WebDepó raktárkezelő program

A WebDepó egy innovatív online raktár program bérraktározáshoz fejlesztve, LOT-szám kezeléssel, összeköthető többnyelvű számlázóval.

Ez a felhős raktárkezelő program azoknak a bérraktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozásoknak készült, akik szeretnének az ügyfeleik kezébe egy olyan eszközt adni, ami segíti és könnyíti a kommunikációt és követhetővé teszi az árumozgást. A WebDepó raktár programmal  csökkentheti a leltározások gyakoriságát, időt és pénzt spórolva meg ezzel.

A WebDepó online raktárkezelő program felhasználási területei

Szállítmányozói modulja és belföldi modulja lehetővé teszi a teljes ügyintézés vitelét, ideértve a költségelhatárolásokat és a számlázást is. Ez a raktár program számtalan nyomtatvánnyal könnyíti és egyszerűsíti az operátorok napi munkáját, e-mail küldési funkciói a készült okmányok és számlák kiküldésével gyorsítja az ügymenetet és nyomtatási költséget takarít meg – környezetbarátabbá teszi cégét!

Mire jó egy igazán jó dokumentumtár?

A WebDepó raktár program (WMS) komplex dokumentumtárával és a tárolt dokumentumok csatolásával segíti a napi operációt (például: teljesítési igazolások a számla mögött; cikkhez tartozó okmányok a kitárolásokhoz). A WebDepó raktárkezelő program tömeges feltöltési eszközeivel segíti és gyorsítja a projektszerű és/vagy nagy tételszámú munkák ügyvitelét (tömeges küldeménygenerálás, tömeges számlázás és előkészítés). Raktárlogisztikai modulja széleskörű lehetőségeket kínál a raktári értéknövelt szolgáltatások könyvelésére és időszakos vagy eseti elszámolására, akár FiFo/FeFo elvek szerint is.

Mikor érdemes online raktárkezelő szoftvert használni a telepített helyett?

 • Ha van stabil, megbízható internet hozzáférés
 • Ha nem szeretne szerverre és annak a karbantartására költeni
 • Ha nagyobb biztonságban érzi az adatait egy felügyelt szerveren egy biztonságos szerverteremben mint a raktár sarkában zümmögő szerveren
 • Ha a frissítésekkel járó kockázatot és munkát másra bízná
 • Ha több helyszínről is könnyedén el szeretné érni a programot

A WebDepó online raktárkezelő szoftver alkalmazásával  jelentősen csökkentheti az emberi tévedésből eredő adminisztrációs és készletkezelési hibákat, papírtakarékosabbá teheti a belső folyamatokat. Egy jó raktárkezelő program használata segítheti raktáros kollégák munkáját, ami a jelen munkaerőhiányos piaci környezetben nem elhanyagolható előny. Így a már meglévő személyi állománnyal is több ki/betárolást szolgálhat ki. A WebDepó raktár program ugyan nem tanulható meg néhány óra alatt, de a tanulásra szánt idő bőségesen megtérül ha a termék képességeit mélyebben kiaknázni tudó kollégákkal dolgozik. A targoncás modul segítségével közvetlenül delegálhat feladatokat a targoncás kollégák számára, így javíthatja a raktározás hatékonyságát.

Olyan sok lehetőség van, miért válassza épp a WebDepó raktárkezelő programot?

 • HACCP szerinti raktározás. LOT (SARZS) számos tárolás
 • A targoncára szerelhető tabletre az operátor feladatot küldhet, azt a targoncás le tudja zárni.
 • Analízisek, gyártóművi bizonylatok kezelése. A feltöltött dokumentumok a számlákhoz automatikusan csatolhatóak.
 • Belföldi fuvarszervezés (gyűjtő szállítmányozás, FTL, LTL)
 • Fuvarokmányok generálása (CMR, fuvarlista, rakományjegyzék, szállítólevél)
 • Könnyű, tömeges számlázás (többnyelvű számlák)
 • A teljes rendszer többnyelvű, kérésre bármilyen nyelvre lefordíthatjuk
 • Digitális dokumentumtár (CMR-ek, egyéb kapcsolódó dokumentumok elektronikus tárolása)
 • Folyamatos leltár: kitároláskor látható a tárhelyen maradó készlet is, ezáltal kisebb eséllyel keletkezik készleteltérés.
 • Az adatok exportálhatók táblázatos (XLSX) állományokba, ezzel lehetővé válik az adatok külső alkalmazásokban történő felhasználása
 • …és ha ez még nem volna elég: támogatás minden munkanap 8-18h között, átlagos éves rendelkezésre állás: 99,99%, napi biztonsági mentés, dokumentumtár és teljesítés-igazolás a számlák mellé. 🙂

A WebDepó online raktárkezelő program bérraktározáshoz Önnek

A kimutatás modulja a cégvezetés számára hasznos mutatókat jelenít meg többek közt a humán erőforrás ellenőrzése, a raktári terület kihasználása, a cég forgalmának részletei terén. Ügyfelenkénti forgalmi adatai a sales csapat munkáját segíti. A webes platformfüggetlen felület hatékony és korszerű informatikai megoldást nyújt az Ön vállalata számára nagy adatbiztonsággal, alacsony költségek mellett. Ezek hatására komoly megtakarítást érhet el hatékonyabb munkavégzéssel párosítva az összes érintett logisztikai területen.

Lenne pár jó ötlete a fejlesztéshez?

Az ügyfeleknél felmerülő egyedi igényekre nyitottak vagyunk, és igyekszünk a felmerülő igényeket valamilyen módon beépíteni a szoftvereinkbe. Így Önök egy kipróbált, több cégnél bevált, jól kiforrott rendszert kapnak, amely az egyedi igényekhez paraméteres beállításokkal alakítható. Örömmel vesszük a fejlesztési ötleteit, és nyitottak vagyunk a WebDepó továbbfejlesztésére az Ön javaslatai alapján. Nem ígérjük hogy minden javaslatát azonnal beépítjük, de ha javítja a termék minőségét és Ön elégedettebb lesz, akkor mindenképp megfontoljuk.

Kinek ajánljuk ezt a raktárkezelő programot?

 • Elsősorban bérraktározáshoz
 • Élelmiszer, és egyéb raktározáshoz, ahol fontos s LOT számok kezelése, a pontos FIFO / LIFO elvek követése
 • Ha nagyon sok termék van, és fontos, hogy a ki / betárolások precízen történjenek
 • Gyűrtóművi bizonylatok, analízislapok, egyéb kapcsolódó dokumentumok tárolása esetén, kiváltképp ha a számlához is csatolni kell
 • Ha pontos teljesítés igazolásra van szükség a számla mellé
 • Ha fuvarokmányok létrehozása is szükséges (CMR, fuvarlista, rakományjegyzék, szállítólevél)

Milyen felhasználásra NEM optimális?

 • Bolti raktárkezelő / készletnyilvántartó program
 • Ömlesztett áru (pl. folyékony)
 • Webshopos készletkezelésre, ahol a beszerzési ár és a fogyasztói ár is fontos
 • Üzleti készlet kezelésére, ahol a nyilvántartás lényeges eszköze az áru értéke
 • Pénztárgépes értékesítés támogatásához (A WebDepó nem készletnyilvántartó program)

Webdepó árak:

Minden feltüntetett ár nettó, és egyhavi használati díjat takar. Az alapértelmezett fizetési mód az automatikus bankkártyás terhelés. A díjak korlátlan számú cikket, felhasználót és műveletet tartalmaznak, tehát a használat során semmilyen korláttal nem találkozik (Kivéve a dokumentumtár, ahol 5GB van benne a havidíjban.) A havidíj tartalmazza az ingyenes és korlátlan támogatást minden munkanap 8:00 és 18:00 között e-mailben telefonon és Skype-on.

Raktárlogisztikai modul: 60.000,- Ft + ÁFA/hó

Teljes körű raktárlogisztikai megoldás korlátlan számú cikkhez. A szokásos raklapos, polcos, valamint blokkos tárhelyek mellett speciális jelölésű tárhely-fajták is elkülöníthetőek. A ki és betárolások mellett belső mozgások is könyvelhetőek, amit teljes mozgáskövetés tesz utólag is ellenőrizhetővé. Az ellenőrzéseket több lekérdezési lehetőség is támogatja a raktárkezelő programban. A műveletek dokumentációkkal támogatottak a szokásos szállítólevél, komissió és egyéb bizonylatok mellett. A cikkek nyilvántartási lehetősége széles spektrumú, akár gyártóművi bizonylatok hozzárendelésével is kiegészíthető. A mozgások lezárásánál a különböző hozzáadott értékű műveletek könyvelhetőek, mint például címkézés, fóliázás, raklapképzés, és egyebek. Időközi elszámolásban pedig tételes számlázási lehetőséget biztosít ügyfél bontásban.

Szállítmányozási modul: 60.000,- Ft + ÁFA/hó

A WebDepó raktárkezelő program szállítmányozási modulja lehetővé teszi a raktározás során illetve egyéb úton keletkező fuvarozási feladatok szervezését és adminisztrálását, beleértve a korlátlan számú belföldi disztribúciós műveletet. lehetővé teszi a küldemények önálló rögzítését (vagy átemelését kitárolásból), ADR / thermo / emelőhátfalas küldemények kezelését, EKÁER számok hozzárendelését a küldeményekhez. Képes több felrakó / lerakó kezelésére, ládaméter és raklaphely kezelésére. Megbízások rögzíthetők manuális, vagy fájl import útján is. A megbízásokhoz költség elhatárolás készíthető, így pontosan követhető a fuvaronkénti eredmény.

Számlázás – több nyelven, több devizával, automatikusan csatolt teljesítés igazolással

A WebDepó felhős raktár program API-n keresztül összekapcsolható a Sudoku számlázóval, amely teljes kompatibilitást biztosít minden számlafajtához. (A Sudoku számlázónak önálló licencdíja van, nem Mav-IT termék.)

Gyártás modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó (AKCIÓ: 2024-ben ingyen adjuk!)

Előre meghatározott recept alapján lehetővé tesz korlátlan számú cikkből egy cikk létrehozását. Akkor hasznos, ha a vállalkozás a raktározáson túlmenően egységcsomagok, szettek, kitek összeállítását és csomagolását is vállalja ügyfelei részére. A felhasznált tételeket természetesen levonja készletből, illetve a létrehozott “új árut” felvezeti a rendszerbe.

Kimutatások (menedzsment) modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó

A WebDepó Kimutatás modulját a tulajdonosok, raktárvezetők szeretik igazán. Ebben a modulban tetszés szerinti időszakra vonatkoztatva lekérhetők:

 • ügyfelek szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízás, betárolás, kitárolás
 • operátorok szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízás, betárolás, kitárolás
 • forgalmi adatok szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízás, betárolás, kitárolás
 • raktárhely kihasználtság regál / polc / blokk alapján
 • kiadások felosztása több szempont szerint

Ügyfél fiók – 10.000,- Ft + ÁFA/hó

A WebDepóban Ön hozzáférést adhat az ügyfelei számára egy szeparált ügyfélfiókban. Az ügyfélfiók egy önálló URL-en (webcímen) érhető el. Az ügyfélfiók előfizetésével Ön korlátlan számú ügyfelének engedélyezheti a hozzáférést.  Ez a dedikált ügyfél interfész az alábbi funkciókkal rendelkezik:

 • Kitárolási kérés létrehozása (file importból is)
 • Betárolási kérés létrehozása (file importból is)
 • Leltár (export is)
 • Napló (kitár, betár követése)

Transzfer modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó

Amennyiben ugyanaz a tulajdonos több licencet is használ, a modul lehetővé teszi a küldemények (megbízások) példányok (cégek) közötti mozgatását. Pl. a raktári modulban létrejött kitárolás áruja átadható a szállítmányozás (“belföld”) modulba kiszállítás szervezése céljából.

Digitális dokumentumtár – 5GB ingyen (a licencdíj tartalmazza), efölött- 500,- Ft + ÁFA /GB /hó

CMR-ek, egyéb kapcsolódó dokumentumok elektronikus tárolása PDF formátumban. Az így tárolt dokumentumok csatolhatók a kimenő számlához (e-mail mellékleteként). A dokumentumok tárolását nagy adatbiztonsággal, redundánsan tároljuk.

Targoncás interfész – 10.000,- Ft + ÁFA/hó (AKCIÓ: 2024-ben ingyen adjuk!)

Targoncára szerelhető tabletre az operátor feladatot küldhet, aminek alapján a targoncás kolléga vonalkód olvasással azonosítja a kitárolandó árut. Az operátor így real-time követheti a kitárolás folyamatát, látja a targoncás kolléga végzett, így újabb feladatot adhat. Ezzel elkerülhetőek az üresjáratok, optimalizálható a meglévő targonca és munkatárs állomány.

Lehetőség van egyedi modulok fejlesztésére, és a magyar kezelőfelület bármely nyelvre történő fordítására. Amennyiben Ön a WebDepó raktárkezelő programot választja, egy megbízható, kiforrott raktárlogisztikai rendszert adhat a munkatársai kezébe!

A termék használati útmutatóját itt találhatja meg.

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Helyszíni oktatást kérne erről a termékről? Megoldható, és nem is drága.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Próbálja ki a terméket most ingyen!