Menu

Adatmegőrzés

Ha a vállalkozásánál a biztonsági mentések rendszeresek is, felmerül a probléma: hol és hogyan tároljuk biztonságosan de mégis szükség esetén gyorsan elérhetően az elkészült biztonsági mentés fájlokat? Gondoljunk csak bele: épületen belül nem szerencsés, hiszen esetleges tűz, víz vagy egyéb elemi kár esetén ez is elveszhet. Hazavinni sem célszerű, hacsak nics otthon egy nagy páncélszekrényünk. Ráadásul egy kisebb 10-15 fős cégnél is keletkezhet havonta akár 100-150 GB-nyi adat. Ezt archiválni "illik" legalább havonta, ezt megszorozva tizenkettővel, akár 1,5 TB adat keletkezik évente. Egy évnél többet nem okos dolog egy merevlemezen tárolni, hiszen annak meghibásodása esetén egy csapásra több év mentései is megsemmisülhetnek. Tovább is van, mondjuk még?

Mi akkor az optimális megoldás?

adatmegorzes

Biztonsági mentéseit akár 5 évig megőrizzük, ráadásul az adatokért házhoz megyünk.

A Mav-IT Kft. vállalja, hogy ellátogat az ön telehelyére az aktuális havi adatokért, és (titoktartási nyilatkozat terhe mellett) megőrzi azt akár 5 évig. Az adatokat más által hozzá nem férhető tűz- és árvízbiztos helyen tároljuk, és havária esemény után legfeljebb 48 órával az utoljára elhozott mentést a telephelyére kézbesítjük. A pontos tárolási helyet bizalmasan kezeljük, és az esetleges havária utáni adatvisszaszolgáltatás után is titokban tartjuk.

Számolja ki ön is az alábbi kis eszközzel, hogy mennyibe kerülne, ha igénybe venné adatmegőrzés szolgáltatásunkat:


1. Adatkezelési díj. Milyen adatmennyiséget kell tárolnunk?
 GB 50 GB-ig 5.000,- Ft. Minimális díj ennél a tételnél: 5.000,- Ft. Minden további megkezdett 10 GB +1.000,- Ft-ba kerül.
2. Utazási költség. Milyen messze van a telephely, ahonnan el kell hozni az adatokat?
 km A szállítás költsége: 50Ft / km. Oda-vissza út számít, de ide csak szimpla távolságot írjon. Legfeljebb Budapesttől 200 km-ről vállaljuk a szállítást.
3. Tárolási költség. Mennyi ideig szeretné tároltatni az adatokat?
A kérhető időszak minimum egy év, maximum 5 év lehet. A tárolás díja 1.000,- Ft/év. A minimális díj itt 1.000,- Ft.
6000 Ft + ÁFA / hó.

A díjazás adatvesztés esetén a visszaszállítást évente egy alkalommal tartalmazza. Amennyiben önöknél a rendszergazdai tevékenységet mi végezzük, a megrendelésen kívül nincs más teendőjük, minden más technikai kérdést megoldunk. Amennyiben önöknél (még) nem a Mav-IT Kft. végzi a rendszerfelügyeleti teendőket, az esetben

  • 100 GB adatmennyiség alatt a Mav-IT Kft. munkatársa letölti a saját hordozható meghajtójára az adatokat, majd visszajön.
  • 100 GB adatmennyiség felett egy cseremeghajtót hagyunk önöknél minden esetben, és a munkatársunk csak a hordozható meghajtót cseréli.

A pontos technikai egyeztetésért keresse munkatársunkat.

Akár napi három BKV jegy áráért egyedi szoftvere lehet.

A halogatás a tett halála, cselekedjen most!Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Érdekel, visszahívást kérek!