Prémium webtárhely ügyfeleinknek

Prémium webtárhely
Prémium webtárhely azoknak az ügyfeleknek, akik már valamilyen területen szerződéses viszonyban állnak cégünkkel. Jelenleg egy rugalmas csomagunk van de ez pont elég. Korlátlan email fiók, aldomain, add-on domain, cPanel és adatbázis.

Prémium webtárhely ügyfeleinknek… De mitől prémium? Olyan sok tárhely szolgáltatás van…

Azért prémium a weboldal kiszolgálása, mert…

 1. A (fizikai) szerverünkön legfeljebb 100 fiók van. Sok szolgáltató ennek többszörösét megengedi egy fizikai szerveren, és ennek számtalan hátránya van.
 2. 100%-ban Enterprise osztályú, 12Gb/s sebességű SAS SSD tárolókat alkalmazunk. (Nem “SSD boosted” vagy “Hibryd”. Csak tisztán SSD.)
 3. Dedikált IP címet kap MINDEN ügyfelünk. Reverse DNS-ként a mail.domain.hu automatikusan be lesz beállítva a megbízható email kézbesítés miatt.
 4. Nagy adatbiztonságú és sebességű RAID 10 hibatűrő köteteket üzemeltetünk.
 5. HTTP2 protokollt és gzip tömörítést alkalmazunk.
 6. Csak minőségi DELL/HP szervereket használunk DDR4 redundáns ECC memóriával. Minden szerverünkben legalább 2 fizikai processzor van, redundáns tápegység és kizárólag a legmegbízhatóbb szerver processzorokat használjuk.

Azért prémium az e-mail szolgáltatás, mert…

 1. Kiegészítő, felső kategóriás öntanuló levélszemét-szűrés. A “spam” és “ham” (azaz: kéretlen és hasznos) levelekből ez a levélszemét szűrő a felhasználói viselkedés alapján egy lokális adatbázis készít, amit felhasznál az új levelek ellenőrzésére. Meg fog lepődni, milyen hatékony!
 2. E-mail archívumot adunk minden e-mail fiókhoz. (Ezt azt jelenti, hogy minden e-mail fiók minden egyes kimenő és bejövő levélről készül egy másolat, amit 15 napig megőrzünk arra az esetre, ha véletlenül töröltek volna egy fontos e-mailt.)
 3. Integrált, valós idejű vírusszűrésen esik (ClamAV) át minden kimenő és bejövő email. Hetente tucatnyi vírustól óvja meg a felhasználók rendszereit.
 4. Globálisan több ezer szerver által frissen tartott spam listákat használunk a rosszindulatú kódokat tartalmazó, vagy kéretlen levelek kiszűrésére (SpamCop.net, SpamHaus.org)
 5. További használt technológiák a biztonságos és gyors és levélszemét-mentes levelezéshez: SPF check, DKIM check, Razor / Pyzor, DCC.

Szervereinket 7/24 folyamatosan monitorozzuk, hogy pontosan követhessük a rendelkezésre állásunkat. A szerverünk éves viszonylatban 99,9% feletti rendelkezésre állást produkálnak. Ez megegyezik azzal, amit a legnagyobb szolgáltatók kínálnak a szolgáltatásukhoz. Az apróbb üzemkieséssel járó műveleteket hétvégén éjszaka végezzük.

Ön is ilyen tárhelyre vágyik? Mit szólna ahhoz, ha a tárhely szolgáltatója és az IT rendszer üzemeltetője ugyanaz a cég lenne? Ha tetszik a gondolat, kattintson ide!

A technikai paraméterek a megszállottaknak:

 

Paraméter érték
Tárhely mérete min. 10GB (korlátlanul bővíthető 10GB-os lépésekben)
Szerver oldali szkript PHP 8.0, 8.1, 8.2
PHP Zend Engine, php.ini hozzáférés, cURL és ioncube
Adatbázis PgSQL, MariaDB
Biztonsági mentés Minden éjszaka, 10 napig megőrizve
SSL tanúsítvány (HTTPS támogatás) Ingyenes (Let’s encrypt) az árban, de saját is telepíthető
Hozzáférés sFTP, WebDAV, SSH
Admin panel cPanel
DDoS védelem hardveres / Cloudflare
Időzített futtatás (cron) korlátlan
Adatbiztonság Redundáns adattárolás és SAS SSD meghajtók
Memória fiókonként 1GB
IO limit 10MB
Adatforgalom (Input és output) korlátlan
Perl van
Python van

A webtárhely ára havidíjas rendszergazdai szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinknek: 2.000,- Ft + ÁFA /hó /weboldal

Egyéb szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleinknek: 3.000,- Ft /GB, 10GB-os lépésekben. Minimum tárhely: 10GB – 30 000,- Ft +ÁFA / év.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!