Szoftverfejlesztés

Web alapú szoftverfejlesztés
Tud Ön olyan befektetést cége számára, ami 2 év után hasznot termel? Mi tudunk.

Egy tevékenységidegen, nem komfortos szoftver használatát nagyon nehéz és drága bevezetni a cégben. Lehet az akár több milliós szoftver nagyon hangzatos nevekkel amiket csak a legnagyobb cégek használnak – mit sem ér, ha nem segíti az üzletmenetet? A szoftverfejlesztés szolgáltatásunk keretében fejlesztünk Önnek egy eszközt, ami PONT OLYAN LESZ mint ami Önöknek kell. Nem hasonlót, nem olyasmit, nem egy ingyenes open source megoldást próbálunk eladni Önnek. Valóban egyedi megoldást kínálunk mert tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi valamiben.

Nem talált a kész termékeink között megfelelőt? Egyedi igényei vannak? Az egyedi szoftverfejlesztés megoldhatja a problémáját!

 • A konkurenciának biztosan nem lesz ilyen. Olyan üzleti előnyre tehet szert, amit nem vehetnek el Öntől!
 • Pont olyan, amire vágyik. Optimális eszköz lesz a kollégái és a saját kezében és igazodhat az eddigi gyakorlathoz.
 • Az on-line működés miatt útiköltséget és munkaidőt takarít meg. Utazzon el inkább egy hétvégére Toscánába!

A dobozos megoldással két probléma van: vagy “kevés”, vagy “sok”.

Vagy hiányzik belőle valami, ami miatt “épphogy nem tudom használni”, vagy “tele van számomra felesleges funkciókkal” és a betanulás több időt visz el mint amennyit a használata megtakarítana. A saját javaslatain és ötletein alapuló egyedi szoftverével az Ön cége komoly versenyelőnyhöz jut a piacon! Cégünk nyitott az új technológiák és szolgáltatások irányába, ezért saját fejlesztésű szoftvertermékeit “SaaS” rendszer szerint licenceli. A SaaS jelentése: szolgáltatásként kínált szoftver (Software-as-a-Service – SaaS) Eltérve a hagyományos megközelítéstől, Ön nem egy telepíthető, birtokolható szoftvert kap melyet feltelepít és használ, hanem az alkalmazásokat interneten keresztül szolgáltatásként veszi igénybe. Partnereink ez által gyorsan növelhetik és skálázhatják az alkalmazásaikat, emellett nem kell hardver-beruházásokat finanszírozniuk. Egyedi szoftverfejlesztés elérhető minden KKv számára.

Mikor jobb a webes szoftver mint a hagyományos? Mikor célszerű az egyedi szoftverfejlesztés?

Mire akarjuk használni? Web alapú szoftver Telepített szoftver
Adminisztrációs feladatok egyszerre több kollágával (földrajzilag is különböző helyeken) Ok-iconIdeális választás! Helyi szerverek szinkronizációjával megoldható, de drágábban mint a web-alapú rendszerekkel.
Késleltetést nem tűrő munkafolyamatokhoz (Pl.: pénztárgép-szoftver, ipari gépvezérlő rendszerek) Nem használható. Ok-iconIdeális választás!
Nagy erőforrás igényű feladatokhoz (Pl: renderelés, CAD tervezés, stb.) Megoldható, de nem ideális. Javasoljuk a helyi telepített programokat. Ok-iconIdeális választás!
Több szereplős, több platformos együttműködés mobil munkahelyekkel Ok-iconIdeális választás! Nehézkesen, drágán oldható meg.

Még három érv a webes szoftverek mellet:

 • Mert a világon bárhol is legyen bármikor elérheti. Csak internet kell hozzá, na meg egy böngészőt futtató számítógép.
 • Mert nagyobb biztonságban vannak az adatai egy szerverteremben mint a saját szerveren az irodában.
 • Mert bármilyen platformon működik. Ha a kollégája Apple számítógépet használ, az irodavezetője megszokta a Windowst Ön pedig Linuxon érzi magát komfortosan, a webes rendszerekkel akkor is zökkenőmentesen dolgozhatnak együtt!

Olyan sok jó szoftverfejlesztő cég van. Miért válasszon pont minket?

 • …mert fejlesztési óradíjunk szolíd 20.000,- Ft + ÁFA / óra. A fejlesztési kapacitásunk természetesen korlátos, így erről mindig egyeztetés szükséges. Fejlesztőink nem hobbisták, hanem elkötelezett szakemberek, akik folyamatosan lépést tartanak a legújabb technológiákkal.
 • …mert 2005 óta fejlesztünk web alapú rendszereket. Összehasonlításképpen: a Google-t 1998-ban, a Facebook-ot 2004-ben alapították. Ön mit csinált 2005-ben? Mi elkészültünk az első két rendszerünkkel…
 • …mert inkrementális fejlesztési módszert szerint fejlesztünk. Ez lehetőséget ad Önnek arra, hogy a készülő szoftverét akár fejlesztés közben módosítsa a megváltozott igényei, vagy a módosult környezet miatt.
 • …mert a kész szoftver átadása után sem hagyjuk Önt magára az elkészült termékkel. Szoftver hosting szolgáltatásunk keretében kiváló sebességű és rendelkezésre állású tárhelyet biztosítunk újdonsült rendszerének, hogy Ön és a szoftvere is jól érezze magát nálunk! 🙂
 • …mert van egy szuper, saját fejlesztésű keretrendszerünk. Ezt felhasználva fogunk neki az Ön szoftverének. Így az alapfunkciókat (bejelentkezés, felhasználókezelés, naplózás, jogosultságok, feedback, többnyelvűség) már nem kell lefejlesztenünk. Olyan ez, mintha egy maratoni futáson ön a 10. kilométerkőtől indulna.

Elkészült szoftveréhez átadás után cégünk hosting szolgáltatás keretében az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 1. Korlátlan telefonos/e-mail/skype segítségnyújtás munkanapokon 8:00-18:00 között, hogy az Ön kollégái a kérdéseikre releváns válaszokat kapjanak.
 2. Felmerült szoftverhiba javítása akár napon belül is.
 3. A szoftver futtatási környezetének (tárhelyének) biztosítási biztonsági mentésekkel, 99,5%-os éves rendelkezésre állással magas színvonalú, biztonságos szerverteremben elhelyezett szervereken.

Kihűl a kávéja mire elindul a számítógépe? Nincs biztonsági mentés? Akadozik, és tele van szeméttel a levelezése? Próbálja ki rendszergazdai szolgáltatásunkat, és rendszere visszanyeri egészségét!

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Szükség lenne Önöknél is ilyen szolgáltatásra?