Céginformációk

Engedje meg, hogy vállalkozásom bemutatásán keresztül tájékoztassam üzleti filozófiámról, és egyúttal felkínáljam segítségünket vállalkozásuk fejlesztéséhez.

Vállalkozásomat 1996-ban, a fiatal piacgazdaság éveiben egyéni vállalkozóként indítottam. A kezdeti profilom számítástechnikai eszközök és szórakoztató elektronikai készülékek kiskereskedelme és szervize volt, előbb egyedül, majd üzlettársakkal együtt. A lakossági szolgáltatásban szerzett tapasztalataimat kihasználva és a szükséges tudással kiegészítve, de annak az előnyeit megtartva helyeztem új alapokra vállalkozásomat 2005-ben, 9 lakossági szolgáltatási szektorban eltöltött év után. A folyamatosan bővülő és egyre inkább komplex szolgáltatást igénylő fogyasztói elvárások teljesítésének igénye és a makrogazdasági változások profilváltásra sarkalltak engem, így egy markáns pályamódosítással a B2B szektor felé vettem az irányt, és a jelenlegi profilban működő céget egyedül vezetem. Ez alatt az időszak alatt folyamatosan köztartozás mentesen és végig nyereséggel sikerült dolgoznunk, dacára a diverzifikált szolgáltatási portfóliónknak és a sajátosan árérzékeny, volatilitásban gazdag magyar piac sajátosságainak. Egyszerű és hatékony megoldásokat preferálunk mind a vállalatirányítás, mind pedig az informatikai megoldások terén. A szolgáltatásaink során – a vevői igények messzemenő figyelembe vétele mellett – hangsúly fektetünk rá, hogy tevékenységünket a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett végezzük. Törekszünk rá továbbá, hogy ügyfeleinket minél szélesebb szolgáltatási palettáról szolgálhassuk ki, és igényeikre komplex, kiforrott és megbízható válaszokat adjuk. A Mav-IT Kft. minden tulajdonosa belföldi.

Jelenleg a Mav-IT Kft. tevékenysége három fő üzletágra bontható:

Vállalatirányítási dívizió,

amely keretein belül segítségére sietünk minden olyan vállalkozásnak, amely nehézségekkel küzd valamely irányítási rendszer bevezetésének terén, vagy olyan törvényi előírásokkal találkozik, amelynek önerőből csak nagy anyagi erőfeszítések árán tudna megfelelni. Jelenleg a munkánkat megosztva több szakértő, tanácsadó kollégámmal együtt építjük ki megrendelőink ISO 9001 minőségirányítási, ISO 22000, IBIR, ISO 14001 környezetirányítási vagy OHSAS 18001 rendszerét, illetve készítjük el vállalkozása munkavédelmi vagy tűzvédelmi dokumentációját.

Rendszergazdai divízió

Ennek keretein belül végezzük rendszergazdai támogatási tevékenységünket kis és közepes vállalkozásoknak, illetve az adatmegőrzés szolgáltatást.

Szoftverfejlesztési dívizió

amely keretén belül cégre szabott webes szoftverek fejlesztünk és SaaS licenc alatt értékesítjük.

Mindhárom üzletág támogatására kialakítottunk egy értékesítői csoportot. Megrendelőink között a legkülönfélébb iparágakhoz tartozó gazdasági társaságokat találunk, aminek a munkatársaink és jómagam úlön is örülünk, mert így tapasztalatot szerezheénk a legúlönfélébb területeken. üzleti tevékenységünket évente áttekintjük, és szolgáltatásainkat fokozatosan fejlesztjük, változtatjuk a mindenkori vevői igényeknek megfelelően. Meggyőződésünk, hogy üzleti sikereket csak jó partneri kapcsolatokkal, elsőrangú szolgáltatással, valamint kölcsönös bizalommal lehet elérni.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével, reméljük, hamarosan leendő ügyfeleink közt Önnel is személyesen találkozunk.

Vátáh Sándor
ügyvezető

Cégadatok:

A társaság teljes neve:

Magyar Vállalatirányítási és Informatikai Tanácsadó Kft.

A társaság rövid neve:

Mav-IT Kft.

Székhelye:

H-1183 Budapest, Ráday Gedeon u. 1/A/2/29.

Adószám:

12368615-2-43 (EU adószám: HU12368615)

Cégjegyzékszám:

01-09-282213

D-U-N-S szám:

42-647-4081

Alapítás dátuma:

1998 március 26.

Bankszámlaszám HUF:

10401024-50505749-57511006 (K&H bank, SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB)

Bankszámlaszám EUR:

BE81 9672 3183 5824 (Wise, BIC: TRWIBEB1XXX)

Szervereink megbízható működéséről a Szerverpark.eu gondoskodik.