Menu

Rendszergazda szolgáltatás Budapesten és az agglomerációban

Az informatikai biztonság növelése és a költségek redukálása egyszerre nem könnyű feladat.

Ha a tevékenység nem kívánja állandó rendszergazda jelenlétét, viszont szeretnének, hogy az IT rendszer mégis megbízhatóan és stabilan működjön, akkor egy külsős alvállalkozó, egy kiszervezett rendszergazda az optimális választás. Elsősorban Budapesten és Pest megyében szolgáltatunk. De miért válassza Ön is a Mav-IT Kft-t? Olvasson tovább, és megtudja!

Mit csinál a rendszergazda?


rendszergazda

Cégünk az Ön igényeinek minél pontosabb kielégítése végett rendszergazdai szolgáltatását 3 csomagra bontva kínálja.

Ön kiválaszthatja a szükségleteinek megfelelő csomagot. Akármelyiket választja, biztos lehet benne, hogy a kollégáink a magas szakmai színvonalon végzik majd a munkájukat az Ön elvárásai szerint. Önnek és munkatársainak nem többé kell olyasmire időt fecsérelnie, amik feleslegesen vonják el figyelmét a cég valódi tevékenységeiről. Bennünk olyan hosszútávú partnert talál, aki megbízhatóan és gyorsan elvégzi az informatikai feladatokat Budapesten és környékén. Ön ezentúl több időt fordithat a valódi érték- és eredményteremtő tevékenységére, hiszen a jó rendszergazda szolgáltatás észrevétlen. Akkor mennek jól a dolgok, ha kevés "látványos” munkát végez, inkább a háttérből proaktív módon oldja meg a feladatokat, és a korszerű módszerekkel monitorozza a rendszerét.

Mit nem csinál a rendszergazda?

Az árak előtt pár szó arról, hogy mi mit NEM csinálunk ügyfeleinknél.

 • Hibajegy rendszert üzemeltetünk, hogy Önnek ne merüljön fel költsége a hibajelentésekor. Így jobban követhető a mi munkánk is. Ha már telefonálnia kell, akkor a rendszergazda veszi fel a telefont, nem kell automatával beszélgetnie. Nincs nincs 6 lépcsős azonosítási ceremónia és azt sem hisszük, hogy szívesen hallgatna zongorajátékot a kapcsolás előtt, ezért nem alkalmazunk hívásvárakoztatást.
 • Nem vagyunk multi, de nem vagyunk "one man show" sem. Éppen akkorák vagyunk, hogy még lehet hívni telefonon, válaszolunk az emailekre. Nem zárkózunk el a hétvégi munkától, vagy attól hogy beállítsuk az otthoni számítógépét. Igyekszünk kollégaként szót éreteni minden munkatársával.
 • Nálunk mindig ugyanaz a rendszergazda foglakozik ugyanazzal a céggel. Nem passzolgatjuk a munkát egymás között. A problémákat nem iktatjuk, elemezzük, dokumentáljuk majd regisztráljuk, hanem megoldjuk.
 • Nem számlázunk ki 43 Ft és 25 fillér túlórapénzt azért, ha felhív minket este hat órakor mert vissza kell állítani egy véletlenül kitörölt fájlt. A havidíjak függetlenek az elhárított hibák számától, mert az Ön cégének gördülékeny működése közös érdekünk.
 • Nem akarunk minden problémát íróasztal mellől megoldani. A rendszergazda Budapest és környékén kimegy a helyszínre, közérthetően elmagyarázzuk mi történt, és hogy fogjuk megoldani.
A szolgáltatáscsomag Economy* Standard Prémium
Telefonos, távoli asztalos és e-mail segítség azonnal. 8-18h 8-18h 24/7
Automata adatmentés kialakítása, felügyelete Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Tárhely csomag: webtárhely + levelezés, + egy céges CMS weboldal (/felhasználó) 3GB 6GB 12GB
"WebIroda" online csoportmunka rendszer Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Windows alapú fájlszerver az "Ingyen szerver" szolgáltatásunk keretében Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Számítógép meghibásodás esetén ingyen csereszköz a javítás befejezéséig   Ok-icon Ok-icon
Informatikai szabályzat kidolgozása + Évente egy ingyenes ITSZ oktatás *Ft* Ok-icon Ok-icon
Helyszíni munkavégzés (a havidíjban foglalt)0h max. 24h max. 40h
Dedikált IP cím a levelezéshez és a weboldalhoz  Ok-icon Ok-icon
Helyszíni levelezőszerver üzemeltetése   Ok-icon Ok-icon
Vírusirtó (fizetős) minden munkaállomásra *Ft* *Ft* Ok-icon
Ingyen hálózati adattároló (NAS) az adatmentéshez**   *Ft* Ok-icon
Mav-IT "Adatmegőrzés" szolgáltatása 5 évre, korlátlan adatmennyiségre*Ft* *Ft* Ok-icon
Fix havi 1 nap helyszíni tartózkodás előre egyeztetett napon   Ok-icon
Munkaállomások meghibásodása esetén az alkatrészt is ingyen biztosítjuk     Ok-icon
Számítógépenkénti (Economy csomagnál felhasználónkénti) havidíj (nettó Ft / hó): 3.000,- 6.000,- 12.000,-

Szervert minden csomag esetében ingyen biztosítunk.**

Mindhárom csomag esetén fájlszervert, Standard és Prémium csomag esetében levelezőszervert is tartalmaz.

A Standard és a Prémium csomagoknál a csomagár a földrajzi távolságtól +- 20%-ban változhat.

** Az eszköz nem kerül a megbízó tulajdonába, de ingyenesen használhatja a szerződés ideje alatt. (A karbantartás és az esetleges javítás a Mav-IT Kft. költsége.) A szerver beleszámít a számítógépek (Economy csomagnál felhasználók) számába a havidíj kalkulációjánál.
Minimum havidíj minden díjcsomagnál: 20.000,- Ft + ÁFA / hó.

*Ft* Opcionálisan külön díjért megrendelhető.

A szerverek esetében 10 munkaállomásonként 1 db, Windows alapú szerver üzemeltetése tartozik a csomagba. (Standard csomag estében levelező szolgáltatás is futhat rajta.) További szerverek üzemeltetését

 • Windows szerver esetén 10.000,- Ft+ÁFA / hó
 • Linux alapú (Debian, Ubuntu, Zentyal, stb...) szerver esetén 20.000,- Ft+ÁFA / hó

díjért vállaljuk. A különbséget a Linux és a Windows rendszerek adminisztrációjához szükséges eltérő szakmai tudászint indokolja.

* Az Economy rendszergazdai csomag három különleges feltétele:

 • Szükséges egy olyan munkatárs közreműködése cégüknél, aki legalább "haladó felhasználói" szintű, közepes hozzáértéssel rendelkezik, és rajta keresztül a távsegítség hatékonyan megoldható.
 • Az Economy csomag (a többitől eltérően) a felhasználók száma szerint kerül elszámolásra, nem a számítógépek darabszáma szerint (az ingyen biztosított szerver is egy felhasználónak számít).
 • Az első hónapra Standard díjcsomagot számlázunk, mert szükséges a helyszíni munka a számítógépek, a hálózat és az adatmentés beállításához.

Miért mi?

Több száz hozzánk hasonló cég tevékenykedik Magyarországon, miért válasszon pont minket?

 • Munkaállomás meghibásodásakor ingyen biztosítunk csereszámítógépet a javítás befejeződéséig. (Standard csomagban.)
 • Nincs kiszállási díj. Ha lehet, megoldjuk távsegítséggel, ha ki kell látogatni, az benne van az árban. Nincs meglepetés-számla.
 • Ingyenes, közvetlen telefon a dedikált rendszergazdához. Nincs hívásvárakoztatás, sem üzenetrögzítő.
 • Ingyen adunk egy szervert.
 • Díjmentesen használhatja kiváló web alapú csoportmunka-rendszerünket.
 • Minőségi tárhelyet adunk a saját szerverünkön a weboldalainak és levelezésének.

Standard csomag esetén cégünk rendszergazdája munkanapokon 8:00-től 18:00-ig akár 1 órán belül kivonul a helyszínre és megkezdi a hiba feltárását. Tisztában vagyunk vele, hogy a rendszergazda munkája - hasonlóan a könyvelőéhez - bizalmi állás. Ennek megfelelően minden munkatársunk titoktartási nyilatkozatot tesz, és munkája során fokozottan ügyel arra, hogy a cég adatai véletlenül se kerülhessenek illetéktelen kezekbe.

Szeretné tudni, hogy milyen szintű IT biztonságra van szüksége az Ön cégénél? Kisvállalati informatikai biztonság 30 pontban itt.

Üzletünk növekedésével fel kellett, hogy ismerjük, hogy jelentős idő megy el az informatikai rendszerünk működtetésére és ez az érdemi munka rovására megy. A megoldás keresés nem tartott sokáig. Ajánlások alapján találtunk rá a Mav-IT rendszergazda szolgáltatására. A szolgáltatás legszimpatikusabb eleme a rugalmasság. Hosszú távra tervezünk ezért olyan partnert kerestünk, akivel a további terjeszkedésünk is követhető. A hibajegy rendszer könnyűvé teszi a hibabejelentést és telefonon is minden esetben azonnali segítséget kapunk. Az emailben feltett kérdésekre is rövid időn belül választ kapunk. Összességében a rendszergazdai feladatokat tökéletesen megoldja a cég a háttérből és indokolt esetben a helyszínre is kijött a rendszergazda, amikor a feladatot nem lehetett az íróasztal mögül megoldani. A számlázás korrekt, az ár érték aránnyal is meg vagyunk elégedve. Amit még kiemelnék, hogy minden adatunk rendszeresen elmentésre kerül, sőt amikor az egyik számítógépünk javításra szorult csereeszközt kaptunk a hibaelhárítás ideje alatt, így zavartalanul folytathattuk a munkát. Saját szerverrel is a rendelkezésünkre áll a cég és a rendszergazda nemcsak a hibák elhárítására törekszik, hanem rendszeres karbantartást is végez. Adataink biztonságban vannak minden tekintetben.Csörnyei Vilmos ügyvezető, Pack & Roll Kft.

A halogatás a tett halála, cselekedjen most!Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Érdekel, visszahívást kérek!