Ügyfeleink véleménye

Időről időre megkérdezzük ügyfeleinket, hogy mi a véleményük a szolgáltatásunkról.

Jó érzés tudni, hogy a hátunk mögött áll egy profi csapat, akikhez bármilyen számítástechnikai problémával fordulhatunk. Gyors segítségükre, válaszukra vagy útmutatásukra számíthatunk!

Mezei Dóra
Ügyvezető, Euroservice 2000 Kft.

Rugalmas és pontos. A tanúsításra való felkészítés közben fellépett minőségi kifogásainkat azonnal orvosolták. Rendkívül lelkiismeretesek!

Kollár Ferenc
Ügyvezető, Innovum Kft.

Elégedett vagyok főleg Lukács Ágnes munkájával. Segítőkész, rugalmas, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

Szilágyi Beatrix
Irodavezető, LSK Kft.

Abszolút kompetens szolgáltatás, rugalmas, és pontos ügyintézés, ezen felül maximálisan lojális és készséges hozzáállás.

Raffai Tamás
Ügyvezető, Tomintex Kft.

Nagyon meg vagyok elégedve szolgáltatásukkal. Nagyon jó szakemberekkel rendelkeznek, és sok jó javaslattal segítik a munkánkat.

Nagy Géza
E.V.,

Tulajdonképpen egy olyan tevékenységet végez nekünk a MAV-IT amit biztos, hogy mindig “beáldoznánk”, ha házon belül kellene csinálnunk. Az együttműködésünk pozitívuma, hogy az ISO 9001 minősítést úgy tudjuk megvalósítani, hogy közben olyan feladatokra koncentrálunk, ami a megfelelés mellett tényleg előre is viszi a céget. Nagy segítség, hogy a kapcsolódó dokumentációkat nem nekünk kell létrehoznunk, karbantartanunk.

Farkas László
Üzletfejlesztési igazgató, Seed-Imex Kft.

Cégünk a Mav-IT segítségével vezette be az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert 2021-ben. A Mav-IT tanácsadó hozzáállásának és kiváló szakmai felkészültségének köszönhetően a közös munka gördülékenyen folyt, amelynek eredményeképpen minden alkalommal sikeresen szerepeltünk a tanúsító, illetve felügyeleti auditokon. Reméljük, a jövőben még sok éven át dolgozhatunk együtt! Jó szívvel ajánlom a Mav-IT Kft.-t mindenkinek, aki tanúsított minőségirányítási rendszer bevezetését tervezi cégénél, illetve meglévő rendszerét szeretné tanúsíttatni.

Pintér Zsolt
Ügyvezető, Memtech Kft.

Kiváló, rugalmas, eredményes, célratörő együttműködés volt a közös munka során.

dr. Bartolák Zoltán
Üzemigazgató, Szarvasi Agrár zRt.

Megbízható, rugalmas, gyors munkavégzés!

Csáki Anikó
Irodavezető, A-Lap Kft.

Hibaelhárítás megkezdésének gyorsasága, új hardver-softver szállításának gyorsasága, új lehetőségek, fejlesztések ajánlása.

Csörnyei Vilmos
Ügyvezető, Pack & Roll Kft.

Tapasztalataim szerint megbízható és pontos. Ajánlanám más cégeknek. A megbízhatóság és a szoftver egyszerű kezelhetősége.

Piroska
Ügyvezető, Em-An-Vill-Sec Kft.

Megbízható színvonalú szolgáltatást kapunk, elégedettek vagyunk Ági munkájával. Legfőbb előnyeitek: humán erőforrás, kapcsolati tőke, szakértelem.

Vörös Erika
MKR vezető, VMD Kórházi Technológiai zRt.

ISO 9001 éves auditjaira való felkészülést Lukács Ágnes kolléganő segítségével végezzük. Munkájával, emberi hozzáállásával, hozzáértésével maximálisan elégedettek vagyunk.

Ballai Vera
MIR vezető, Trimex Trade Kft.

Jó velük dolgozni, jól megértjük egymást, rugalmasak, kedvesek. 🙂

Fenyvesi Gyöngyvér
Ügyvezető, Gépítész Kft.

Cégünk maximálisan elégedett az Önök által kifejlesztett fuvarkezelő programmal, mely nagy segítséget jelent mindennapi munkánk során. Nemcsak számunkra, hanem ügyfeleink számára is jelentős segítséget, valamint követhetőséget, átláthatóságot nyújt az elvégzett fuvarfeladatokról.

Nyári Zoltán
Ügyvezető, Spirit Cargo Kft.

Az előkészületek során személyesen rendelkezésre álltatok, személyes ötletekkel segítettétek a tervezést. Rutinos munkatársak, segítőkész support. Megbízható és gyors szoftvert kaptunk tőletek, örülök hogy rátok találtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Mav-IT Kft.-t!

Andor László
Ügyvezető, Salesgroup kft.

Mindig segítőkészen, az igényeinknek lehető legjobban megfelelő megoldást kínálták fel, ha kéréssel fordultunk hozzájuk. A megbeszélt határidőket kivétel nélkül mindig tudták tartani.

dr. Ágoston Csaba
Ügyvezető, KVI-Plusz Kft.

Mindig elérhetőek, ha segítség kell. Jó a kommunikációjuk.

Tímár-Horváth Katalin
Ügyvezető, Com-Fit Kft.

Gyorsaság, pontosság, precizitás. 🙂

placeholder
Hegedűs József
szervizvezető, hegedűs autójavító

A Mav-IT Kft. 2013 óta a szerződésben rögzített feltételeknek megfelelően végezte feladatait. Rendszeresen elérhetőek, a felmerült problémákat azonnal kezelik. Összességében meg vagyunk elégedve a szolgáltatás színvonalával.

Házkötő György
Ügyvezető, Pro-Construct zRt.

Wir sind sehr zufrieden mit der Zusammnenarbeit und fühlen uns immer gut betreut. A Mav-IT Kft. a tevékenységét úgy látja el, hogy cégünk növekedésének megfelelően építi ki a számítógépes halózatát. Problémainkat rugalmasan és gyorsan oldják meg. Bármikor szívesen áll a cégünk rendelkezésére. Köszönjük a jó együttműködést!

Sabine Beham
Ügyvezető, Maschinenring Kft.

Pontos, megbízható, szakszerű.

placeholder
dr. Hesz Árpád
Ügyvezető, Patho-Systems Kft.

A Mav-IT szakembere jól látta el feladatát, gyakran munkaidőn kívül is rendelkezésre állt a problémák orvoslására.

placeholder
Rózsa Sándor
Ügyvezető, Uniford R.M. Kft.