Menu

WebDepó logisztikai rendszer

A WebDepó egy innovatív megoldásokkal teli raktár szoftver. Azoknak a raktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozásoknak készült, akik szeretnének az ügyfeleik kezébe egy olyan eszközt adni, ami segíti és könnyíti a kommunkációt és követhetővé teszi az árumozgást.

Próbálja ki a terméket most ingyen!A tesztidőszak 14 napig tart, és nem jár semmiféle kötelezettséggel.

Kérdése van? Hívja értékesítőnket!

+36 20 451 7460

raktár program raktár program

Próbálja ki a terméket most ingyen!

A tesztidőszak 14 napig tart, és nem jár semmiféle kötelezettséggel.


Kérdése van? Hívja értékesítőnket!

+36 20 451 7460

raktár program raktár program

 

Raktár program

A WebDepó raktárkezelő program

Szállítmányozói modulja és belföldi modulja lehetővé teszi a teljes ügyintézés vitelét, ideértve a költségelhatárolásokat és a számlázást is. Ez a raktár program számtalan nyomtatvánnyal könnyití és egyszerűsíti az operátorok napi munkáját, E-mail küldési funkciói a készült okmányok és számlák kiküldésével gyorsítja az ügymenetet és nyomtatási költséget takarít meg – környezetbarátabbá teszi cégét. Komplex dokumentumtárával és a tárolt dokumentumok csatolásával segíti a napi operációt (például: teljesítési igazolások a számla mögött; cikkhez tartozó okmányok a kitárolásokhoz). A WebDepó raktárkezelő program tömeges feltöltési eszközeivel segíti és gyorsítja a projektszerű és/vagy nagy tételszámú munkák ügyvitelét (tömeges küldeménygenerálás, tömeges számlázás és előkészítés). Raktárlogisztikai modulja széleskörű lehetőségeket kínál a raktári értéknövelt szolgáltatások könyvelésére és időszakos vagy eseti elszámolására, akár FiFo/FeFo elvek szerint is.

WebDepó raktár program előnyei

A WebDepó raktárkezelő program kimutatás modulja a cégvezetés számára hasznos mutatókat jelenít meg többek közt a humán erőforrás ellenőrzése, a raktári terület kihasználása, a cég forgalmának részletei terén. Ügyfelenkénti forgalmi adatai a sales munkáját segíti. A webes platformfüggetlen felület költséghatékony informatikai megoldást nyújt az Ön vállalata számára nagy adatbiztonsággal. Mindezek hatására jelentős megtakarítást érhet el és hatékonyabb munkavégzést az összes érintett területen.

Cégünk a WebDepó raktárkezelő programott az ügyféligényeknek való pontosabb megfelelés miatt két csomagra bontja:


Raktárlogisztikai csomag - 30.000,- Ft + ÁFA/hó

Szállítmányozási csomag - 30.000,- Ft + ÁFA/hó

Teljes csomag - nemzetközi és belföldi szállítmányozás + raktárlogisztika: 60.000,- Ft + ÁFA/hó

Az alap+bővített csomag tartalma + Komplett raktár logisztika - Komplex raktárlogisztikai megoldás. (Tartalmazza az alap csomag árát.) A Logisztikai modul nagyraktárak - de akár kisebbek – komplex és teljes körű, szolgáltató oldali adminisztrációját teszi lehetővé. A szokásos raklapos, polcos, valamint blokkos tárhelyek mellett speciális jelölésű tárhely-fajták is elkülöníthetőek. A ki és betárolások mellett belső mozgások is könyvelhetőek, amit teljes mozgáskövetés tesz utólag is ellenőrizhetővé. Az ellenőrzéseket több lekérdezési lehetőség is támogatja a raktárkezelő programban. A műveletek dokumentációkkal támogatottak a szokásos szállítólevél, komissió és egyéb bizonylatok mellett. A cikkek nyilvántartási lehetősége széles spektrumú, akár gyártóművi bizonylatokok hozzárendelésével is kiegészíthető. A mozgások lezárásánál a külömböző hozzáadott értékű műveletek könyvelhetőek, mint például cimkézés, fóliázás, raklapképzés, és egyebek. Időközi elszámolásban pedig tételes számlázási lehetőséget biztosít ügyfelenkénti bontásban. Amennyiben ugyanaz a tulajdonos több licencet is használ, lehetőség van a megbízások példányok (cégek) közötti mozgatására.

Amennyiben Ön a WebDepó raktár programot választja, egy megbízható, kiforrott raktárlogisztikai rendszert adhat a munkatársai kezébe!

Ehhez a raktár programhoz még nem készült kézikönyv.

Ehhez a termékhez még nem készült oktató videó.

A WebDepó online raktár program havi licencdíjait a fenti táblázatban taláhatja meg.*

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Üzletünk folyamatos növekedése indokolttá tette egy új mindent átfogó raktárprogram használatát. Ismerős ajánlására a WebDepó raktár program mellett döntöttünk, amelynek segítségével végre átláthatóvá váltak a raktározási feladataink. Az árumozgás könnyen követhető és az ügyfeleinkkel is könnyebbé vált a kapcsolattartás. A személyes kedvencem a számos nyomtatvány, amely a napi munkánkat segíti. Az e-mail küldési funkció amellett, hogy jelentős időt takaríthatunk meg vele csökkenti a nyomtatási költségeinket és a nyomtatáshoz fel nem használt anyagok miatt környezetvédelmi szempontból is előnyös. A komplex dokumentumtár segíti a napi munkát a tárolt dokumentumok csatolásával. A másik kedvencem a raktárkezelő programmal kapcsolatosan a tömeges feltöltést segítő funkció, amelynek segítségével jelentős mennyiségű időt takaríthatok meg. A raktár szoftver kimutatási modulja segítségével értékes információkhoz jutok a gazdaságos működéssel kapcsolatosan így könnyen generálhatok változást ahol indokoltnak látom akár a humán erőforrás tekintetében akár a raktár kihasználtságával kapcsolatban. A WebDepó raktárkezelő programot szívesen ajánlom azok számára, akik könnyen kezelhető, áttekinthető és gazdaságos platform független raktárkezelő megoldást keresnek.Károlyi András ügyvezető, KS Spedition & Logistic Kft.

Próbálja ki a terméket most ingyen!A tesztidőszak 14 napig tart, és nem jár semmiféle kötelezettséggel.

Kérdése van? Hívja értékesítőnket!

+36 20 451 7460

Hu_flag UK_flag

Próbálja ki a terméket most ingyen!

A tesztidőszak 14 napig tart, és nem jár semmiféle kötelezettséggel.


Kérdése van? Hívja értékesítőnket!

+36 20 451 7460