Webdepó raktárkezelő program

Raktárkezelő program, elsősorban bérraktározásra optimalizálva

Ez a raktárkezelő szoftver kifejezetten azoknak a cégeknek készült, amelyek bérraktározással és szállítmányozással foglalkoznak, és szeretnék ügyfeleik számára egy olyan eszközt biztosítani, amely megkönnyíti a kommunikációt és átláthatóvá teszi az árumozgást. A WebDepó raktárkezelő szoftver használatával ritkábban kell leltározni, így időt és pénzt takaríthat meg. Továbbá, a WebDepó szoftver segítségével jelentősen csökkenthetők az emberi hibákból eredő adminisztrációs és készletkezelési problémák, valamint papírtakarékosabbá válhatnak a belső folyamatok.

Bár a WebDepó raktárkezelő program elsajátítása nem megy egyik napról a másikra, az oktatásra fordított idő megtérül, ha olyan kollégák használják, akik mélyebben megértik a termék képességeit.

Kinek ajánljuk ezt a raktárkezelő programot?

 • Ha fuvarokmányok (például CMR, fuvarlista, rakományjegyzék, szállítólevél) létrehozása is szükséges.
 • Bérraktározáshoz: élelmiszer és más típusú raktározás esetén, ahol elengedhetetlen a LOT számok kezelése, valamint a pontos FIFO vagy LIFO elvek betartása.
 • Ha szükség van teljesítés igazolására a számlákhoz.
 • Gyártóművi bizonylatok, analízislapok és egyéb kapcsolódó dokumentumok tárolásához, különösen, ha ezeket a számlákhoz is csatolni kell.
 • Ha rengeteg termék található a raktárban, és fontos a precíz be- és kitárolás.

Mire felhasználásra NEM optimális ez a raktár program?

 • Webáruházak készletének kezelésére.
 • Ömlesztett árukra (szóródó, folyékony), mert ezek különleges megoldásokat igényelnek.
 • Pénztárgépes (bolti) értékesítés támogatásához. (Ez nem készletnyilvántartó program. A csatlakoztatható számlázó rendszer a raktározási tevékenység számlázására szolgál, nem az áruk értékesítésére.)
 • Olyan készletek kezelésére, ahol a tárolt áru értékének nyilvántartása alapvető fontosságú.

A WebDepó raktárkezelő program képességei

A magyar piacon több tucat raktárkezelő szoftver közül válogathatunk, így nem könnyű megtalálni azt, ami a legjobban illeszkedik a tevékenységhez. A WebDepó mellett döntő előfizetők az alábbi előnyök miatt kedvelik ezt a programot.

Átfogó raktárlogisztikai megoldás

A WebDepó raktárkezelő program teljes körű megoldást nyújt a raktárlogisztika terén. A hagyományos raklapos, polcos és blokkos tárhelyek mellett speciális jelölésű tárhelytípusokat is elkülöníthetünk. A ki- és betárolások mellett a belső mozgásokat is nyilvántarthatjuk, amit a teljes mozgáskövetés tesz később is ellenőrizhetővé. Az ellenőrzéseket számos lekérdezési lehetőség támogatja a programban. Minden művelet dokumentálható a szokásos szállítólevelek, komissió és egyéb bizonylatok segítségével. A cikkek széleskörű nyilvántartási lehetőségekkel bírnak, pl. gyártóművi bizonylatok hozzárendelésével is kiegészíthetők. Minden nap készül egy “pillanatfelvétel” a teljes árukészletről, így meghatározható ügyfelenként a naponta tárolt raktárkészlet.

A raktárlogisztikai modul képességei (a teljesség igénye nélkül):

 • A raktármozgásoknál különböző műveletek könyvelhetők majd később tételesen számlázhatók, mint például címkézés, fóliázás, raklapképzés és egyebek.
 • Tárhely optimalizálás és automatikus tárhely javaslat betároláshoz, a raktárban rendelkezésre álló hely optimális kihasználása érdekében.
 • HACCP raktározás.
 • Komissiózás: az áru kigyűjtése és preparálása kiszállításra.
 • LOT (SARZS) számos tárolás, ami fontos a vegyipari, gyógyszeripari, és élelmiszeripari áruk tárolásánál.

Vonalkód (EAN-kód) szerepe a raktárlogisztikában

A WebDepó raktárkezelő program modern technológiákkal és eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vonalkódok használatát az áruk pontos azonosításához és nyomon követéséhez. A vonalkódos rendszer számos előnyt és funkciót biztosít, többek között:

 • Leltározás: A vonalkódok használata jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a leltározási folyamatot.
 • Hatékonyabb árukezelés: A vonalkódos rendszer lehetővé teszi a készletmozgások (például betárolás, kitárolás, áthelyezés) gyors és pontos rögzítését.
 • Egyszerűbb, pontosabb adatbevitel: A vonalkódok leolvasásával az adatok automatikusan bekerülnek a raktárkezelő rendszerbe, megkönnyítve ezzel a raktárosok munkáját.
 • Pontos és gyors azonosítás: A vonalkódok révén az áruk gyorsan és precízen azonosíthatók, minimalizálva az emberi hibák lehetőségét.
 • Komissió / rendelések kezelése: A vonalkódos rendszer egyszerűsíti a komissiózást, mivel a raktárosok könnyedén beolvashatják a vonalkódokat a folyamatok közben.

Targonca (mobil) terminál

A targonca terminál (mobil) felület egy olyan, mobil eszközön futó szoftver, amely kifejezetten a targoncás munkájához optimalizált. Segíti a raktárban történő navigációt, árukezelést és egyéb logisztikai feladatokat. Az logisztikus feladatokat küldhet a targoncás kollégának, aki vonalkód olvasással azonosítja a kitárolandó tételeket. Az operátor így valós időben követheti a kitárolás folyamatát, láthatja a targoncák tevékenységét, és optimálisabban oszthatja szét a munkafeladatokat. Ezzel csökkenthető az üresjáratok száma, és jobban kihasználható a meglévő humán és tárgyi erőforrás. A rendszert leggyakrabban a targoncára szerelt tableten használják.

Online dokumentumtár

A raktárkezelő program átfogó dokumentumtára és a tárolt dokumentumok felhasználási lehetőségei megkönnyítik a napi munkát. Például teljesítési igazolások csatolhatók a számlákhoz, illetve a kitárolásokhoz kapcsolódó okmányok a cikkekhez rendelhetők. Az analízisek és gyártóművi bizonylatok kezelése is egyszerűen megoldhatók.

Belföldi szállítmányozás modul

A WebDepó raktár program belföldi szállítmányozási modulja lehetővé teszi a raktározásból kifolyólag (vagy manuálisan rögzített) fuvarfeladatok adminisztrálását és szervezését. A modul számos előnyt kínál, többek között:

 • Küldemények önálló rögzítése vagy átemelése kitárolásból.
 • ADR / thermo / emelőhátfalas küldemények kezelése.
 • EKÁER számok hozzárendelése a küldeményekhez.
 • Több felrakó / lerakó kezelése, és sorba rendezése.
 • Ládaméter és raklaphely kezelése.
 • Megbízások manuális rögzítése vagy fájl importálása.
 • Megbízásokhoz költségelhatárolás készítése, így fuvaronkénti eredményük pontosan követhető.
 • Gyűjtő szállítmányozás, FTL (teljes teher), LTL (részrakományok) kezelése.
 • Fuvarokmányok generálása, mint például CMR, fuvarlista, rakományjegyzék és szállítólevél.

Ügyfél interfész

A WebDepóban lehetősége van szeparált ügyfélfiókok létrehozására, amelyeket az ügyfelek önálló URL-en érhetnek el. Az ügyfélfiók előfizetésével korlátlan számú ügyfél hozzáférhet a rendszerhez. A dedikált ügyfél interfész az alábbi funkciókat kínálja:

 • Kitárolási kérések létrehozása (akár fájlból importálással is).
 • Betárolási kérések létrehozása (akár fájlból importálással is).
 • Valós idejű készletinformációk megtekintése és exportálása.
 • Naplózás, amely lehetővé teszi a kitárolási és betárolási tevékenységek nyomon követését.

Raktárhely (polchely) menedzsment

A raktárhely (polchely) a raktáron belül az áru pontos elhelyezését mutatja meg. A WebDepó raktárkezelő programban lehetőség van különböző típusú raktárhelyek létrehozására és kezelésére, amelyek megkülönböztethetők elhelyezési pontjaik szerint. Ezek a típusok magukban foglalják a polcokat, regálokat, blokkokat és raklapokat. A raktárban rendelkezésre álló raktárhelyek pontosan azonosított helyszínei lehetővé teszik az áruegységek precíz tárolását és nyomon követését.

Döntés-előkészítéshez: kimutatás modul

A WebDepó kimutatás modulja döntés előkészítéséhez nélkülözhetetlen eszköz a cégvezetés számára, mivel hasznos mutatókat jelenít meg, beleértve a humán erőforrás ellenőrzését, raktári terület kihasználtságát és a cég forgalmának részleteit. A tulajdonosok és raktárvezetők különösen kedvelik ezt a modult, mivel tetszés szerinti időszakra vonatkozóan lekérhetőek benne:

 • Ügyfelek szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízások, betárolások, kitárolások.
 • Operátorok szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízások, betárolások, kitárolások.
 • Forgalmi adatok szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízások, betárolások, kitárolások.
 • Raktárhely kihasználtság regál / polc / blokk szerint.
 • Kiadások felosztása több szempont szerint.

Ezek az információk segítenek a vállalatvezetésnek stratégiai döntéseket hozni, optimalizálni a folyamatokat és növelni a hatékonyságot a mindennapi működés során.

Gyártás modul

A WebDepó gyártás modulja előre meghatározott “recept” alapján lehetővé teszi több cikkből egy új cikk (áru) létrehozását. Ez különösen hasznos lehet, ha a cég nemcsak raktározási, hanem egységcsomagok, szettek vagy kitek összeállítását (és esetleg  csomagolását) is vállalja ügyfelek számára. A modul automatikusan levonja a felhasznált tételeket a készletből, és hozzáadja az újonnan létrehozott “új árut” a készlethez.

Ezáltal a gyártás modul segítségével hatékonyan kezelhetőek és nyomon követhetőek az összes termelési folyamat, optimalizálva ezzel a termelési és raktárkezelési folyamatokat a vállalat számára.

Integráció más rendszerekkel

…és még pár apróság

 • A teljes rendszer többnyelvű (kérésre bármilyen nyelvre lefordítjuk)
 • Folyamatos leltár: kitároláskor látható a tárhelyen maradó készlet is, ezáltal kisebb eséllyel keletkezik készleteltérés.
 • Az adatok exportálhatók táblázatos (XLSX) állományokba, ezzel lehetővé válik az adatok külső alkalmazásokban történő felhasználása

Volna ötlete a WebDepó továbbfejlesztéséhez?

Az Ön ötletei is segíthetnek továbbfejleszteni a WebDepó raktárkezelő programot, hogy még jobban megfeleljen a felhasználók igényeinek és a piaci elvárásoknak. A nyitottságuk és az ügyfelek egyedi igényeire való rugalmas reagálásuk nagyban hozzájárulhat a szoftverük sikeréhez és elterjedéséhez.

Árak

Minden feltüntetett ár egyhavi hozzáférést tartalmaz. Az alapértelmezett fizetési mód az automatikus bankkártyás terhelés (az előfizetés bármikor felételek nélkül lemondható). Ön a használat során használat során semmilyen használati korláttal nem találkozik (kivéve a dokumentumtár, ahol 5GB van benne a havidíjban.) Nincs hűségidő, nincsenek rejtett költségek, csak kalkulálható fix havidíj, amely minden frissítést tartalmaz (beleértve a funkcióbővítést is). A díj tartalmazza a korlátlan támogatást e-mailben és telefonon 8h és 18h között, minden munkanap.

Raktárlogisztikai modul: 60.000,- Ft + ÁFA/hó
Teljes körű raktárlogisztikai megoldás korlátlan számú cikkhez.

Szállítmányozási modul: 60.000,- Ft + ÁFA/hó
Lehetővé teszi a raktárból kitárolt illetve egyéb úton keletkező fuvarozási feladatok szervezését.

Gyártás modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó
AKCIÓ: 2024-ben ingyen adjuk!

Kimutatások (statisztika) modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó
Riportok, kimutatások, részletes statisztikák.

Ügyfél fiók – 10.000,- Ft + ÁFA/hó
Hozzáférést adhat az ügyfelei számára a saját készletük kezeléséhez egy szeparált ügyfélfiókban.

Transzfer modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó
Ha egy cég több licencet használ, a modul lehetővé teszi a küldemények (megbízások) cégek közötti mozgatását.

Online dokumentumtár – 5GB a havidíjban foglalt, fölötte: 500,- Ft + ÁFA /GB /hó
CMR-ek, egyéb kapcsolódó dokumentumok elektronikus tárolása PDF formátumban.

Targoncás interfész – 10.000,- Ft + ÁFA/hó
AKCIÓ: 2024-ben ingyen adjuk!

A TERMÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁT ITT TALÁLHATJA MEG.

AZ ÉRTÉKESÍTÉS SAAS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEINEK MEGFELELŐEN TÖRTÉNIK.

HELYSZÍNI OKTATÁST KÉRNE ERRŐL A TERMÉKRŐL? MEGOLDHATÓ, ÉS NEM IS DRÁGA.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Kipróbálom az AutoSmart szerviz programot most ingyen!