Menu

Rendszergazdai szolgáltatás Budapesten és vonzáskörzetében

Hogyan csökkentsük a költségeket és növeljük az informatikai biztonságot egyszerre?

Amennyiben nincs szükség teljes munkaidős rendszergazda jelenlétére, viszont szeretnének, hogy az informatikai rendszer mégis gyorsan, és megbízhatóan működjön akkor véleményünk szerint egy külsős megbízott, egy kiszervezett rendszergazda a legmegfelelőbb. Elsősorban Budapesten és az agglomerációban dolgozunk. Olvasson tovább hogy megtudja, miért válassza a Mav-IT Kft. rendszergazda szolgáltatását!


rendszergazda

Cégünk az Ön igényeinek minél teljesebb kielégítése végett a rendszergazdai szolgáltatását három díjcsomagra bontva kínálja.

Így mindenki választhatja a szükségleteinek és a költségvetésének megfelelő csomagot. Bármelyiket választja is, biztos lehet benne, hogy a munkatársaink a legmagasabb szakmai színvonalon végzik majd el az Ön megelégedésére. Önnek nem kell olyan dolgokra figyelnie, amelyek feleslegesen vonják el figyelmét üzleti döntéseiről és a cég valódi tevékenységeiről, hiszen a bennünk olyan partnert talált, aki ezt elvégzi ezt Ön helyett. Ön több időt fordithat az értékesítésre, számlázásra hiszen a jó informatikus munkája majdnem észrevétlen: akkor dolgozik igazán jól, ha minél kevesebb "látványos” munkát kell elvégeznie.

Mit nem csinálunk?

Az árak előtt pár szó arról, hogy mi mit NEM csinálunk ügyfeleinknél.

  • Ticketrendszert üzemeltetünk, hogy Önnek ne merüljön fel költsége a hibajelentésekor. Így jobban követhető a mi munkánk is. Ha már telefonálnia kell, akkor a rendszergazda veszi fel a telefont, nem kell automatával beszélgetnie. Nincs nincs 6 lépcsős azonosítási ceremónia és azt sem hisszük, hogy szívesen hallgatna zongorajátékot a kapcsolás előtt, ezért nem alkalmazunk hívásvárakoztatást.
  • Nem vagyunk multi, de nem vagyunk "one man show" sem. Éppen akkorák vagyunk, hogy még lehet hívni telefonon, válaszolunk az emailekre. Nem zárkózunk el a hétvégi munkától, vagy attól, hogy beállítsuk az otthoni számítógépét. Igyekszünk kollégaként szót éreteni minden munkatársával.
  • Nálunk mindig ugyanaz a rendszergazda foglakozik ugyanazzal a céggel. Nem passzolgatjuk a munkát egymás között. A problémákat nem iktatjuk, elemezzük, dokumentáljuk majd regisztráljuk, hanem megoldjuk.
  • Nem számlázunk ki 43 Ft és 25 fillér túlórapénzt azért, ha felhív minket este hat órakor, mert vissza kell állítani egy véletlenül kitörölt fájlt. Az Ön cégének gördülékeny működése közös érdekünk, és ezt mi is tudjuk.
  • Nem akarunk minden problémát íróasztal mellől megoldani. Kimegyünk a helyszínre, közérthetően elmagyarázzuk mi történt, és hogy fogjuk megoldani.
A szolgáltatáscsomag Economy* Standard Prémium
Telefonos, távoli asztalos és e-mail segítség azonnal. 8-18h 8-18h 24/7
Automata adatmentés kialakítása, felügyelete Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Tárhely csomag: webtárhely + levelezés, + egy céges CMS weboldal (/felhasználó) 3GB 6GB 12GB
"WebIroda" online csoportmunka rendszer Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Windows alapú fájlszerver az "Ingyen szerver" szolgáltatásunk keretében Ok-icon Ok-icon Ok-icon
Számítógép meghibásodás esetén ingyen csereszköz a javítás befejezéséig   Ok-icon Ok-icon
Informatikai szabályzat kidolgozása + Évente egy ingyenes ITSZ oktatás *Ft* Ok-icon Ok-icon
Helyszíni munkavégzés (a havidíjban foglalt)0h max. 24h max. 40h
Dedikált IP cím a levelezéshez és a weboldalhoz  Ok-icon Ok-icon
Helyszíni levelezőszerver üzemeltetése   Ok-icon Ok-icon
Vírusirtó (fizetős) minden munkaállomásra *Ft* *Ft* Ok-icon
Ingyen hálózati adattároló (NAS) az adatmentéshez**   *Ft* Ok-icon
Mav-IT "Adatmegőrzés" szolgáltatása 5 évre, korlátlan adatmennyiségre*Ft* *Ft* Ok-icon
Fix havi 1 nap helyszíni tartózkodás előre egyeztetett napon   Ok-icon
Munkaállomások meghibásodása esetén az alkatrészt is ingyen biztosítjuk     Ok-icon
Számítógépenkénti (Economy csomagnál felhasználónkénti) havidíj (nettó Ft / hó): 3.000,- 6.000,- 12.000,-

Szervert minden csomag esetében ingyen biztosítunk.**

Mindhárom csomag esetén fájlszervert, Standard és Prémium csomag esetében levelezőszervert is tartalmaz.

A Standard és a Prémium csomagoknál a csomagár a földrajzi távolságtól +- 20%-ban változhat.

** Az eszköz nem kerül a megbízó tulajdonába, de ingyenesen használhatja a szerződés ideje alatt. (A karbantartás és az esetleges javítás a Mav-IT Kft. költsége.) A szerver beleszámít a számítógépek (Economy csomagnál felhasználók) számába a havidíj kalkulációjánál.
Minimum havidíj minden díjcsomagnál: 20.000,- Ft + ÁFA / hó.

*Ft* Opcionálisan külön díjért megrendelhető.

A szerverek esetében 10 munkaállomásonként 1 db, Windows alapú szerver üzemeltetése tartozik a csomagba. (Standard csomag estében levelező szolgáltatás is futhat rajta.) További szerverek üzemeltetését

  • Windows szerver esetén 10.000,- Ft+ÁFA / hó
  • Linux alapú (Debian, Suse, Zentyal, stb...) szerver esetén 20.000,- Ft+ÁFA / hó

díjért vállaljuk. A különbséget a Linux és a Windows rendszerek adminisztrációjához szükséges eltérő szakmai tudászint indokolja.

* Az Economy rendszergazdai csomag három különleges feltétele:

  • Szükséges egy olyan munkatárs közreműködése cégüknél, aki legalább "haladó felhasználói" szintű, közepes hozzáértéssel rendelkezik, és rajta keresztül a távsegítség hatékonyan megoldható.
  • Az Economy csomag (a többitől eltérően) a felhasználók száma szerint kerül elszámolásra, nem a számítógépek darabszáma szerint (az ingyen biztosított szerver is egy felhasználónak számít).
  • Az első hónapra Standard díjcsomagot számlázunk, mert szükséges a helyszíni munka a számítógépek, a hálózat és az adatmentés beállításához.

Standard csomag esetén cégünk munkatársa munkanapokon 9:00-től 17:00-ig akár 2 óra alatt kivonul a helyszínre és megkezdi a hiba feltárását, elhárítását. A rendszerfelügyelet fontos pontja a megelőzés, ezért az folyamatosan monitorozzuk a számítógépes rendszerüket és igyekszünk megelőzni az üzemzavart. Tisztában vagyunk vele, hogy a rendszergazda munkája - hasonlóan a könyvelőéhez - bizalmi állás. Ennek megfelelően minden munkatársunk titoktartási nyilatkozatot tesz, és munkája során fokozottan ügyel arra, hogy a cég adatai véletlenül se kerülhessenek illetéktelen kezekbe. Elsősorban Budapestről és az agglomerációból várjuk leendő ügyfeleinket.

Szeretné tudni, hogy milyen szintű IT biztonságra van szüksége az Ön cégénél? Kisvállalati informatikai biztonság 30 pontban itt.

A halogatás a tett halála, cselekedjen most!Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

Érdekel, visszahívást kérek!