Eladó / kiadó domainjeink

Eladó / kiadó domainek
Van néhány domainünk, amelyekre hasznosítási ötleteket keresünk: eladó - kiadó domainek. Ön mihez kezdene vele? Ezen az oldalon felkínáljuk hasznosításra a cégünk tulajdonában lévő domain neveket. A lista esetenként bővül, így érdemes visszalátogatni. A domain nevekre hasznosítására bármilyen ajánlatot meghallgatunk.

Az alábbi domainekre hasznosítási ötleteket keresünk

Elsősorban az alábbi három módon hasznosítanánk:

  1. Eladjuk Önnek. Ebben az esetben Ön lesz a domain tulajdonosa. A kialkudott vételár megfizetése után lemondó nyilatkozatot küldünk, aminek birtokában Ön átírathatja a saját nevére. Van domain, amelyiken volt előző tartalom.
  2. Bérbe adjuk Önnek a domaint. Ebben az esetben néhány ezer / tíz ezer forintért a domain rekordjait az Ön által megadott IP cím(ek)re irányítjuk (a bérleti díj tartalmazza). Weboldalt és levelezést is kapcsolhat hozzá, azonban a szükséges webtárhelyet Önnek kell biztosítania. Bérbeadás esetén – minkét fél érdekében – hosszú távú (5-10 év) szerződést kötünk, amelyben pontosan rögzítjük a bérleti díjat. Jobb egy releváns bérelt domain, mint egy irreleváns tulajdonolt!
  3. Bérbe adjuk Önnek weboldallal és levelezéssel együtt. Ebben az esetben mi feltelepítünk egy Ön által választott CMS rendszert (WordPress, Joomla, Magento, Prestashop, stb.) és tárhellyel együtt készen adjuk Önnek. Mindössze annyi dolga lesz, hogy fel kell töltenie tartalommal a weboldalát, vagy árucikkekkel a WebShopját.

Tehát a lényeg a lényeg, az alábbi domainek elérhetőek pillanatnyilag:

  1. Ehirado.hu + E-Hirado.hu (csak együtt)
  2. Tracking.hu
  3. Memini.hu

Van már weboldala, de frissíteni szeretné? Van rá egy okos megoldásunk.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Megvásárolná? Bérelné? Jobb ötlete van?