Menu

Szoftverek

os iconsCégünk a programokat kizárólag SaaS licenc keretében értékesíti, tehát minden szoftver havi díjfizetés (esetleg éves díj) keretében használható. Szoftvereinkre teljes körű támogatást nyújtunk, és nyitottak vagyunk bármely termékünk esetében továbbfejlesztésre, illetve további nyelvekre fordításra az Ön igényei szerint. Minden szoftverünk használható az általánosan elérhető és használt operációs rendszerek és böngészők alatt. (Kivétel az Internet Explorer. Elképzelhető, hogy az browser iconsegyes böngészők eltérő esztétikai eredményt adnak.) A Mav-IT Kft. a szoftverek használatához a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome böngészőt ajánlja. Minden termék támogatja a vonalkód olvasó, és a mobil eszközök használatát.

SSL securityÜgyfeleink biztonsága számunkra nagyon fontos, ezért a szoftvereket biztonságos SSL titkosított csatornán keresztül használhatja. Ez a titkosítás gyakorlatilag kizárja, hogy az Ön számítógépe és a szerver közötti adatfolyamot bárki lehalgassa, így Ön bárhonnan nyugodtan használhatja szoftvereinket nyilvános wifiről, vagy a munkahelyin kívül más internet kapcsolatról. (A jelszavak biztonsága miatt azonban ettől függetlenül a saját eszközről való használatot javasoljuk, tehát ne írja be a jelszavát pl. az internet kávézó számítógépén.)

Deliveo futár rendszer

A Deliveo webes futárszolgálat rendszer univerzális eszköz minden csomagküldő és futárszolgálatnak, amely szeretné az ügyfeleit korszerű szoftverrel kiszolgálni, és a saját belső ügyvitelét áttekinthetővé, szervezhetővé tenni. A Deliveo rendszer három interfészből áll:

  • egy reszponzív, többnyelvű Ügyfél Interfész a futárszolgálat ügyfelei számára
  • Futár applikáció a futároknak,
  • egy komplex, innovatív adminisztrációs oldal a diszpécsernek.

Bővebben

WebDepó raktár program

A WebDepó egy innovatív megoldásokkal teli raktár szoftver. Azoknak a raktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozásoknak készült, akik szeretnének az ügyfeleik kezébe egy olyan eszközt adni, ami segíti és könnyíti a kommunikációt és követhetővé teszi az árumozgást.

Bővebben

AutoSmart szerviz program

Az AutoSmart elsősorban a kisebb autószerelő műhelyek adminisztrációs igényeire kínál megoldást, de sikerrel alkalmazza már klímaszerelő, autóhifi és gumiszerelő vállalkozás is. Tartalmaz ügyfél, gépjármű és anyag nyilvántartást és tud munkalapot készíteni.

Bővebben

ProSped fuvarszervező program

A ProSped a fuvarszerverzőknek (speditőröknek) készült, hogy szervezettebbé tegye a munkájukat. A fuvarszervező munkája elég összetett: a megrendelő és a fuvarozó között helyezkedik el, és annak a bonyolult feladatnak kell eleget tennie, hogy nap mint nap megtalálja az optimális autót az adott rakományhoz. Ebben a bonyolult, sok résztvevős feladatban segíti őket a ProSped speditőr program. Ha Ön fuvarszervezőként dolgozik, és még nem próbálta ki a ProSped fuvarszervező szoftvert, ne hagyja ki!

Bővebben

Egyéb szoftvertermékek

Ezen az oldalon azokat a szoftvertermékeket gyűjtöttük össze, amelyeket a speciálisabb tulajdonságaik miatt csak szűkebb felhasználói réteg számára optimálisak.

Van olyan termék, amelyet konkrétan egy ügyfelünk részére fejlesztettünk, de nincs akadálya annak hogy ha a termék az Ön vállalkozásának hasznos lenne, akkor használatba vegye azt. A termékek mellett pár mondatos rövid ismertetőt találhatnak. Amennyiben ez felkeltette érdeklődésüket, várjuk a megkeresésüket.

Bővebben

Kiegészítő modulok

A kiegészítő modulok olyan kis alkalmazások, amelyek a megvásárolt szoftverbe integrálva használhatók, és további hasznos funkciókkal bővítik a gazdaprogram képességeit. Az alábbiakban megtekintheti az eddig elkészült kiegészítő modulokat, és azok nettó havi használati (licenc) díjait. A kiegészítő modulok külön nem, csak valamely teljes on-line alkalmazásunkhoz vásárolhatók meg.