Rendszergazda szolgáltatás Budapesten és környékén

Rendszergazdai szolgáltatás
Az IT rendszergazda komplex feladatait ellátni, informatikai biztonságot növelni és a költségeket kordában tartani egy KKV esetében nem könnyű feladat.

A kiszervezett rendszergazda szolgáltatás KKV részére: Ha nem fontos az állandó rendszergazdai jelenlét, viszont szeretnének, hogy a céges IT rendszerek mégis megbízhatóan és stabilan működjön, akkor egy külsős alvállalkozó, egy kiszervezett rendszergazda szolgáltatás az optimális választás. Szolgáltatásunk olyan sokrétű, amilyen az informatika világa is. Kérjen ajánlatot még ma!

Profi IT környezetet biztosítunk cégének

Az Ön vállalkozása is megérdemli a megbízható IT infrastruktúrát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, amiben a legjobb: a cégével! Akármelyiket szolgáltatásunkat is választja, biztos lehet benne hogy a kollégáink magas szakmai színvonalon végzik majd a munkájukat az Ön elvárásai szerint. Önnek és munkatársainak nem többé kell olyasmire időt fecsérelnie, amik feleslegesen vonják el figyelmét a cég valódi tevékenységeiről. Hiszünk benne, hogy a megfelelő rendszergazda szolgáltatás biztosításával hatékonyabb lesz az Ön cége.

A jó rendszergazda szolgáltatás esszenciája: hosszútávra tervezünk de gyorsan cselekszünk

Bármilyen üzemeltetési problémában segítünk, nem kell várnia senkire. Bennünk olyan hosszútávú üzleti partnert talál, aki megbízhatóan és gyorsan végzi a szolgáltatást, így az IT rendszerek egészsége helyreáll. Ezentúl több időt fordíthat a valódi érték- és eredményteremtő tevékenységére, hiszen a jó rendszergazda szolgáltatás észrevétlen.

De mit is csinál a rendszergazda?

Szerintünk akkor mennek jól a dolgok, ha a rendszergazda kevés látványos munkát végez, inkább a háttérből pro-aktív módon oldja meg a rendszer problémáit. Nem vagyunk multi, de nem vagyunk “one man show” sem. Éppen akkorák, hogy még lehet hívni telefonon, válaszolunk az e-mailekre. Nem zárkózunk el a hétvégi munkától, vagy attól hogy beállítsuk az otthoni számítógépét.

Tucatnyi hasonló rendszergazda szolgáltatás elérhető, miért válasszon pont minket? 12 jó okunk van magunkat ajánlani!

 1. Elsősorban azért, mert 2001 óta csináljuk, így és pontosan tudjuk mik a jól működő rendszer ismérvei.
 2. Munkaállomás meghibásodásakor ingyen biztosítunk csereszámítógépet a javítás befejeződéséig. (Standard csomagban.)
 3. Nem akarunk minden problémát íróasztal mellől megoldani és csupán 2.000,- Ft nettó a kiszállási díj Budapesten. Kollégánk Budapest és környékén kimegy a helyszínre, közérthetően elmagyarázzuk mi történt és hogyan lehet megoldani. Ha tudjuk megoldjuk távsegítséggel, ha ki kell látogatni akkor indulunk amint tudunk. Nincs meglepetés-számla.
 4. Ha telefonon hív minket, akkor a dedikált rendszergazda veszi fel a telefont, nem kell automatával beszélgetnie. Nincs nincs hat lépcsős azonosítási ceremónia és nem alkalmazunk hívásvárakoztatást.  Nálunk mindig ugyanaz a rendszergazda dolgozik ugyanazzal az ügyféllel.
 5. Hibajegy rendszert is üzemeltetünk, hogy Önnek ne merüljön fel költsége a hibajelentésekor. Így jobban követhető a mi munkánk is. Vannak problémák, amiket jobb leírni.
 6. Nem számlázunk ki 43 Ft és 25 fillér túlórapénzt azért, ha felhív minket este hét órakor mert vissza kell állítani egy véletlenül kitörölt fájlt. A havidíj független az elhárított hibák számától, mert az Ön cégének gördülékeny működése közös érdekünk.
 7. Tőlünk laptop is bérelhető, a weboldalát is karbantartjuk, és egyedi szoftvert is fejlesztünk Önnek ha igénye van rá. Mert jobb egy kézből az IT, ugye?
 8. Igény esetén minőségi tárhelyet adunk a saját szerverünkön a weboldalainak és levelezésének.
 9. Pro-aktívak vagyunk: minden nap, napi 24 órában felügyelet alatt állnak a helyi szerverek, így általában előbb tudunk a problémákról mint Ön vagy a munkatársai. Fontos a rendszeres ellenőrzés.
 10. A piaci ár kb. feléért, havi 500,- Ft-ért kaphat  minőségi vírusvédelmi megoldást (központi biztonsági eszközök) a munkaállomásaira. Nem kell éves licencet vennie, csak annyit fizet ahány gépen használja, azt is a havi számlán.

Meggyőztük? Kérjen ajánlatot ide kattintva!

Nem győztük meg a rendszergazda szolgáltatásunkról? Olvasson tovább!

Amennyiben Ön az alábbiak közül egy KKV vezetőjeként legalább két pontban magára ismer, szüksége van profi rendszerfelügyeletre cégéhez

 1. Gyakran lefagy a számítógépe és nem érti az okát. Egy nagyon hosszú kávét is megihat reggelente, amíg elindul a gépe.
 2. Valamilyen ingyenes levelezőrendszert használ, de már érzi: egy saját domain professzionálisabb benyomást keltene üzletfeleiben.
 3. Valamiért irgalmatlanul lassú az egész, pedig sokba került.
 4. Nincs biztonsági mentése. Vagy nem tudja hogy hol van. Azt sem, hogyan lehetne visszaállítani.
 5. Bővül a cég, bővítené vele az informatikai infrastruktúrát is. Gyanítja, hogy itt már nem elég, ha “elmegyek, veszek még egy jó nagy számítógépet”. Itt valami más is kell.
 6. Vírustámadás áldozata lett az elmúlt években, és elvesztek adatai.
 7. Probléma esetén az “általában felveszi a telefont” ismerősére hagyatkozik. Ön szívesen üzletelne egy ilyen céggel, ha tudná hogy ilyen kezekben vannak az adatok?

Rendszergazdai szolgáltatás árak

Cégünk az Ön igényeinek minél pontosabb kielégítése végett a rendszergazdai szolgáltatás 3 csomagra van bontva. Az árképzésünk letisztult, átlátható. Csak a munkaállomásokkal számolunk, a hálózati eszközöket, nyomtatók felügyelete és kezelése benne van a szolgáltatás havidíjában.

A csomagjaink neve / benne foglalt szolgáltatások => Economy* Standard Prémium
Korlátlan távoli asztali segítségnyújtás minden munkanap 8-18h
Helyi és távoli biztonsági mentések létrehozása, automatizálása, ellenőrzése.
A szerverek felügyelete, és real-time vírusirtás a fájlok között.
A tőlünk vásárolt IT eszközök garanciális ügyintézését mi vállaljuk.
Számítógép meghibásodás esetén ingyen csereszámítógép (laptop) a javítás befejezéséig. *Ft*
VPN hálózat kialakítása telephelyek összekapcsolásához és home office munkavégzéshez
A havidíjban foglalt helyszíni munkavégzés (számítógépenként) max. 1h max. 2h
Levelezőszerver üzemeltetése (csak 100 fiók felett ajánlott!)
Backup tárhely szolgáltatás *Ft* *Ft*
Fix havi 1 nap helyszíni tartózkodás (előre egyeztetett napon)
Számítógépenkénti havidíj (nettó Ft / hó): 3.500,- 7.000,- 14.000,-

*Ft* Opcionálisan külön díjért megrendelhető.

Opcionális “extra feltétek” rendszergazdai csomagjainkhoz

Kereten felüli munkavégzés 15.000,- Ft /óra
Vírusirtó (fizetős) minden munkaállomásra (ajánlott) 500,- Ft /hó /munkaállomás
Kiszállási útiköltség-térítés (kiszállási díj) Budapesten 2.000,- Ft /alkalom (havi 1 alkalom ingyenes)
Tárhely weboldalhoz 2.000,- Ft /weboldal /hó (havi 10 000 látogatószámig)

Levelezési megoldás #1: saját IMAP szerveren dedikált IP címmel, kitűnő spamszűrővel

Dedikált IP cím a levelezéshez és a weboldalhoz (ajánlott) 1.000,- Ft + ÁFA /db /hó
Email tárhely (fiókonként) 100,- Ft /hó /GB
Naptár szinkron Tartalmazza, CalDAV
Címjegyzék szinkron Tartalmazza, CardDAV
Webes elérhetőség Igen, Webiroda, RoundCube
Hűségidő Nincs
Vírus és spamszűrés Van, ClamAV, Mailscanner
A levelek fizikai helye A Mav-IT budapesti szerverén
Rendelkezésre állás 99,9%
Tárhely weboldalának Van, 5GB

Levelezési megoldás #2: Microsoft kisvállalati csomag

Microsoft 365 Vállalati alapverzió Microsoft 365 Vállalati standard verzió Microsoft 365 Vállalati prémium verzió
Az alapverzió tartalma, plusz: A standard verzió tartalma, plusz:
Microsoft 365-alkalmazások webes és mobilverziója Microsoft 365-alkalmazások asztali verziója Speciális biztonság
Csevegés, hívás és értekezlet akár 300 résztvevővel Webinárium funkció Hozzáférés- és adatvezérlés
1 TB OneDrive és 50GB E-mail tárhely felhasználónként Résztvevő-regisztrációs és jelentéskészítési eszközök Kibertámadások elleni védelem
Folyamatos telefonos és webes támogatás Ügyféltalálkozók kezelése
Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook, Exchange, OneDrive, SharePoint Access (csak PC), Publisher (csak PC)
2.000,- Ft+ÁFA /felhasználó /hó 4.000,- Ft+ÁFA /felhasználó /hó 7.000,-Ft ÁFA /felhasználó /hó

Levelezési és webtárhely szolgáltatásunkat csak a rendszergazda szolgáltatás mellé kínáljuk. Saját domain használatár (Pl. @mav-it.hu) csak a Standard és a Prémium verzióban van lehetőség. Hűségidő vállalása nem szükséges. A fenti árakat 400HUF / € árfolyamig tarjuk.

Szerverek üzemeltetése

Az első szerver karbantartási díja minden díjcsomagnál egységesen: 10.000,- Ft+ÁFA. A szerverek esetében 15 munkaállomásonként legfeljebb 1db szerver üzemeltetése tartozhat a csomagba. További szerverek üzemeltetését

 • Windows szerver: 15.000,- Ft /hó
 • Linux alapú (Debian, Ubuntu, CentOS, stb…) szerver: 20.000,- Ft /hó

díjért vállaljuk.

* Az Economy rendszergazda csomag három különleges feltétele:

 • Szükséges egy olyan munkatárs közreműködése cégüknél, aki legalább “haladó felhasználói” szintű, közepes hozzáértéssel rendelkezik, és rajta keresztül a távsegítség hatékonyan megoldható.
 • Az első hónapra Standard szolgáltatást számlázzuk, mert szükséges a helyszíni munka a számítógépek, a hálózat és az adatmentés beállításához.
 • Helyszíni munkát nem tartalmaz. Amennyiben szükség lesz rá, akkor azt 15.000,- Ft / óra díjon számlázzuk. (Budapesten a kiszállás 2.000,- Ft, vidékre 100,- Ft / km.)

A rendszergazda munkája – hasonlóan a könyvelőéhez – bizalmi “állás”

Ennek megfelelően minden munkatársunk titoktartási nyilatkozatot tesz, és munkája során fokozottan ügyel arra, hogy a cég adatai véletlenül se kerülhessenek illetéktelen kezekbe. Munkatársunk törekszik rá, hogy a GDPR rendelkezéseivel összhangban végezze a szolgáltatást.

Standard csomag esetén munkatársunk munkanapokon 8:00-től 18:00-ig akár 1 órán belül kivonul a helyszínre és megkezdi a hiba feltárását.  Elsősorban Budapesten és az agglomerációban dolgozunk, de igyekszünk hogy megfelelő árat adjunk a rendszergazda szolgáltatás területén a leendő vidéki ügyfeleinknek is. Ügyfélkörünk jellemzően KKV méretűek. Átalánydíjas karbantartást 5 munkaállomás felett vállalunk Standard, 10 munkaállomás felett Economy csomagban. Minimum havidíj: 30.000,- Ft + ÁFA.

Ügyfeleink véleménye a munkánkról…

Megbízható, rugalmas, gyors munkavégzés!

Csáki Anikó
Irodavezető, A-Lap Kft.

Hibaelhárítás megkezdésének gyorsasága, új hardver-softver szállításának gyorsasága, új lehetőségek, fejlesztések ajánlása.

Csörnyei Vilmos
Ügyvezető, Pack & Roll Kft.

Mindig segítőkészen, az igényeinknek lehető legjobban megfelelő megoldást kínálták fel, ha kéréssel fordultunk hozzájuk. A megbeszélt határidőket kivétel nélkül mindig tudták tartani.

dr. Ágoston Csaba
Ügyvezető, KVI-Plusz Kft.

A Mav-IT Kft. 2013 óta a szerződésben rögzített feltételeknek megfelelően végezte feladatait. Rendszeresen elérhetőek, a felmerült problémákat azonnal kezelik. Összességében meg vagyunk elégedve a szolgáltatás színvonalával.

Házkötő György
Ügyvezető, Pro-Construct zRt.

Az informatikai rendszere rendben van, már csak egy jó ügyviteli szoftver hiányzik? Válogasson szoftvereink közül, vagy fejlesztünk Önnek egyedi szoftvert!

Van céges weboldala, de nincs ideje a tartalmat frissíteni? Webáruházat üzemeltetne, de nincs erőforrás a termékek feltöltögetésére? Lehet, hogy ezt a szolgáltatásunkat Önnek találtuk ki…

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Szükség lenne Önöknél is rendszergazda szolgáltatásra?