Lix – a bérelhető tudásbázis

Bérelhető tudásbázis az Ön termékeihez, szolgáltatásaihoz. Telepítés nélkül azonnal használható!

Ha cégének termékeihez, szolgáltatásaihoz  tudásbázist szeretne hatékony és profi módon kínálni, akkor Ön a megfelelő helyen jár.

A Lix bérelhető tudásbázis-platform szolgáltatással Ön egy erre a célra fejlesztett rendszerhez jut, ahol tetszés szerinti terjedelemben közzéteheti használati útmutatóit, tudástárát, ÁSZF-jét, műszaki dokumentációit. A Lix tudástár egy nagyon hatékony eszköz arra, hogy csökkentse az ügyfélszolgálata terhelését és egyben csökkentse azt az időt és erőfeszítést, amelyet az ügyfélnek arra kell fordítania hogy választ kapjon a kérdéseire, és továbbléphessen jelenlegi feladataival. Ez mindenképpen jobb felhasználói élményt jelent.

Miért jobb ez, mintha felépítene egy saját CMS vagy DokuWiki alapú oldalt?

…azért, mert:

 1. Nem kell a telepítéssel, frissítésekkel vesződnie, elintézzük Ön helyett. Úgy általában véve gyakorlatilag semmiféle műszaki ismerettel nem kell rendelkeznie a Lix előfizetéses tudásbázis használatához.
 2. Nem kell webtárhelyet előfizetnie. Az éves előfizetési díj tartalmazza a tárhely használatát, ahol az alkalmazás fut.
 3. Nem kell különböző pluginek tucatját telepítenie egy “hagyományos” CMS rendszerre, hogy a tudása megközelítse a Lix színvonalát. Ez az alkalmazás kifejezetten tudásbázis üzemeltetésére lett fejlesztve.
 4. A tudást kontextuálisan lehet átadni. Az ügyfelének nem kell végigolvasniuk a teljes tudásbázisát. A Lix tudásbázis-alkalmazással a megfelelő információt szállíthatja a megfelelő pillanatban.

Miért használjon Lix – bérelhető tudásbázist?

Megmondjuk miért jobb ez, mint az alternatív megoldások.

Szószedet

A szószedet úgy működik, hogy Ön összegyűjti egy táblázatba a speciális szakkifejezéseket (szakzsargon) és minden kifejezéshez ír egy-egy mondatos magyarázatot. Ha a cikkekben szerepel bárhol ez a szó, akkor a Lix tudástár megtalálja, és aláhúzza azt pontozott vonallal. Ha az olvasó fölé viszi az egeret, akkor megjelenik egy sötét téglalap, amiben elolvashatja a szakkifejezés magyarázatát. Ezáltal sokkal hatékonyabban ismerük meg az olvasók az egyes szakkifejezéseket anélkül, hogy keresgélniük kellene.

Saját domain használata

Felvesszük az Ön által kért aldomaint a szerverünkre, így a tudástár úgy jelenik meg, mintha az Ön céges domainjének része lenne. Pl: ha az Ön céges oldala a “pelda.hu”, és azt szeretné, hogy a Lix tudastár a “wiki.pelda.hu” aldomain alatt jelenjen meg, akkor:

 1. Ön létrehoz egy bejegyzést a “pelda.hu” DNS beállításaiban, hogy a “wiki.pelda.hu” aldomain a mi IP címünkre mutasson (a tárhelyszolgáltatója segít Önnek!)
 2. Mi beállítjuk, hogy a tudástár alkalmazás hallgasson a “wiki.pelda.hu” webcímre
 3. Kész. 🙂 Innentől fogva a Lix bérelhető tudásbázis a wiki.pelda.hu link alatt működik, így a látogató nem navigál el a “pelda.hu” domain névteréből.

Ingyenes:

 • SSL tanúsítvány az aldomainhez
 • Süti figyelmeztetés
 • Cég arculatához illeszthető témaszín
 • Angol / magyar backend nyelv

Címkézés

Az egyes cikkekhez címkék rendelhetők, egy cikkhez több is. Ha valaki egy konkrét szóra (címkére) keres, akkor a rendszer megjeleníti az összes olyan cikke, amit ugyanazzal a címkével jelöltünk meg. Így az egyes cikkeket “összeköthetünk” egy bizonyos kulcsszóval is.

Könnyű fordítás több nyelvre

A Lix bérelhető tudástár fejlesztése folyamán szem előtt tartottuk a könnyű fordítás lehetőségét. Ezért az alkalmazásba korlátlan számú idegen nyelvet felvehetünk, és lefordíthatjuk a cikkeket, a GyIK-et, és a szószedetet is. (Az adminisztrációs oldal nyelve magyar / angol marad.) Ráadásul beépítettünk egy félautomata fordítást is, ami a Deepl fordítási szolgáltató API-ján keresztül lehetővé teszi, hogy az egyes tartalmakat egyetlen gombnyomással lefordítsunk. Ezzel az új módszerrel Ön az eddigi idő töredéke alatt lefordíthatja a Lix tudásbázis tartalmát. (A cikk írásakor 500 000 karakter ingyenes havonta. Önnek saját DeepL fiókot kell regisztrálnia a használatához.)

Gyakran Ismételt kérdések

A gyakran ismételt kérdéseket is felöltheti a Lix tudásbázisba, így hivatkozhat rá e-mailben, a weboldalán vagy prezentációkor. Kérdés-válasz formában találhatják meg az olvasók a legsűrűbben feltett kérdéseikre a válaszokat. tehermentesíti az ügyfélszolgálatát, és javítja az ügyfél megítélését.

Szupertuti kereső

A kereső ami keres a GyIK-ben és a cikkekben is. Rendszerezve jeleníti meg a találatokat, így hihetetlenül könnyen lehet vele megtalálni a keresett adatokat. A cikkeket és a GYIK elemeket is kategorizálhatjuk. A cikkekbe egyszerű másolás-beillesztéssel is tehetünk képeket (tehát akár kivágott képernyőképeket is “on-the-fly”).

Statisztika

Rögzítjük az egyes cikkek látogatottságát, és a minőségét. A cikkeket Like / Dislike visszajelzési lehetőséggel láttuk el, amit Ön figyelemmel kísérhet az adminisztrációs oldalon. A kevésbé jónak  minősített cikkeket módosíthatja, hogy jobban megfeleljen a vevői elvárásoknak.

Korlátozások…

…pediglen – ellentétben a boszorkányokkal – nincsenek. 🙂

 • korlátlan számú felhasználót felvehet
 • korlátlan számú cikket, szószedet-bejegyzést, GyIK elemet és nyelvi fordítást használhat
 • korlátlan számú címkét rögzíthet és használhat
 • korlátlan számú látogatót fogadhat

Demó

A Lix bérelhető tudástár használata olyan egyszerű, hogy nem is készítettünk demó adminisztráció felületet hozzá. Az alábbi oldalak Lix tudástárral készültek:

A termék éves licencdíja: 150.000,- Ft + ÁFA.

A termék használati útmutatóját itt találhatja meg.

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!