Menu

Informatika

Hatékony munkavégzés informatikai támogatás nélkül? Ezt ma már senki nem gondolná komolyan. Bízza ránk a hatékony IT megoldásokat! A hatékony és zökkenőmentes informatikai háttér receptje:

  1. Megbízható számítógépek
  2. Optimális szerver
  3. Tapasztalt rendszergazda

Ha már Ön sem hisz abban hogy mindez házon belül megoldható, akkor a legjobb helyen jár.

Azonnali segítségre van szüksége? (54.90.207.75)


windows icon apple icon Linux icon

Kisvállalati informatikai biztonság 30 pontban

"Nem akkor van baj, amikor nincs baj, hanem amikor van."

Ezen az oldal igyekszünk segítséget nyújtani a megfelelő informatikai biztonság kialakításában, és a leggyakoribb hibák elkerülésében. Segítünk megtalálni azokat a megoldásokat, amikkel egy átlagos kkv a saját informatikai rendszerét kevés anyagi ráfordítással vagy akár költségmentesen biztonságosabbá teheti. Az valódi IT biztonságot csak egy alaposan megtervezett, majd precízen felépített rendszer szavatolhatja, mely teljes körű és a kockázatokkal arányos.

Bővebben

Webiroda

Munkatársaival home-officeban dolgoznak? Van egy ötletünk.

A munka evolúciójának sok fontos elemével találkozhatunk. Érezzük a bőrünkön nap mint nap, hogy ahogyan tíz évvel ezelőtt dolgoztunk, úgy holnap már nem lehet hatékonyan dolgozni. Változnak a munkába járási szokások, legalább egy órával eltolódott a munkakezdés, és legalább kettővel a munka befejezése a húsz évvel ezelőttihez képest. 

Bővebben

Szoftverfejlesztés

Tud Ön olyan befektetést cége számára, ami 2 év alatt megtérül? Mi tudunk.

Kár is lenne vitatkozni azzal, hogy ma már szinte minden munkához számítógépeket, szoftvereket használunk. Csak épp nem mindegy hogy milyet. Egy tevékenységidegen, nem komfortos szoftver használatát nagyon nehéz és drága bevezetni a cégben. Olyan is van, hogy miután véres verejtékkel bevezették, rájönnek hogy felesleges volt mert csak hátráltatja a munkát, nem segíti. Ami eddig 10 perc volt az most húsz lett. Lehet az akár több milliós szoftver nagyon hangzatos nevekkel amiket csak a legnagyobb cégek használnak - mit sem ér, ha nem segíti az ügymenetet? Mi olyan szoftvert fejlesztünk Önnek, ami PONT OLYAN LESZ mint ami Önöknek kell. Nem hasonlót, nem olyasmit, nem egy ingyenes open source megoldást próbálunk eladni Önnek. Valóban egyedi megoldást kínálunk mert tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi valamiben.

Az Ön cége miben más mint a többi?

Mi egyedi web alapú szoftvert fejlesztünk Önnek. A web alapú szoftverek számos előnyei közül a legfontosabb, hogy egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépen telepítés nélkül, egy böngészőben futtathatóak, így a világ több pontján egyszerre, ugyanabban a szoftverben dolgozhatnak a munkatársak. A WEB alapú szoftverek frissítése is igen egyszerően "real-time" azaz valós időben zajlik, és a frissítés egyszerre érvényesül minden példányban. Bízza az időrabló rutinmunkát egyedi fejlesztésű szoftvereinkre, és utazzon inkább el valami szép helyre!

Miért praktikus a web alapú szoftver?

Bővebben

Ingyen szerver

Ahol 5-10 munkaállomásnál több található, az idő múlásával és a fájlok-levelek szaporodásával együtt megjelenik az igény nemcsak a folyamatos rendszergazdai támogatásra, hanem egy szerver beszerzésére is. Ezek az eszközök nem olcsóak, egy 20 fős kisvállalkozást kiszolgáló gép bekerülési költsége - beleértve a hardver és szoftvert egyaránt - eléri az 500-800.000 Ft-ot.

Spóroljon pénzt, és használja a Mav-IT Kft. szerverét - INGYEN!

Bővebben

Rendszergazda szolgáltatás Budapesten és az agglomerációban

Az informatikai biztonság növelése és a költségek redukálása egyszerre nem könnyű feladat.

Ha a tevékenység nem kívánja állandó rendszergazda jelenlétét, viszont szeretnének, hogy az IT rendszer mégis megbízhatóan és stabilan működjön, akkor egy külsős alvállalkozó, egy kiszervezett rendszergazda az optimális választás. Elsősorban Budapesten és Pest megyében szolgáltatunk. De miért válassza Ön is a Mav-IT Kft-t? Olvasson tovább, és megtudja!

Mit csinál a rendszergazda?

Bővebben

Adatmegőrzés

Ha a vállalkozásánál a biztonsági mentések rendszeresek is, felmerül a probléma: hol és hogyan tároljuk biztonságosan de mégis szükség esetén gyorsan elérhetően az elkészült biztonsági mentés fájlokat? Gondoljunk csak bele: épületen belül nem szerencsés, hiszen esetleges tűz, víz vagy egyéb elemi kár esetén ez is elveszhet. Hazavinni sem célszerű, hacsak nics otthon egy nagy páncélszekrényünk. Ráadásul egy kisebb 10-15 fős cégnél is keletkezhet havonta akár 100-150 GB-nyi adat. Ezt archiválni "illik" legalább havonta, ezt megszorozva tizenkettővel, akár 1,5 TB adat keletkezik évente. Egy évnél többet nem okos dolog egy merevlemezen tárolni, hiszen annak meghibásodása esetén egy csapásra több év mentései is megsemmisülhetnek. Tovább is van, mondjuk még?

Mi akkor az optimális megoldás?

Bővebben