Ingyen szerver partnereinknek
Ahol 5-10 munkaállomásnál több található, az idő múlásával és a fájlok-levelek szaporodásával együtt megjelenik az igény nemcsak a folyamatos rendszergazdai támogatásra, hanem egy szerver beszerzésére is. Ezek az eszközök nem olcsóak, egy 20 fős kisvállalkozást kiszolgáló gép bekerülési költsége - beleértve a hardver és szoftvert egyaránt - eléri az 500-800.000 Ft-ot.

Spóroljon pénzt, és használja a Mav-IT Kft. fájlszerverét – INGYEN!

Vannak olyan, mindenki által használt alkalmazások, amik rendszerbe szervezése (és a szerveren futtatása) esetén sokkal egyszerűbbé, szabályzottabbá válnak a cégen belüli kommunikációs folyamatok, illetve a hatékony csoportmunka megvalósítása. A teljesség igénye nélkül:

  • központosított, rendszeres mentés – többé nem nyűg a biztonsági mentés készítése!
  • gyorsabb, szabályzottabb a fájlmegosztás
  • a véletlenül törölt, felülírt fájlok azonnali visszaállítása
  • az adatok központosított helyen történő tárolása
  • jelentősen megnövelt teljesítmény, és adatbiztonság

Cégünk INGYEN biztosítja az önöknél felmerült igényekre az optimális szervert!

Nincs apró betűs rész, nincsenek egyéb költségek. Mindössze a számítógéppark állománya nő eggyel, ezáltal a havi karbantartás díja is ezzel arányosan +1 munkaállomás költségével nő. (Természetesen a szerver nem kerül az Önök tulajdonába, azonban a szerződéses viszony fennállásáig biztosítjuk a használatát. A szerver meghibásodása esetén minden felmerülő költség a mienk, a telepített szoftverek jogtisztaságáért mi felelünk.) Nincs tehát más dolga, mint az alsó gombra kattintással jelezni, hogy egy személyes találkozó keretében adhatunk önnek árajánlatot a számítástechnikai eszközeik átalánydíjas karbantartására. Természetesen a biztosított szervert rendszergazdánk felügyeli.

Ne feledje: a halogatás a tett halála! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk segíthessen önnek!

Megoldatlan Önnél a kollégák hozzáférése a megosztott fájlokhoz?