Menu

Szoftverfejlesztés

Tud Ön olyan befektetést cége számára, ami 2 év alatt megtérül? Mi tudunk.

Kár is lenne vitatkozni azzal, hogy ma már szinte minden munkához számítógépeket, szoftvereket használunk. Csak épp nem mindegy hogy milyet. Egy tevékenységidegen, nem komfortos szoftver használatát nagyon nehéz és drága bevezetni a cégben. Olyan is van, hogy miután véres verejtékkel bevezették, rájönnek hogy felesleges volt mert csak hátráltatja a munkát, nem segíti. Ami eddig 10 perc volt az most húsz lett. Lehet az akár több milliós szoftver nagyon hangzatos nevekkel amiket csak a legnagyobb cégek használnak - mit sem ér, ha nem segíti az ügymenetet? Mi olyan szoftvert fejlesztünk Önnek, ami PONT OLYAN LESZ mint ami Önöknek kell. Nem hasonlót, nem olyasmit, nem egy ingyenes open source megoldást próbálunk eladni Önnek. Valóban egyedi megoldást kínálunk mert tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi valamiben.

Az Ön cége miben más mint a többi?

Mi egyedi web alapú szoftvert fejlesztünk Önnek. A web alapú szoftverek számos előnyei közül a legfontosabb, hogy egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépen telepítés nélkül, egy böngészőben futtathatóak, így a világ több pontján egyszerre, ugyanabban a szoftverben dolgozhatnak a munkatársak. A WEB alapú szoftverek frissítése is igen egyszerően "real-time" azaz valós időben zajlik, és a frissítés egyszerre érvényesül minden példányban. Bízza az időrabló rutinmunkát egyedi fejlesztésű szoftvereinkre, és utazzon inkább el valami szép helyre!

Miért praktikus a web alapú szoftver?

szoftverfejlesztes
  • Mert a világon bárhol is legyen bármikor elérheti. Csak internet kell hozzá, és böngésző.
  • Mert nagyobb biztonságban vannak az adatai egy szerverteremben mint a saját szerveren az irodában.
  • Mert bármilyen platformon működik. Ha a kollágája Mac számítógépet használ, az irodavezető megszokta a Windowst Ön pedig Linuxon érzi magát komfortosan, a webes rendszerekkel zökkenőmentesen dolgozhat!

Miért jobb az egyedi fejlesztés mint a kész, "dobozos" megoldások?

  • Fizet, és használja. Korlátlan számú felhasználóval, korlátlan számú számítógépen. Ráadásul szinte azonnal.
  • Pont olyan, amire vágyik. Optimális eszköz lesz a kollégái és a saját kezében.
  • Az on-line működés miatt útiköltséget és munkaidőt - ezeken keresztül pedig pénzt takarít meg. Utazzon el inkább egy hétvégére Toscánába!

Mikor jobb a webes szoftver?

Mire akarjuk használni? Web alapú szoftver Telepített szoftver
Adminisztrációs feladatok egyszerre több kollágával (földrajzilag is különböző helyeken) Ok-iconIdeális választás!Helyi szerverrel megoldható, de körülényesebb mint a web-alapú rendszerek.
Késleltetést nem tűrő munkafolyamatokhoz (Pl.: pénztárgép-szoftver, ipari gépvezérlő rendszerek) Nem használható.Ok-iconIdeális választás!
Nagy erőforrás igényű feladatokhoz (Pl: renderelés, CAD tervezés, stb.) Megoldható, de nem ideális. Javasoljuk a helyi telepített programokat.Ok-iconIdeális választás!
Több szereplős, több platformos együttműködés mobil munkahelyekkel Ok-iconIdeális választás!Nehézkesen, drágán oldható meg.

A dobozos megoldással két probléma van: vagy "kevés", vagy "sok".

Vagy hiányzik belőle valami, ami miatt "épphogy nem tudom használni", vagy "tele van számomra felesleges funkciókkal" és a betanulás több időt visz el, mint amennyit a használata megtakarítana. A saját javaslatain és ötletein alapuló egyedi szoftverével az Ön cége komoly versenyelőnyhöz jut a piacon. Cégünk nyitott az új technológiák és szolgáltatások irányába, ezért saját fejlesztésű szoftvertermékeit az egyre nagyobb népszerőségnek örvendő "SaaS" rendszer szerint licenceli. A SaaS jelentése: szolgáltatásként kínált szoftver (Software-as-a-Service - SaaS) Eltérve a hagyományos megközelítéstől, Ön nem egy telepíthető, birtokolható szoftvert kap melyet feltelepít és használ, majd ha elavult lecseréli, hanem az alkalmazásokat interneten keresztül teszi szinte azonnal elérhetővé. (Ezért tartják rugalmasnak a webes szoftverfejlesztést.) A Mav-IT Kft. partnerei ez által gyorsan növelhetik és skálázhatják az alkalmazásaikat, emellett nem kell hardver-beruházásokat finanszírozniuk, üzemeltetésben, biztonságban jártas szakembereket képezniük, hanem a szoftvereszköz alkalmazására koncentrálhatnak. Ne feledje: egyedi szoftver fejlesztése 2-3 év alatt megtérülő beruházás!

Az SaaS licencelésű szoftverekhez a Mav-IT Kft. az alábbi támogatást, illetve szolgáltatásokat nyújtja:

Szolgáltatás leírása Economy
Korlátlan telefonos/e-mail/skype segítségnyújtás munkanapokon 9.00-17.00 között Ok-icon
Folyamatos hibajavítás-ellenőrzés, hogy Ön lehetőleg soha ne talákozzon hibával Ok-icon
Korlátlan számú kliensen és felhasználóval egyidőben elérhető Ok-icon

Talán már van az Önök tevékenységére is egy kész szoftveres megoldásunk? Spóroljon! Tekintse át a kész termékeinket!

Minden szoftverünk folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért előfordulhat hogy Ön a szoftver első kipróbálásakor már egy továbbfejlesztett változattal találkozik az oldalunkon szereplővel szemben.

Nem talált a kész termékeink között megfelelőt? Egyedi igényei vannak? Örömmel fejlesztünk Önnek!

Ameddig az Economy licenccel rendelkező ügyfeleink nem kérhetnek új fejlesztéseket csak hibajavításokat, addig egyedi fejlesztés esetén ez a lehetőség korlátlanul nyitva áll. Ne feledje egyedi szoftver = nagyobb hatékonyság! Az alábbi fejlesztői óradíjakon állunk rendelkezésére:

Szolgáltatás Óradíj
Normál fejlesztői óradíj, kapacitás lekötése nélkül. Ön annyi fejlesztői órát vásárol, amennyit akar.* 8.000,- Ft + ÁFA
Kedvezményes fejlesztői óradíj 1 éves szerződéssel. Kedvezményért cserébe Ön leköt egy meghatározott fejlesztői kapacitást minden hónapban 1 évig.* 7.000,- Ft + ÁFA

* A fejlesztési kapacitásunk természetesen korlátos, így erről mindig egyeztetés szükséges. Az előre lekötött fejlesztési időt minden körülmények között biztosítjuk minden hónapban. Az efölötti fejlesztési időt normál óradíjjal számlázzuk.

Hektikus javíttatások helyett folyamatos rendszergazdai támogatást szeretne? Kattintson ide!

A halogatás a tett halála, cselekedjen most!Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Érdekel, visszahívást kérek!