EduSoft Oktatásszervező és házi vizsga rendszer

A tanulói mindig naprakészek lesznek, nem maradnak le semmiről. Bármikor, bárhol gyakorolhatnak. Bármikor hozzáférhetnek az órai anyagokhoz a dokumentumtárban.

Még mindig kockás füzetet vagy Excelt használ?

Az EduSoft oktatásszervező program azoknak a tanfolyamszervezőknek és kisebb iskoláknak készült, akik szeretnének egy egyszerű, de innovatív szoftverrel a házivizsgákat szervezettebbé, illetve a tanulók gyakorlását hatékonyabbá tenni. Ha egy egyszerű és könnyen kezelhető kis oktatásszervező rendszert szeretne minimális invesztícióval, amely alkalmas arra, hogy a a tanulók önállóan korlátlanul gyakorolják a kérdéssorokat és akár otthonról házivizsgát tegyenek, akkor az EduSoft oktatásszervező szoftver ideális választás.

Két jogosultsággal működik: oktató és tanuló.

Oktatóként belépve:

Kezelheti a tanulókat, köremailt / körSMS-t küldhet, osztályokat alakíthat ki, teszteket hozhat létre. A teszteket osztályokhoz kötheti, házi vizsgákat szervezhet néhány kattintással!

Tanulóként belépve:

Progresszív módon gyakorolhatod a tesztek kitöltését: ami nehezebben megy, azt többször kérdezi a rendszer. Ha elég felkészültnek érzed magad, házi vizsgát tehetsz.

Szervereinket folyamatosan monitorozzuk, hogy pontosan követhessük a rendelkezésre állásunkat. A szerverünk éves viszonylatban 99,9% feletti rendelkezésre állást produkálnak.

Tegye hatékonyabbá oktatási rendszerét!

A EduSoft tanfolyamszervező szoftver segítségével hatékonyabban készülhetnek a tesztvizsgákra a tanulói.

Gyakorolhatnak otthon, utazás közben, vagy amikor csak akarnak. gyakorolhatnak a laptopjukon, tabletről, vagy okostelefonról a villamoson. Több gyakorlás = biztosabb vizsga.

Rendszer a tanulók között

A tanulókat tetszőleges számú kategóriára bonthatja, majd a tematika szerinti osztályokba rendezheti. Ezután az osztályokkal csoportosan műveleteket végezhet.

Hatékonyabb időbeosztás

Az osztályokba szervezett tanulókat osztályonként egyszerre figyelmeztetheti a tanfolyamkezdés időpontjára, vagy annak változására.

Rendezett teszteredmények

Az online házi teszt eredményei azonnal elkészülnek, és akár a tanulók is láthatják. Időt takarít meg a javításokkal, nyomtatást az online teszttel.

Az EduSoft rendszer éves használati díja: 240.000,- Ft + ÁFA/év.)

Ehhez a termékhez még nem készült elektronikus kézikönyv.

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Próbálja ki a terméket most ingyen!