Csoportmunka rendszerünk: WebIroda

Csoportmunka
Munkatársaival home office-ban dolgoznak? Van rá egy ötletünk: WebIroda csoportmunka rendszer!

A munka evolúciójának sok fontos elemével találkozhatunk. Érezzük a bőrünkön nap mint nap, hogy ahogyan tíz évvel ezelőtt dolgoztunk, úgy holnap már nem lehet hatékonyan dolgozni. Változnak a munkába járási szokások, legalább egy órával eltolódott a munkakezdés, és legalább kettővel a munka befejezése a húsz évvel ezelőttihez képest.

A sokoldalú webes csoportmunka rendszerünk: WebIroda

Amennyiben az ön munkatársai változó munkahelyen, vagy “home office”-ban dolgoznak, de nincs semmi különleges szoftver amit használniuk kell (csak az általános levelezés, fájlmegosztás, naptár, időnapló…), akkor a WebIroda a megfelelő választás. Van benne:

  • Naptár. Megosztható, IOS-el, Androiddal, asztali levelezőkkel szinkronizálható. Találkozó játszi könnyedséggel szervezhetők. Szabadságnaptár.
  • E-mail. Csoportosan beállítható aláírások, beérkező emailekből feladat konvertálható.
  • Feladatkiosztás. Követhető, hogy ki mikor, milyen feladatot kapott, hol tart vele, mikor lesz kész. Hozzászólások rögzíthetők.
  • Címjegyzék / hírlevél küldés. Megosztható, vagy közösen használható. A címekre (csoportosítva is) hírlevelek küldhetők.
  • Fájl menedzsment. Nem kell többé alternatív megoldásokat keresgélnie a nagy fájlok küldéséhez, a Webiroda megoldja! A feltöltött fájlokhoz határozott dátumig működő linket küldhet partnerének, amiről letöltheti a nagy fájlt. Könnyű fájlmegosztás.
  • CalDAV/CardDAV- ActiveSync- SyncML szerver.
  • Titkosítható jegyzetek, hirdetmények a cégen belüli közzétételhez.
  • Külsős webes alkalmazások modulként beintegrálhatók.
  • Egyedi CSS, vagy három beépített megjelenési stílus, 28 nyelvű a teljes rendszer (közte természetesen magyar).

A WebIroda csoportmunka rendszer bárhonnan elérhető, közös munkát összefogó, dokumentumok, és feladatok szabályozott elosztását lehetővé tevő webes alkalmazás. Minden felhasználó ugyanazt a közös felületet látja és használja, de a jogosultságok részletesen beállíthatók. Az okostelefonnal rendelkező felhasználók folyamatosan szinkronban tarthatják a munkahelyi gépüket a laptoppal és az okostelefonnal levelek, naptár és címjegyzék tekintetében.

Költsége: nettó 1.000,- Ft / hónap / felhasználó.

Induló költség és hűségidő nincs, van viszont minimális felhasználószám: 5.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Szükség lenne Önöknél is ilyen szolgáltatásra?