WebDepó raktárkezelő program

raktárkezelő program
A WebDepó egy innovatív raktárkezelő program elsősorban tárhelyes bérraktározáshoz fejlesztve, LOT-szám kezeléssel, összeköthető többnyelvű számlázóval.

Ez a web alapú raktárkezelő program azoknak a raktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozásoknak készült, akik szeretnének az ügyfeleik kezébe egy olyan eszközt adni, ami segíti és könnyíti a kommunikációt és követhetővé teszi az árumozgást. A WebDepó raktár programmal  csökkentheti a leltározások gyakoriságát, időt és pénzt spórolva meg ezzel.

A WebDepó raktárkezelő program

Szállítmányozói modulja és belföldi modulja lehetővé teszi a teljes ügyintézés vitelét, ideértve a költségelhatárolásokat és a számlázást is. Ez a raktár program számtalan nyomtatvánnyal könnyíti és egyszerűsíti az operátorok napi munkáját, e-mail küldési funkciói a készült okmányok és számlák kiküldésével gyorsítja az ügymenetet és nyomtatási költséget takarít meg – környezetbarátabbá teszi cégét.

A WebDepó komplex dokumentumtárával és a tárolt dokumentumok csatolásával segíti a napi operációt (például: teljesítési igazolások a számla mögött; cikkhez tartozó okmányok a kitárolásokhoz). A WebDepó raktár program tömeges feltöltési eszközeivel segíti és gyorsítja a projektszerű és/vagy nagy tételszámú munkák ügyvitelét (tömeges küldeménygenerálás, tömeges számlázás és előkészítés). Raktárlogisztikai modulja széleskörű lehetőségeket kínál a raktári értéknövelt szolgáltatások könyvelésére és időszakos vagy eseti elszámolására, akár FiFo/FeFo elvek szerint is.

A WebDepó raktárkezelő szoftver alkalmazásával  jelentősen csökkentheti az emberi tévedésből eredő adminisztrációs és készletkezelési hibákat, papírtakarékosabbá teheti a belső folyamatokat. Egy jó raktár program használata segítheti raktáros kollégák munkáját, ami a jelen munkaerőhiányos piaci környezetben nem elhanyagolható előny. Így a már meglévő állománnyal is több ki/betárolást szolgálhat ki. A WebDepó raktár szoftver nem tanulható meg néhány óra alatt, de a tanulásra szánt idő bőségesen megtérül ha a termék képességeit mélyebben kiaknázni tudó kollégákkal dolgozik. A VMS modul segítségével közvetlenül delegálhat feladatokat a targoncás kollégák számára, így javíthatja a raktározás hatékonyságát.

WebDepó raktár program előnyei

 • HACCP szerinti raktározás. LOT számos tárolás
 • VMS rendszer: a targoncára szerelhető tabletre az operátor feladatot küldhet, azt a targoncás le tudja zárni.
 • Analízisek, gyártóművi bizonylatok kezelése. A feltöltött dokumentumok a számlákhoz automatikusan csatolhatóak.
 • Belföldi fuvarszervezés (gyűjtő szállítmányozás, FTL, LTL)
 • Fuvarokmányok generálása (CMR, fuvarlista, rakományjegyzék, szállítólevél)
 • Könnyű, tömeges számlázás (többnyelvű számlák)
 • Digitális dokumentumtár (CMR-ek, egyéb kapcsolódó dokumentumok elektronikus tárolása)
 • Folyamatos leltár: kitároláskor látható a tárhelyen maradó készlet is, ezáltal kisebb eséllyel keletkezik készleteltérés.

A WebDepó raktár program

kimutatás modulja a cégvezetés számára hasznos mutatókat jelenít meg többek közt a humán erőforrás ellenőrzése, a raktári terület kihasználása, a cég forgalmának részletei terén. Ügyfelenkénti forgalmi adatai a sales munkáját segíti. A webes platformfüggetlen felület hatékony és korszerű informatikai megoldást nyújt az Ön vállalata számára nagy adatbiztonsággal, alacsony költségek mellett. Ezek hatására komoly megtakarítást érhet el hatékonyabb munkavégzéssel párosítva az összes érintett logisztikai területen. Az ügyfeleknél felmerülő egyedi igényekre nyitottak vagyunk, és igyekszünk a felmerülő igényeket valamilyen módon beépíteni a szoftvereinkbe. Így Önök egy kipróbált, több cégnél bevált, jól kiforrott rendszert kapnak, amely az egyedi igényekhez paraméteres beállításokkal alakítható.

Cégünk a WebDepó raktárkezelő program az ügyféligényeknek való pontosabb megfelelés miatt modulok van bontva:

Raktárlogisztikai modul: 35.000,- Ft + ÁFA/hó

Teljes körű raktárlogisztikai megoldás. A szokásos raklapos, polcos, valamint blokkos tárhelyek mellett speciális jelölésű tárhely-fajták is elkülöníthetőek. A ki és betárolások mellett belső mozgások is könyvelhetőek, amit teljes mozgáskövetés tesz utólag is ellenőrizhetővé. Az ellenőrzéseket több lekérdezési lehetőség is támogatja a raktárkezelő programban. A műveletek dokumentációkkal támogatottak a szokásos szállítólevél, komissió és egyéb bizonylatok mellett. A cikkek nyilvántartási lehetősége széles spektrumú, akár gyártóművi bizonylatok hozzárendelésével is kiegészíthető. A mozgások lezárásánál a különböző hozzáadott értékű műveletek könyvelhetőek, mint például címkézés, fóliázás, raklapképzés, és egyebek. Időközi elszámolásban pedig tételes számlázási lehetőséget biztosít ügyfelenkénti bontásban.

Szállítmányozási modul: 35.000,- Ft + ÁFA/hó

A WebDepó raktár program szállítmányozási modulja lehetővé teszi a raktározás során illetve egyéb úton keletkező fuvarozási feladatok szervezését és adminisztrálását, beleértve a belföldi disztribúciós műveleteket. lehetővé teszi a küldemények önálló rögzítését (vagy átemelését kitárolásból), ADR / thermo / emelőhátfalas küldemények kezelését, EKÁER számok hozzárendelését a küldeményekhez. Képes több felrakó / lerakó kezelésére, ládaméter és raklaphely kezelésére. Megbízások rögzíthetők manuális, vagy fájl import útján is. A megbízásokhoz költség elhatárolás készíthető, így pontosan követhető a fuvaronkénti eredmény.

Számlázás – ingyenes

A WebDepó összekapcsolható a Sudoku számlázóval, amely teljes kompatibilitást biztosít minden számlafajtához. (A Sudoku számlázónak önálló licencdíja van, nem Mav-IT termék.)

Gyártás modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó

Előre meghatározott recept alapján lehetővé tesz kettő vagy több cikkből egy cikk létrehozását. Akkor hasznos, ha a vállalkozás a raktározáson túlmenően egységcsomagok, szettek, kitek összeállítását és csomagolását is vállalja ügyfelei részére. A felhasznált tételeket természetesen levonja készletből, illetve a létrehozott “új árut” felvezeti a rendszerbe.

Kimutatások (menedzsment) modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó

A WebDepó Kimutatás modulját a tulajdonosok, raktárvezetők szeretik igazán. Ebben a modulban tetszés szerinti időszakra vonatkoztatva lekérhetők:

 • ügyfelek szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízás, betárolás, kitárolás
 • operátorok szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízás, betárolás, kitárolás
 • forgalmi adatok szerinti bevétel, kiadás, profit, megbízás, betárolás, kitárolás
 • raktárhely kihasználtság regál / polc / blokk alapján
 • kiadások felosztása több szempont szerint

Transzfer modul – 5.000,- Ft + ÁFA/hó

Amennyiben ugyanaz a tulajdonos több licencet is használ, a modul lehetővé teszi a küldemények (megbízások) példányok (cégek) közötti mozgatását. Pl. a raktári modulban létrejött kitárolás áruja átadható a szállítmányozás (“belföld”) modulba kiszállítás szervezése céljából.

Digitális dokumentumtár – 5GB ingyen (a licencdíj tartalmazza), efölött- 500,- Ft + ÁFA /GB /hó

CMR-ek, egyéb kapcsolódó dokumentumok elektronikus tárolása PDF formátumban. Az így tárolt dokumentumok csatolhatók a kimenő számlához (e-mail mellékleteként). A dokumentumok tárolását nagy adatbiztonsággal, redundánsan tároljuk.

Targoncás interfész – 5.000,- Ft + ÁFA/hó

Targoncára szerelhető tabletre az operátor feladatot küldhet, aminek alapján a targoncás kolléga vonalkód olvasással azonosítja a kitárolandó árut. Az operátor így real-time követheti a kitárolás folyamatát, látja a targoncás kolléga végzett, így újabb feladatot adhat. Ezzel elkerülhetőek az üresjáratok, optimalizálható a meglévő targonca és munkatárs állomány.

Lehetőség van egyedi modulok fejlesztésére, és a magyar kezelőfelület bármely nyelvre történő fordítására.

Amennyiben Ön a WebDepó raktárkezelő programot választja, egy megbízható, kiforrott raktárlogisztikai rendszert adhat a munkatársai kezébe!

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Próbálja ki a terméket most ingyen!