Menu

Kapcsolat

Kérem, hogy a fenti mezőket a valóságnak megfelelően töltse ki, ezzel is segítve minket abban, hogy a lehető leggyorsabban válaszokat kínáljuk a felmerült kérdéseire. Megtisztelő ajánlatkérését nagy örömmel fogadjuk, amennyiben:

  • A vállalkozás, amely részére ajánlatot kér létező, működő gazdasági társaság vagy más szervezet. Azon ajánlatkérőnek, amely nem beazonosítható (pl. e-cégjegyzék vagy más, nyilvános forrás útján) nem kívánunk ajánlatot adni.
  • Nem más részére kér ajánlatot. Csak közvetlenül a vállalkozásnak adunk ajánlatot, tehát amennyiben Ön közvetítőként kíván szerepet vállalni (vagy ajánlatgyűjtő vállalkozó, fogyasztói klubot szervez, esetleg szabadúszó üzletkötő), akkor tisztelettel felajánlunk Önnek egy méltányos üzletszerzési jutalékot miután az üzlet létrejött.
  • Még nem eldöntött a szerződő személye. Mivel az ajánlatokat nem futószalagon gyártjuk, ezért egy korrekt, nem összecsapott ajánlat összeállítása munkaigényes. Mi ezt a munkát örömmel végezzük, amennyiben esélye van annak hogy Ön megtisztel minket a bizalmával, és a mi ajánlatunkat választja. Ha azonban már valamilyen oknál fogva Ön már biztos abban, hogy nem minket választanak (de valamiért szükségesnek látja még egy ajánlat beszerzését), akkor mi inkább lemondanánk erről a lehetőségről.

* Vállalkozás neve:

* Kapcsolattartó neve:

* Kapcsolattartó e-mail címe:

* Kapcsolattartó telefonszáma:

A vállalkozás weboldala:

* Üzenet:* Az így megjelölt mezők kitöltése elengedhetetlen ahhoz, hogy releváns ajánlatot tudjunk adni Önnek.

A teljesség igénye nélkül néhány partnerünk, akik már igénybe vették szolgáltatásainkat vagy használják szoftvertermékeinket:

Richter Gedeon Nyrt.
Panalpina
Maschinenring
Linde MH
Tesco
TÜV
Füredyacht
trimedio
Dunakanyar fm
Euronics
Helly Hansen
Innight
Leaseplan
Mixpakk
pds
Swissport