Egyéb szoftvertermékeink

programfejlesztés
Ezen az oldalon azokat a szoftvertermékeket gyűjtöttük össze, amelyeket a speciálisabb tulajdonságaik miatt csak szűkebb felhasználói réteg számára optimálisak.

Van olyan termék, amelyet konkrétan egy ügyfelünk részére fejlesztettünk, de nincs akadálya annak hogy ha a termék az Ön vállalkozásának hasznos lenne, akkor használatba vegye azt. A termékek mellett pár mondatos rövid ismertetőt találhatnak. Amennyiben ez felkeltette érdeklődésüket, várjuk a megkeresésüket.

EmKe

Elektronikus emelőgép felülvizsgálati rendszer

Az EmKe emelőgép kezelő program kitűnő és precíz “munkatárs” azoknak a vállalkozásoknak, ahol emelőgépek (targoncák, daruk, stb…) javításával és/vagy vizsgáztatásával foglalkoznak. Nyilvántartja az ügyfeleket, a vizsgákat, (szól az aktuális vizsga előtt…), és az ügyfél interfészén keresztül a megbízó saját maga is követheti az emelőgépei állapotát, lezárt és jövőbeli vizsgáit. Letöltheti az ügyfél a befejezett vizsgák elkészült jegyzőkönyveit is. Képes a vizsgákhoz tartozó szempotok rögzítésére, és a vizsga eredményének a nyilvántartására.

EMU

Elektronikus Munkaidő nyilvántartó

Az EMU egy olyan munkaidő kezelő és nyilvántartó rendszer, amely kiválóan ötvözi a jelenléti ív funkcióit egy munkaszervező program adottságaival. Van belépési lehetőség a munkavállalók és az adminisztrátorok részére. A munkavállalók szabadságigényt adhatnak le, betegszabadságot rögzíthetnek és figyelemmel kísérhetik a havi beosztásukat, amelyet az adminisztrátor rögzít. A napi beosztások rugalmasan szerkeszthetők. Munkaidő felvitelekor az EMU ügyel a napi munkaidő-keret figyelembe vételére. Küldhetünk belőle körlevelet mindenkinek vagy csak egy csoportoknak. Létrehozhatunk a munkavállalók között csoportokat, és egyszerre több munkahelyet is kezelhetünk. Az EMU-ban adhatunk egy felhasználónak adminisztrátor, Munkahely adminisztrátor, vagy Munkavállaló jogokat. Lehetőség van a munkaórákat, a betegszabadsággal töltött, illetve a szabadságon töltött napokat összesíteni és a listát letölteni PDF formátumban. A munkavállaló a naptárban látja a saját és a kollégái beosztását, de új eseményt rögzíteni csak saját magának tud. A jövőre nézve csak szabadságot, visszamenőleg betegszabadságot és túlórát rögzíthet. Az eltérő típusú események különböző színekkel láthatóak. Minden esemény naplózásra kerül, így a félreértések könnyedén tisztázhatók.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Érdekli valamelyik termék?