EduSoft Oktatásszervező és házi vizsga rendszer

EduSoft Oktatásszervező és házi vizsga rendszer
Az EduSoft oktatásszervező és házi vizsga rendszer segítségével tanulói mindig naprakészek lesznek, nem maradnak le semmiről. Bármikor, bárhol gyakorolhatnak. Bármikor hozzáférhetnek az órai anyagokhoz a dokumentumtárban.

Még mindig kockás füzetet vagy Excelt használ EduSoft tanfolyamszervező és házi vizsga rendszer helyett?

Az EduSoft oktatásszervező program azoknak a tanfolyamszervezőknek és kisebb iskoláknak készült, akik szeretnének egy egyszerű, de innovatív szoftverrel a házivizsgákat szervezettebbé, illetve a tanulók gyakorlását hatékonyabbá tenni. Ha egy egyszerű és könnyen kezelhető kis oktatásszervező rendszert szeretne minimális invesztícióval, amely alkalmas arra, hogy a a tanulók önállóan korlátlanul gyakorolják a kérdéssorokat és akár otthonról házivizsgát tegyenek, akkor az EduSoft oktatásszervező szoftver ideális választás.

Két jogosultsággal működik: oktató és tanuló.

Oktatóként belépve:

Kezelheti a tanulókat, köremailt / körSMS-t küldhet, osztályokat alakíthat ki, teszteket hozhat létre. A teszteket osztályokhoz kötheti, házi vizsgákat szervezhet néhány kattintással!

Tanulóként belépve:

Progresszív módon gyakorolhatod a tesztek kitöltését: ami nehezebben megy, azt többször kérdezi a rendszer. Ha elég felkészültnek érzed magad, házi vizsgát tehetsz.

Szervereinket folyamatosan monitorozzuk, hogy pontosan követhessük a rendelkezésre állásunkat. A szerverünk éves viszonylatban 99,9% feletti rendelkezésre állást produkálnak.

Tegye hatékonyabbá oktatási rendszerét!

A EduSoft tanfolyamszervező és házi vizsga szoftver segítségével hatékonyabban készülhetnek a tesztvizsgákra a tanulói.

Gyakorolhatnak otthon, utazás közben, vagy amikor csak akarnak. gyakorolhatnak a laptopjukon, tabletről, vagy okostelefonról a villamoson. Több gyakorlás = biztosabb vizsga. A rendszer a betöltött kérdéseket először véletlenszerűen teszi fel a tanulónak, majd a tanuló találati arányától függően a gyakrabban elhibázott válaszok kérdéseit gyakrabban teszi fel. Így a taniló azokat a kérdéseket kapja gyakrabban, amik esetében indokoltabb a gyakorlás. A kérdések tartalmazhatnak képeket, árbrákat is a kérdés jobb megértéséhez.

Rendszer a tanulók között

A tanulókat tetszőleges számú kategóriára bonthatja, majd a tematika szerinti osztályokba rendezheti. Ezután az osztályokkal csoportosan műveleteket végezhet. Lehetőség van a tanulók csoportos értesítésére is.

Hatékonyabb időbeosztás

Az osztályokba szervezett tanulókat osztályonként egyszerre figyelmeztetheti a tanfolyamkezdés időpontjára, vagy annak változására. A rendszer tartalmaz kör

Rendezett teszteredmények

Az online házi teszt eredményei azonnal elkészülnek, és akár a tanulók is láthatják. Időt takarít meg a javításokkal, nyomtatást az online teszttel.

Jelenleg a Hajózási Szabályzat instant módon be van építve a rendszerbe gyakorlás céljából.

A termék havi licencdíja: 40.000,- Ft + ÁFA.

A termék használati útmutatóját itt találhatja meg.

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Helyszíni oktatást kérne erről a termékről? Megoldható, és nem is drága.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Próbálja ki a terméket most ingyen!