész, pedig sokba került.
 4. Nincs biztonsági mentése. Vagy nem tudja hogy hol van. Azt sem, hogyan lehetne visszaállítani szükség esetén.
 5. Bővül a cég, bővítené vele az informatikai infrastruktúrát is. Gyanítja, hogy itt már nem elég, ha “elmegyek, veszek még egy jó nagy számítógépet”. Itt valami más is kell.
 6. Vírustámadás áldozata lett az elmúlt években, és elvesztek adatai.
 7. Probléma esetén az “általában felveszi a telefont” ismerősére hagyatkozik. Ön szívesen üzletelne egy ilyen céggel, ha tudná hogy ilyen kezekben vannak az adatok?

Rendszergazdai szolgáltatási csomagok / árak

Cégünk az Ön igényeinek minél pontosabb kielégítése végett a rendszergazdai szolgáltatás 3 csomagra van bontva. Az árképzésünk letisztul, átlátható. Nincsenek apró betűs részek, sem felételes költségek mindössze három díjcsomag. Csak a munkaállomásokkal számolunk, a hálózati eszközöket, nyomtatók felügyelete és kezelése benne van a díjban.

A csomag neve => Economy* Standard Prémium
Telefonos, távoli asztalos és e-mail segítség azonnal. minden munkanap 8-18h
Automata lokális adatmentés kialakítása, felügyelete Ok-icon Ok-icon Ok-icon
WebIroda” online csoportmunka rendszer Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Windows fájlszerver az “Ingyen szerver” szolgáltatásunk keretében** Ok-icon Ok-icon Ok-icon
A szerverek 24 órás monitorozása, és real-time vírusirtás a tárolt fájlok között. Ok-icon Ok-icon Ok-icon
A tőlünk vásárolt IT eszközök garanciális ügyintézést mi vállaljuk. Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Számítógép meghibásodás esetén ingyen csereszámítógép a javítás befejezéséig *Ft* Ok-icon Ok-icon
VPN hálózat kialakítása telephelyek összekapcsolásához és home office munkavégzéshez Ok-icon Ok-icon
A havidíjban foglalt helyszíni munka (számítógépenként) max. 1h max. 2h
Helyszíni levelezőszerver üzemeltetése (50 gép felett) Ok-icon
Ingyen hálózati adattároló (NAS) az adatmentéshez** Ok-icon
Adatmegőrzés” szolgáltatás 1 évre, 100GB-ig, max. 50km-ről *Ft* *Ft* Ok-icon
Fix havi 1 nap helyszíni tartózkodás (előre egyeztetett napon) Ok-icon
Általunk szállított munkaállomások meghibásodása esetén a javításhoz az alkatrészt is ingyen adjuk Ok-icon
Számítógépenkénti havidíj (nettó Ft / hó): 3.000,- 6.000,- 12.000,-

*Ft* Opcionálisan külön díjért megrendelhető.

Opcionális “extra feltétek” rendszergazdai szolgáltatási csomagjainkhoz

Dedikált IP cím a levelezéshez és a weboldalhoz (ajánlott) 1.000,- Ft /db /hó
Csomagon felüli helyszíni munkavégzés 12.000,- Ft /óra
Vírusirtó (fizetős) minden munkaállomásra (ajánlott) 400,- Ft /hó /munkaállomás

Levelezési megoldások (a rendszergazdai felügyelet mellé)

Opció 1: saját IMAP szerver Opció 2: MS Exchange online (plan 1)
Email tárhely (fiókonként) 100,- Ft /hó /GB 50GB: 1.200,- Ft /hó
Naptár szinkron Tartalmazza, CalDAV Tartalmazza, Exchange
Címjegyzék szinkron Tartalmazza, CardDAV Tartalmazza, Exchange
Webes elérhetőség Igen, Webiroda, RoundCube Igen, Webes Outlook
Hűségidő Nincs Van, 1év
Vírus és spamszűrés Van, ClamAV, Mailscanner Van, Microsoft***
A levelek fizikai helye A Mav-IT budapesti szerverén A Microsoft valamelyik adatközpontjában
Rendelkezésre állás 99,9% 99,9%
Tárhely weboldalának Van, 10GB Nincs

Fájlszervert minden rendszer felügyeleti csomag esetében ingyen biztosítunk.

Mindhárom csomag esetén fájlszervert, Prémium csomag esetében levelezőszervert is tartalmazhat (igény esetén). A Standard és a Prémium csomagoknál a csomagár a földrajzi távolságtól +- 20%-ban változhat. Az első szerver karbantartási díja minden díjcsomagnál egységesen: 10.000,- Ft+ÁFA. Minimum havidíj minden díjcsomagnál: 20.000,- Ft + ÁFA / hó.

** Az eszköz nem kerül a megbízó tulajdonába, de ingyenesen használhatja a szerződés ideje alatt. (A karbantartás és az esetleges javítás a Mav-IT Kft. költsége.)

*** Tapasztalatunk szerint a Microsoft által kezelt email címek esetében (Exchange Online, Office csomagok, @outlook.com, @msn.com, @hotmail.com stb.) előfordul, hogy a címzett nem kap meg más rendszerből küldött levelet a Microsoft levélszemét-szűrő szolgáltatása miatt.

A szerverek esetében 10 munkaállomásonként 1db helyszíni szerver üzemeltetése tartozhat a csomagba. (Prémium csomag estében levelező szolgáltatás is futhat rajta.) További szerverek üzemeltetését

 • Windows szerver esetén 15.000,- Ft /hó
 • Linux alapú (Debian, Ubuntu, CentOS, stb…) szerver esetén 20.000,- Ft /hó

díjért vállaljuk.

* Az Economy rendszergazda szolgáltatási csomag három különleges feltétele:

 • Szükséges egy olyan munkatárs közreműködése cégüknél, aki legalább “haladó felhasználói” szintű, közepes hozzáértéssel rendelkezik, és rajta keresztül a távsegítség hatékonyan megoldható.
 • Az első hónapra Standard díjcsomagot számlázunk, mert szükséges a helyszíni munka a számítógépek, a hálózat és az adatmentés beállításához.
 • Helyszíni munkát nem tartalmaz. Amennyiben szükség van helyszíni munkára, úgy azt 12.000,- Ft / óra díjon számlázzuk. (Budapesten a kiszállás ingyenes, vidékre 50,- Ft / km.)

Standard csomag esetén cégünk rendszergazdája munkanapokon 8:00-től 18:00-ig akár 1 órán belül kivonul a helyszínre és megkezdi a hiba feltárását. Tisztában vagyunk vele, hogy a rendszergazda munkája – hasonlóan a könyvelőéhez – bizalmi állás. Ennek megfelelően minden munkatársunk titoktartási nyilatkozatot tesz, és munkája során fokozottan ügyel arra, hogy a cég adatai véletlenül se kerülhessenek illetéktelen kezekbe. Mivel szolgáltatásunkat kizárólag vállalkozások részére nyújtjuk, így minden feltüntetett ár nettó. A szolgáltatást elsősorban Budapesten és az agglomerációban végezzük, de reméljük, megfelelő árat tudunk adni leendő vidéki ügyfeleinknek is.

Ügyfeleink véleménye a munkánkról…

Megbízható, rugalmas, gyors munkavégzés!

Csáki Anikó
IrodavezetőIrodavezető, A-Lap Kft.

Hibaelhárítás megkezdésének gyorsasága, új hardver-softver szállításának gyorsasága, új lehetőségek, fejlesztések ajánlása.

Csörnyei Vilmos
ÜgyvezetőÜgyvezető, Pack & Roll Kft.

Mindig segítőkészen, az igényeinknek lehető legjobban megfelelő megoldást kínálták fel, ha kéréssel fordultunk hozzájuk. A megbeszélt határidőket kivétel nélkül mindig tudták tartani.

dr. Ágoston Csaba
ÜgyvezetőÜgyvezető, KVI-Plusz Kft.

A Mav-IT Kft. 2013 óta a szerződésben rögzített feltételeknek megfelelően végezte feladatait. Rendszeresen elérhetőek, a felmerült problémákat azonnal kezelik. Összességében meg vagyunk elégedve a szolgáltatás színvonalával.

Házkötő György
ÜgyvezetőÜgyvezető, Pro-Construct zRt.

Az irodai rendszere rendben van, már csak egy jó ügyviteli rendszer hiányzik? Válogasson szoftvertermékeink közül, vagy fejlesztünk Önnek egyedi szoftvert!

Van céges weboldala, de nincs ideje a tartalmat frissíteni? Webáruházat üzemeltetne, de nincs erőforrás a termékek feltöltögetésére? Lehet, hogy ezt a szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki…

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Szükség lenne Önöknél is ilyen szolgáltatásra?