Menu

ISO 14001 tanúsítás

...

Read more

IKEA IWAY + ISQS felkészítés

...

Read more

ISO 27001 Információbiztonsági Irányítási Rendszer

...

Read more

Társadalmi szerepvállalás

tars szerepA Mav-IT Kft. szerény gazdasági súlyához mérten értékes és látható társadalmi szerepvállalásra törekszik. Ennek keretében az alábbi tevékenységeivel és felajánlásaival az üzleti célok és a profit mellett a Mav-IT Kft. figyelembe veszik a szélesebb társadalom érdekeit azáltal, hogy figyelembe veszi a személyi beszállítói látens igényeit, a tágabb lakókörnyezetre kifejtett hatásait, és elismeri a társadalom vonatkozásában hasznos tevékenységet végzők munkáját. Az alábbi tevékenységeivel a Mav-IT Kft. a megpróbál a szerény mozgásterén belül a helyzeti képességeit kihasználva lépéseket tenni a körüvevő társadalom életszínvonalának és életminőségének javításának céljából.

30%

A Mav-IT Kft. 30 % kedvezményt ad a szolgáltatások áraiból a nonprofit szervezetek és alapítványok részére.A jogosultságot alapító okirattal, alapszabállyal vagy bírósági végzés másolattal kérjük igazolni. (Amennyiben ezen hivatalos iratok a szervezet honlapján is elérhetők, elég a linket megadni.) A kedvezmény területe kiterjed az alábbi szolgáltartásokra:

  • szoftver licencek
  • rendszergazdai támogatás
  • adatmegőrzés
  • új szoftver fejlesztése
  • web hosting (tárhely, domain és weboldal készítés)

 

Ingyen informatikai oktatás

Vállaljuk, hogy évente egy alkalommal díjmentes oktatást biztosítunk azoknak az érintettek részére, akik nonprofit alapítványoknál, és egyéb közhasznú szervezeteknél dolgoznak.

Tudástár

A Mav-IT Kft. egy ingyenesen, on-line mindenki számára hozzáférhető, állandóan bővülő tudástárat üzemeltet, ahol válaszokat tesz közzé informatikával összefüggő kérdésekben.