Menu

WebDepó raktár program

A WebDepó egy innovatív megoldásokkal teli raktár szoftver. Azoknak a raktározással és szállítmányozással foglalkozó vállalkozásoknak készült, akik szeretnének az ügyfeleik kezébe egy olyan eszközt adni, ami segíti és könnyíti a kommunikációt és követhetővé teszi az árumozgást.

 

Raktár program

A WebDepó raktárkezelő program

Szállítmányozói modulja és belföldi modulja lehetővé teszi a teljes ügyintézés vitelét, ideértve a költségelhatárolásokat és a számlázást is. Ez a raktár program számtalan nyomtatvánnyal könnyití és egyszerűsíti az operátorok napi munkáját, e-mail küldési funkciói a készült okmányok és számlák kiküldésével gyorsítja az ügymenetet és nyomtatási költséget takarít meg – környezetbarátabbá teszi cégét. Komplex dokumentumtárával és a tárolt dokumentumok csatolásával segíti a napi operációt (például: teljesítési igazolások a számla mögött; cikkhez tartozó okmányok a kitárolásokhoz). A WebDepó raktár program tömeges feltöltési eszközeivel segíti és gyorsítja a projektszerű és/vagy nagy tételszámú munkák ügyvitelét (tömeges küldeménygenerálás, tömeges számlázás és előkészítés). Raktárlogisztikai modulja széleskörű lehetőségeket kínál a raktári értéknövelt szolgáltatások könyvelésére és időszakos vagy eseti elszámolására, akár FiFo/FeFo elvek szerint is.

WebDepó raktár program előnyei

  • HACCP szerinti raktározás. LOT számos tárolás
  • VMS rendszer: a targoncára szerelhető tabletre az operátor feladatot küldhet, azt a targoncás le tudja zárni.
  • Analízisek, gyártóművi bizonylatok kezelése. A feltöltött dokumentuok a számlákhoz automatikusan csatolhatóak.
  • Belföldi fuvarszervezés (gyűjtő szállítmányozás, FTL, LTL)
  • Fuvarokmányok generálása (CMR, fuvarlista, rakományjegyzék, szállítólevél)
  • Integrált, tömeges számlázás (többnyelvű számlák)
  • Digitális dokumentumtár (CMR-ek, egyéb kapcsolódó dokumentumok elektronikus tárolása)

A WebDepó raktárkezelő program kimutatás modulja a cégvezetés számára hasznos mutatókat jelenít meg többek közt a humán erőforrás ellenőrzése, a raktári terület kihasználása, a cég forgalmának részletei terén. Ügyfelenkénti forgalmi adatai a sales munkáját segíti. A webes platformfüggetlen felület költséghatékony informatikai megoldást nyújt az Ön vállalata számára nagy adatbiztonsággal. Mindezek hatására jelentős megtakarítást érhet el és hatékonyabb munkavégzést az összes érintett területen.

Cégünk a WebDepó raktárkezelő programot az ügyféligényeknek való pontosabb megfelelés miatt modulokra bontja:


Raktárlogisztikai modul: 30.000,- Ft + ÁFA/hó

Teljes körű raktárlogisztikai megoldás. A szokásos raklapos, polcos, valamint blokkos tárhelyek mellett speciális jelölésű tárhely-fajták is elkülöníthetőek. A ki és betárolások mellett belső mozgások is könyvelhetőek, amit teljes mozgáskövetés tesz utólag is ellenőrizhetővé. Az ellenőrzéseket több lekérdezési lehetőség is támogatja a raktárkezelő programban. A műveletek dokumentációkkal támogatottak a szokásos szállítólevél, komissió és egyéb bizonylatok mellett. A cikkek nyilvántartási lehetősége széles spektrumú, akár gyártóművi bizonylatokok hozzárendelésével is kiegészíthető. A mozgások lezárásánál a különböző hozzáadott értékű műveletek könyvelhetőek, mint például cimkézés, fóliázás, raklapképzés, és egyebek. Időközi elszámolásban pedig tételes számlázási lehetőséget biztosít ügyfelenkénti bontásban.

Szállítmányozási modul: 30.000,- Ft + ÁFA/hó

Szállítmányozási modul, beleértve a belföldi dusztribúciós műveleteket.

Integrált, tömeges többnyelvű számlázó modul: 5.000,- Ft + ÁFA/hó

Lehetővé teszi a raktározásból és a szállítmányozásból történő közvetlen és tömeges számlázást. Többnyeévű számlát PDF formátumban küldi ez az ügyfeleknek (természetesen a kötelező NAV adatszolgáltatással együtt)

Gyártás modul - 5.000,- Ft + ÁFA/hó

Előre meghatározott recept alapján lehetővé tesz kettő vagy több cikkből egy cikk létrehozását. (Pl. kit-ek, egységcsomagok készítése.)

Kimutatások (menedzsment) modul - 5.000,- Ft + ÁFA/hó

tetszés szerinti időszakra vonatkoztatva ügyfelek szerinti, operátorok szerinti, és teljes forgalmi adatok, raktárhely kihasználtság.

Transzfer modul - 5.000,- Ft + ÁFA/hó

Amennyiben ugyanaz a tulajdonos több licencet is használ, a modul lehetővé teszi a küldemények (megbízások) példányok (cégek) közötti mozgatását.

Digitális dokumentumtár - 5GB ingyen (a licencdíj tartalmazza), efölött- 500,- Ft + ÁFA /GB /hó

CMR-ek, egyéb kapcsolódó dokumentumok elektronikus tárolása

VMS rendszer - 5.000,- Ft + ÁFA/hó

Targoncára szerelhető tabletre az operátor feladatot küldhet, azt a targoncás le tudja zárni

Lehetőség van egyedi modulok fejlesztésére, és a magyar kezelőfelület bármely nyelvre történő fordítására.

Amennyiben Ön a WebDepó raktár programot választja, egy megbízható, kiforrott raktárlogisztikai rendszert adhat a munkatársai kezébe!

A termékhez készült elektronikus kézikönyv itt érhető el.

Ehhez a termékhez még nem készült oktató videó.

A WebDepó online raktár program havi licencdíjait a fenti táblázatban taláhatja meg.*

Az értékesítés SaaS szolgáltatási feltételeinek megfelelően történik.

Üzletünk folyamatos növekedése indokolttá tette egy új mindent átfogó raktárprogram használatát. Ismerős ajánlására a WebDepó raktár program mellett döntöttünk, amelynek segítségével végre átláthatóvá váltak a raktározási feladataink. Az árumozgás könnyen követhető és az ügyfeleinkkel is könnyebbé vált a kapcsolattartás. A személyes kedvencem a számos nyomtatvány, amely a napi munkánkat segíti. Az e-mail küldési funkció amellett, hogy jelentős időt takaríthatunk meg vele csökkenti a nyomtatási költségeinket és a nyomtatáshoz fel nem használt anyagok miatt környezetvédelmi szempontból is előnyös. A komplex dokumentumtár segíti a napi munkát a tárolt dokumentumok csatolásával. A másik kedvencem a raktárkezelő programmal kapcsolatosan a tömeges feltöltést segítő funkció, amelynek segítségével jelentős mennyiségű időt takaríthatok meg. A raktár szoftver kimutatási modulja segítségével értékes információkhoz jutok a gazdaságos működéssel kapcsolatosan így könnyen generálhatok változást ahol indokoltnak látom akár a humán erőforrás tekintetében akár a raktár kihasználtságával kapcsolatban. A WebDepó raktárkezelő programot szívesen ajánlom azok számára, akik könnyen kezelhető, áttekinthető és gazdaságos platform független raktárkezelő megoldást keresnek.Károlyi András ügyvezető, KS Spedition & Logistic Kft.