Menu

Rendszergazdai szolgáltatás Budapesten és vonzáskörzetében

Hogyan csökkentsük a költségeket és növeljük az informatikai biztonságot egyszerre?

Amennyiben nincs szükség teljes munkaidős rendszergazda jelenlétére, viszont szeretnének, hogy az informatikai rendszer mégis gyorsan, és megbízhatóan működjön akkor véleményünk szerint egy külsős megbízott, egy kiszervezett rendszergazda a legmegfelelőbb. Elsősorban Budapesten és az agglomerációban dolgozunk. Olvasson tovább hogy megtudja, miért válassza a Mav-IT Kft. rendszergazdáját!

 


rendszergazda

Cégünk az Ön igényeinek minél teljesebb kielégítése végett a rendszergazdai szolgáltatását három díjcsomagra bontva kínálja.

Így mindenki választhatja a szükségleteinek és a költségvetésének megfelelő csomagot. Bármelyiket választja is, biztos lehet benne, hogy a munkatársaink a legmagasabb szakmai színvonalon végzik majd el az Ön megelégedésére. Önnek nem kell olyan dolgokra figyelnie, amelyek feleslegesen vonják el figyelmét üzleti döntéseiről és a cég valódi tevékenységeiről, hiszen a bennünk olyan partnert talált, aki ezt elvégzi ezt Ön helyett. Ön több időt fordithat az értékesítésre, számlázásra hiszen a jó informatikus munkája majdnem észrevétlen: akkor dolgozik igazán jól, ha minél kevesebb "látványos” munkát kell elvégeznie.

A szolgáltatás Economy Standard Prémium
Telefonos és e-mail segítség azonnal. Segítség napi 10 órában (8:00-18:00h) Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Automata adatmentés kialakítása, felügyelete Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Alap tárhely csomag: webtárhely + levelezés, + egy céges CMS weboldal (3GB/felhasználó) Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Online csoportmunka rendszer Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Kibővített tárhely csomag (6GB/felhasználó) *Ft* Ok-icon Ok-icon
Informatikai szabályzat kidolgozása   Ok-icon Ok-icon
Számítógép meghibásodás esetén ingyen csereszköz a javítás befejezéséig   Ok-icon Ok-icon
Évente egy ingyenes informatikai oktatás *Ft* Ok-icon Ok-icon
"Korlátlan" helyszíni munkavégzés (max havi 40 óra helyszíni munka)   Ok-icon Ok-icon
Extra tárhely csomag (12GB/felhasználó) *Ft* *Ft* Ok-icon
Ingyen hálózati adattároló (NAS) az adatmentéshez**   *Ft* Ok-icon
Mav-IT "Adatmegőrzés" szolgáltatásának 5 évre, korlátlan adatmennyiségre *Ft* *Ft* Ok-icon
Szerver(ek)hez és hálózati eszközökhöz szünetmentes táp biztosítása**     Ok-icon
Munkaállomások meghibásodása esetén az alkatrészt is ingyen biztosítjuk     Ok-icon
Számítógépenkénti (Economy csomagnál felhasználónkénti) havidíj (nettó Ft / hó): 3.000,- 6.000,-* 12.000,-*

Szervert minden csomag esetében ingyen biztosítunk.** Mindhárom csomag esetén fájlszerver, Standard és Prémium csomag esetében levelezőszervert is tartalmaz.

* A csomagár a földrajzi helytől +- 20%-ban változhat.
** Az eszköz nem kerül a megbízó tulajdonába, de ingyenesen használhatja a szerződés ideje alatt. (A karbantartás és az esetleges javítás a Mav-IT Kft. költsége.) A szerver beleszámít a számítógépek (Economy csomagnál felhasználók) számába a havidíj kalkulációjánál.
Minimum havidíj minden díjcsomagnál: 20.000,- Ft + ÁFA / hó.
*Ft* Opcionálisan külön díjért megrendelhető

Az Economy rendszergazdai csomag három különleges feltétele:

  • Szükséges egy olyan munkatárs közreműködése cégüknél, aki legalább "haladó felhasználói" szintű, közepes hozzáértéssel rendelkezik, és rajta keresztül a távsegítség hatékonyan megoldható.
  • Az Economy csomag (a többitől eltérően) a felhasználók száma szerint kerül elszámolásra, nem a számítógépek darabszáma szerint (a szerver is egy felhasználónak számít).
  • Az első hónapra Standard díjcsomagot számlázunk, mert feltétlenül szükséges a helyszíni munka a számítógépek, a hálózat és az adatmentés beállításához.

Standard csomag esetén cégünk munkatársa munkanapokon 9:00-től 17:00-ig akár 2 óra alatt kivonul a helyszínre és megkezdi a hiba feltárását, elhárítását. A rendszerfelügyelet fontos pontja a megelőzés, ezért az folyamatosan monitorozzuk a számítógépes rendszerüket és igyekszünk megelőzni az üzemzavart.

Az informatikai rendszergazda munkája - hasonlóan a könyvelőéhez - bizalmi állás. Ennek megfelelően a munkatársunk titoktartási nyilatkozatot tesz, és munkája során fokozottan ügyel arra, hogy a cég adatai véletlenül se kerülhessenek illetéktelen kezekbe. Elsősorban Budapestről és az agglomerációból várjuk leendő ügyfeleinket.

A halogatás a tett halála, cselekedjen most!Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Érdekel, visszahívást kérek!