IT eszköz bérlés

Számtalan olyan helyzet jöhet egy cég életében, amikor valamilyen informatikai eszközt célszerűbb (rövid vagy hosszabb távra) bérelnie a vásárlás helyett. Erre az igényre nyújt megoldást cégünk eszközbérlési szolgáltatása. A szolgáltatás kizárólag már meglévő ügyfeleinknek szól (bármely divízióban)

Milyen helyzetekben javasoljuk az informatikai eszközök bérlését?

  • Nyári gyakorlatra, vagy gyakornoknak érkező új kolléga részére munkaállomás.
  • Otthonról dolgozni szándékozó kollégának, ha nincs saját számítógépe, nem alkalmas a munkára, vagy GDPR miatt nem kerülhetnek adatok a saját számítógépére.
  • A hirtelen megnövekedett létszámot nem vásárlással kívánja a cég követni, hanem a rugalmasabb és kezdeti beruházástól mentes bérléssel fedi le a szükséges munkaállomások hiányát.
  • A tartós bérlet mérlegen kívüli finanszírozás, így mivel költségként jelennek meg a bérleti díjak, javul a cég mérlege. A könyvelésben költségként jelennek meg a bérleti díjak, így kedvezőbbek az eszközarányos nyereségmutatók.
  • …és minden más olyan esetre, amikor alkalomszerűen volna szükség valamely eszközre, ezért nem érdemes a vásárlásába beruházni.

Milyen eszközöket lehet nálunk bérelni?


Asztali számítógép

HP/DELL munkaállomás, Windows/Linux Ubuntu op. rendszer, Core i7 vagy hasonló AMD CPU, 8-16GB RAM, 240+ GB SSD, 20″+ monitorral, egérrel és billentyűzettel

1.000,- Ft + ÁFA / nap*

Laptop

Prémium kategóriás laptop, Core i5/i7 vagy hasonló AMD CPU, 8-16GB RAM, 240+ GB SSD, 17″+ kijelzővel (kérésre külső egérrel és billentyűzettel, eszközérték: 100-200.000,- Ft)

2.000,- Ft + ÁFA / nap*

Laptop

Középkategóriás laptop, Core i3/i5 vagy hasonló AMD CPU, 4-8GB RAM, 240+ GB SSD, 15″+ kijelzővel (kérésre külső egérrel és billentyűzettel, eszközérték: 60-100.000,- Ft)

1.000,- Ft + ÁFA / nap*

Projektor

Igény esetén vászonnal

3.000,- Ft + ÁFA / nap

Okostelefon

Android vagy iPhone prémium kártyafüggetlen telefonok (eszközérték: 70-150.000,- Ft)

2.000,- Ft + ÁFA / nap

Okostelefon

Android vagy iPhone középkategóriás kártyafüggetlen telefonok (eszközérték: 30-70.000,- Ft)

1.000,- Ft + ÁFA / nap

GoPro Silver

Vízálló akciókamera 256GB-os micro SD kártyával, igény szerint mellhevederrel vagy szilikon tokban kirándulásokhoz, extrém helyzetek (pl. átlagos céges bulik) megörökítéséhez

2.000,- Ft + ÁFA / nap

MacBook Air

Prémium minőségű Apple ultrabook 120GB SSD, Core i5, 8GB RAM, főleg utazások alatti munkavégzéshez nagyon kényelmes eszköz, igény szerint trendi bőrtokban

2.000,- Ft + ÁFA / nap

* Az asztali számítógép és a lapotop esetén az ár tartalmazza a “Standard” csomagunk szerinti rendszergazdai felügyeletet, és a vírusirtót.

Általános feltételek

  • Az IT bérleti szolgáltatás csak meglévő, szerződött partnereinknek szól. (Pl. havidíjas tanácsadói segítség, valamelyik SaaS szoftvertermékünk licencelése, vagy folyamatos rendszergazdai szolgáltatás)
  • A bérelt eszköz ki- és visszaszállítását ingyen biztosítjuk. Kiszállításkor ingyenesen beüzemeljünk az eszközt.
  • Kaució nem szükséges, de az eszköz megrongálódása / elvesztése esetén az eszköz árát meg kell téríteni.
  • A bérleti időszakba a kiszállítás és a visszaszállítás napja beleszámít.
  • Minimális bérleti végösszeg: 10.000,- Ft + ÁFA (tehát ez a Projektornál pl 2 nap, az asztali számítógépnél 6 nap)

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Szüksége lenne valamelyik eszközre?