Környezetvédelem

ISO 14001 tanúsításA Mav-IT Kft. tevékenysége során folyamatosan szem előtt tartja a környezeti terhelés minimalizálást mind a saját, mind ügyfelei telephelyén. Igyekszünk energiatakarékos számítógépeket, szervereket használni, amelyek alacsonyabb fogyasztásuk révén környezet- és pénztárca kímélőbbek mint elavultabb társaik.

A Mav-IT Kft. az eszközök beszerzése folyamán az optimális technikai jellemzők meghatározása során figyelembe veszi a fogyasztási, illetve egyéb környezeti terhelést befolyásoló jellemzőket. A Mav-IT Kft. saját és ügyfeleinek tapasztalata azt mutatja, hogy a kisebb fogyasztású eszközöket nemcsak a környezetünk, de pénztárcánk kímélése okán is érdemes preferálni.

A Mav-IT Kft. túlnyomórészt újragyártott nyomtató kellékanyagokat használ, és az elektronikus eszközeit folyamatosan karban tartja, illetve az elavult számítástechnikai eszközeit lehetőségeihez mérten korszerűre, energiatakarékosra cseréli.

A Mav-IT Kft. irodájában a világításhoz kizárólag energiatakarékos fényforrásokat üzemeltet. Cégünk az “Ingyen szerver” szolgáltatás keretében átadott szervert energiahatékonysági szempontok alapján is megvizsgálja, és csak a feltétlenül szükséges méretű és fogyasztású szervert kínálja használatra.

A Mav-IT Kft. kizárólag hibrid, vagy tisztán elektromos gépjárműveket használ.

Szerezné, ha az Ön cégében is nagyobb szerepet kapna a környezettudatosság?