Menu

Informatika

Hatékony munkavégzés informatikai támogatás nélkül? Ezt ma már senki nem gondolná komolyan. Bízza ránk a hatékony IT megoldásokat! A hatékony és zökkenőmentes informatikai háttér receptje:

  1. Megbízható számítógépek
  2. Optimális szerver
  3. Tapasztalt rendszergazda

Ha már Ön sem hisz abban hogy mindez házon belül megoldható, akkor a legjobb helyen jár.

Azonnali segítségre van szüksége? (18.207.238.169)


Amennyiben távoli asztali segítségre van szüksége olyan számítógépen, amelyiken nem fut a rendszergazdai szolgáltatásunkhoz kapcsolódó Mav-IT távsegítség alkalmazás, kattintson az alábbi gombra. A megjelenő oldalon töltse le majd futtassa a letöltött fájlt (rendszergazdai jog nem szükséges hozzá). Az Ön számítógépén futó operációs rendszernek megfelelő alkalmazást fog letöltődni Önnek. A letöltött alkalmazás nem telepít semmit az ön számítógépére, csak addig teszi lehetővé a munkatársunk hozzáférését az Ön számítógépéhez, ameddig fut.

Rendszergazda szolgáltatás Budapesten és az agglomerációban

Az informatikai biztonság növelése és a költségek redukálása egyszerre nem könnyű feladat.

Ha a tevékenység nem kívánja állandó rendszergazda jelenlétét, viszont szeretnének, hogy az IT rendszer mégis megbízhatóan és stabilan működjön, akkor egy külsős alvállalkozó, egy kiszervezett rendszergazda az optimális választás. Elsősorban Budapesten és Pest megyében szolgáltatunk. De miért válassza Ön is a Mav-IT Kft-t? Olvasson tovább, és megtudja!

Mit csinál a rendszergazda?

Bővebben

Ingyen szerver

Ahol 5-10 munkaállomásnál több található, az idő múlásával és a fájlok-levelek szaporodásával együtt megjelenik az igény nemcsak a folyamatos rendszergazdai támogatásra, hanem egy szerver beszerzésére is. Ezek az eszközök nem olcsóak, egy 20 fős kisvállalkozást kiszolgáló gép bekerülési költsége - beleértve a hardver és szoftvert egyaránt - eléri az 500-800.000 Ft-ot.

Spóroljon pénzt, és használja a Mav-IT Kft. szerverét - INGYEN!

Bővebben

Kisvállalati informatikai biztonság 30 pontban

"Nem akkor van baj, amikor nincs baj, hanem amikor van."

Ezen az oldal igyekszünk segítséget nyújtani a megfelelő informatikai biztonság kialakításában, és a leggyakoribb hibák elkerülésében. Segítünk megtalálni azokat a megoldásokat, amikkel egy átlagos kkv a saját informatikai rendszerét kevés anyagi ráfordítással vagy akár költségmentesen biztonságosabbá teheti. Az valódi IT biztonságot csak egy alaposan megtervezett, majd precízen felépített rendszer szavatolhatja, mely teljes körű és a kockázatokkal arányos.

Bővebben

Adatmegőrzés

Ha a vállalkozásánál a biztonsági mentések rendszeresek is, felmerül a probléma: hol és hogyan tároljuk biztonságosan de mégis szükség esetén gyorsan elérhetően az elkészült biztonsági mentés fájlokat? Gondoljunk csak bele: épületen belül nem szerencsés, hiszen esetleges tűz, víz vagy egyéb elemi kár esetén ez is elveszhet. Hazavinni sem célszerű, hacsak nics otthon egy nagy páncélszekrényünk. Ráadásul egy kisebb 10-15 fős cégnél is keletkezhet havonta akár 100-150 GB-nyi adat. Ezt archiválni "illik" legalább havonta, ezt megszorozva tizenkettővel, akár 1,5 TB adat keletkezik évente. Egy évnél többet nem okos dolog egy merevlemezen tárolni, hiszen annak meghibásodása esetén egy csapásra több év mentései is megsemmisülhetnek. Tovább is van, mondjuk még?

Mi akkor az optimális megoldás?

Bővebben

Szoftverfejlesztés

Tud Ön olyan befektetést cége számára, ami 2 év után hasznot termel? Mi tudunk.

Egy tevékenységidegen, nem komfortos szoftver használatát nagyon nehéz és drága bevezetni a cégben. Olyan is van, hogy miután véres verejtékkel bevezették, rájönnek hogy felesleges volt mert csak hátráltatja a munkát, nem segíti. Ami eddig 10 perc volt az most húsz lett. Lehet az akár több milliós szoftver nagyon hangzatos nevekkel amiket csak a legnagyobb cégek használnak - mit sem ér, ha nem segíti az üzletmenetet? Mi olyan szoftvert fejlesztünk Önnek, ami PONT OLYAN LESZ mint ami Önöknek kell. Nem hasonlót, nem olyasmit, nem egy ingyenes open source megoldást próbálunk eladni Önnek. Valóban egyedi megoldást kínálunk mert tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi valamiben.

Nem talált a kész termékeink között megfelelőt? Egyedi igényei vannak? Örömmel fejlesztünk Önnek személyre szabott szoftvert!

Bővebben

IT eszköz bérlés

Számtalan olyan helyzet jöhet egy cég életében, amikor valamilyen informatikai eszközt célszerűbb (rövid vagy hosszabb távra) bérelnie a vásárlás helyett. Erre az igényre nyújt megoldást cégünk eszközbérlési szolgáltatása. A szolgáltatás kizárólag már meglévő ügyfeleinknek szól (bármely divízióban)

Bővebben

Webiroda

Munkatársaival home-officeban dolgoznak? Van egy ötletünk.

A munka evolúciójának sok fontos elemével találkozhatunk. Érezzük a bőrünkön nap mint nap, hogy ahogyan tíz évvel ezelőtt dolgoztunk, úgy holnap már nem lehet hatékonyan dolgozni. Változnak a munkába járási szokások, legalább egy órával eltolódott a munkakezdés, és legalább kettővel a munka befejezése a húsz évvel ezelőttihez képest. 

Bővebben